Liv Tyler

Liv Tyler

Son dakika Liv Tyler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Liv Tyler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Liv Tyler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liv Tyler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liv tyler gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 liv tyler haberi bulunmuştur. Tüm liv tyler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü çiftin düğünü Türkiye'de!
Dünyaca ünlü çiftin düğünü Türkiye'de! 10 yıldır birlikte yaşayan ve 2 çocukları olan dünyaca ünlü çift evlenmeye karar verdi.
24.01.2020 Magazin
Ünlü modelin 50 yaş tatili!
Ünlü modelin 50 yaş tatili! Birkaç ay önce 50 yaşına giren model, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
13.04.2019 Magazin
Egom yok garsonluk da yaparım
Egom yok garsonluk da yaparım Son dönemde yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncu Leyla Feray, bu hafta vizyona giren “Kardeşim Benim 2”de nişanlısından kaçan Leyla karakterini canlandırıyor. “Egom yok garsonluk da yaparım” diyen Feray, Natalie Portman’a benzetildiğini söylüyor.
25.11.2017 Arşiv
Modelliğe soyundu
Modelliğe soyundu ABD’li oyuncu Liv Tyler (40), iç çamaşır markası Triumph Essence için kamera karşısına