Lokum İstanbul

Lokum İstanbul

Son dakika lokum istanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lokum istanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lokum istanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lokum İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lokum istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 lokum istanbul haberi bulunmuştur. Tüm lokum istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Yasak aşk yaşadığı sevgilisiyle evleniyor'
'Yasak aşk yaşadığı sevgilisiyle evleniyor' 'Paramparça' dizisiyle ünlenen Kandilli'deki Edip Efendi Yalısı'nın sahibi Murat Mengenecioğlu'nun, evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı Zeynep Keyman ile ilişkisini resmiyete dökmeye karar verdiği iddia edildi.
5.01.2017 Magazin
Lokum Evler’de şimdi al 2017’de öde
Lokum Evler’de şimdi al 2017’de öde Ev sahibi olmak isteyenler, Lokum Evler’de yüzde 25’lik peşinat oranını 2017 yılı Ocak ayına kadar erteleyebiliyor.
6.03.2015 Arşiv
Lokum Evler'de 31 Aralık son gün!
Lokum Evler'de 31 Aralık son gün! Tuzla Lokum Evler projesinde avantajlı fiyatlarda son günler
24.12.2014 Arşiv
Lokum Evler’de yüzde 24 indirim
Lokum Evler’de yüzde 24 indirim Lokum Evler'de yeni bir kampanya başladı
12.11.2014 Arşiv
Ayda 2 bin 500 liraya Lokum Evler
Ayda 2 bin 500 liraya Lokum Evler Lokum Evler'de kira öder gibi daire sahibi olun.
16.10.2014 Arşiv
Lokum Evler'de son gün 30 Eylül
Lokum Evler'de son gün 30 Eylül Lokum Evler Projesi’nde lansmana özel %30’a varan özel indirim için son fırsat 30 Eylül
26.09.2014 Arşiv
Lokum Evler'de lansman indirimi
Lokum Evler'de lansman indirimi DKY İnşaat, Metropolist Yapı'nın Lokum İstanbul projesinde lansman dönemine özel fiyatlar
17.09.2014 Arşiv
House Otel’i hafızalara kazıyan koku
House Otel’i hafızalara kazıyan koku İstanbul’un iki başarılı kadını Zeynep Keyman ve Canan Özdemir güç birliği yapmaya karar verdi...
24.05.2013 Arşiv
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
20.04.2024 Gündem
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nin teras katında lider eşlerinin de katılığı Türk mutfağının tanıtımının yapıldığı gastronomi programında, "Türk Mutfağı, Anadolu'daki yüzlerce yıllık serüveninde, birçok farklı medeniyetle etkileşime girmiştir. Mutfağımızın kapıları, farklı dinlerin, kültürlerin ve etnik grupların birlikte yaşama deneyimine açılır" dedi. Öte yandan 18 'first lady', Emine Erdoğan'ın liderlik ettiği Sıfır Atık Projesi'ni imzalarıyla destekledi.
21.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, kadın büyükelçi ve büyükelçi eşleriyle buluştu
Emine Erdoğan, kadın büyükelçi ve büyükelçi eşleriyle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 13. Büyükelçiler Konferansı çerçevesinde kadın büyükelçi ve büyükelçi eşleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.
9.08.2022 Siyaset
Eminönü'nde bayram yoğunluğu
Eminönü'nde bayram yoğunluğu Bayram tatilini İstanbul'da geçirenler Eminönü'nün yolunu tuttu. Kurban Bayramı'nın ilk günü çarşı ve sahilde yoğunluk yaşandı.
9.07.2022 Yaşam
Fatih’te bir başkadır Ramazan
Fatih’te bir başkadır Ramazan Fatih her yıl olduğu gibi bu yıl da on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferinin yoğun yaşandığı yerlerin başında geldi. Fatih Belediyesi de vatandaşların daha huzurlu bir Ramazan ayı yaşamaları için iftar buluşmalarından sahur programlarına, iftariyelikler ve gıda dağıtımından camilerin yoğun temizliğine ve kültürel programlar çalışmalar gerçekleştirdi.
29.04.2022 Gündem
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
KDV indirimi yarın başlıyor! Hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tek tek açıklandı, sıvı yağ, makarna, şeker,  yumurta, patates, soğan, biber, domates, salatalık ve...
KDV indirimi yarın başlıyor! Hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tek tek açıklandı, sıvı yağ, makarna, şeker, yumurta, patates, soğan, biber, domates, salatalık ve... Gıda fiyatlarındaki fahiş artış nedeni ile hükümet harekete geçti. KDV'de yapılan düzenleme ile fiyatların aşağı çekilmesi amaçlanıyor. KDV indirimi yarından itibaren market raflarına yansıyacak. KDV indirimi ile gıda maddelerinin fiyatları düşecek. Uzun süredir kur hareketleri bahane edilerek fiyatlar yuları çekiliyordu. Öyle ki bazı marketler sadece etiket değiştirmek için personel görevlendirmişti. Vatandaşlar her alışverişlerinde farklı fiyatlarla karşılaşıyordu. Yarından itibaren marketlerde yeni fiyatlar geçerli olacak. Bu kez etiketler fiyatları düşürmek için değiştirilecek. Fiyat değişikliği yapmayan marketleri ise cezai yaptırım bekliyor. Sıkı denetim başlıyor. Bakan Muş yaptığı açıklamada, "81 ilimizdeki Ticaret Müdürlüklerimize talimatımızı verdik. Pazartesi günü itibariyle denetimlerimizi daha da yoğunlaştıracağız" diye konuştu.

Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tüm tüketiciler bu sorunun yanıtını merak ediyor. Tek tek açıklandı. Sıvı yağdan makarnaya, şekerden çaya tüm gıda ürünlerinin fiyatları belli oldu. İşte KDV indirimi sonrası marketlerde uygulanacak yeni fiyatlar...
13.02.2022 Ekonomi
Paralar hesaba yatıyor! Yüzde 12.5 zam geliyor
Paralar hesaba yatıyor! Yüzde 12.5 zam geliyor Yüz binlerce çiftçiye güzel haber! Yeni yılda tarımsal destek ödemeleri yüzde 12.5 artacak. Üreticilere 25.8 milyar lira aktarılacak. Hayvancılık için 7.6, mazot için 3.1, gübre için 1.6 milyar lira verilecek.
13.11.2021 Ekonomi
İstanbul zirvede yer alıyor! Bakan Ersoy böyle duyurdu
İstanbul zirvede yer alıyor! Bakan Ersoy böyle duyurdu Ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveler'ın dünyanın dört bir yanındaki okurlarının katılımıyla gerçekleştirdiği ankette İstanbul, Avrupa'nın zirvesinde yer aldı. Ankette, dünyanın en büyük ve en eski çarşılarından biri olan Kapalıçarşı'dan da büyük övgüyle bahsedildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, haberi, sosyal medya hesabından, "Şimdi, İstanbul’u ziyaret etmenin tam zamanı" diye duyurdu. İstanbul, geçtiğimiz günlerde Travel&Leisure dergisi tarafından açıklanan 'Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler Listesi'ne de girmişti.
9.10.2021 Yaşam
Aşı karşıtları miting yaptı! 'Bizi robot yapacaklar'
Aşı karşıtları miting yaptı! 'Bizi robot yapacaklar' Bir grup aşı karşıtı İstanbul Maltepe’de buluştu. Aşılamayla insanlara çip takıldığına inanan, sürecin Bill Gates Vakfı’nın ‘büyük oyunu’ olduğunu iddia eden aşı karşıtları maskesiz, mesafesiz eylem yaptı. Yani ‘Aşıyla çip taktırmayız, robot olmayız’ diyen protestocular, korona olup hastalanmayı ve hatta ölmeyi göze aldı!
12.09.2021 Gündem
Aşı karşıtı mitinge katılanlardan şoke eden açıklamalar
Aşı karşıtı mitinge katılanlardan şoke eden açıklamalar İstanbul'da düzenlenen aşı karşıtı mitinge katılanlar, miting alanına girişte maske kontrolünden geçirilse de alana girer girmez maskelerini çıkardı. Katılımcıların büyük çoğunluğu hem aşı, hem maske hem de PCR testlerine karşı olduklarını belirtirken, bir kişi alana girişte aşı karşıtlarına tepki gösterdiği için tartaklandı. Kimi katılımcılar miting alanına girişte insanların maskelerin çıkarılması yönünde çağrılar yaparken, içeriye giren herkese, hijyen kuralları hiçe sayılarak aynı kutulardan lokum dağıtıldı. Ataköy'den mitinge gelen Melek Yokeş (65) "Bu aşıların ne olduğunu bilmiyoruz. Onun için bu alana aşı karşıtı olarak geldik. Ama aşı karşıtı değiliz. Böyle bilinmesini istemiyoruz. Aynı zamanda iki aşımı oldum. Ancak aşı olduğumda bu kadar bilinçli değildim." diye konuştu.
11.09.2021 Gündem
Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının tanıtım  programında konuştu
Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının tanıtım programında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve atıksız yönleriyle dünya mutfaklarında öncü bir yer edineceğini belirterek, "Bu güce inanır, el birliği yaparsak, gastrodiplomasi alanında yeni rekorlar kırabiliriz." dedi.
4.09.2021 Siyaset
Estetik operasyon sonrası hayatını kaybetmişti! 'Odadan 'ah' sesi duyduk...'
Estetik operasyon sonrası hayatını kaybetmişti! 'Odadan 'ah' sesi duyduk...' İstanbul Beylikdüzü'nde 1 çocuk annesi 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın güzellik merkezinde dolgu yaptırdıktan sonra ölümüyle ilgili soruşturmada şok eden ifadeler ortaya çıktı.
1.10.2020 Yaşam
Bu meyvenin azı yarar, fazlası zarar
Bu meyvenin azı yarar, fazlası zarar Doğada kendiliğinden yetişen Çördük meyvesinin insan vücuduna faydası olmasının yanı sıra, fazla ve aç karnına tüketildiğinde ise kabızlığa ve kalp sıkışmasına neden oluyor.
8.09.2020 Sağlık
Bebek kutup pengueni dünyaya geldi! İsmine vatandaşlar karar verecek
Bebek kutup pengueni dünyaya geldi! İsmine vatandaşlar karar verecek Türkiye’nin ilk Gentoo türü kutup pengueni 38 günlük kuluçka süresinden sonra İstanbul Akvaryum’da 100 gram ağırlığında dünyaya gözünü açtı. Penguene ismini de Türk halkı verecek.
2.07.2020 Yaşam
O besinler bağışıklıklığımızı zayıflatıyor
O besinler bağışıklıklığımızı zayıflatıyor Sağlıklı beslenmenin önemi bu günlerde artarken hem bağışıklık sistemini güçlendirmek için çalışılıyor hem de oruç tutuluyor.
25.04.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Lokum İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lokum istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.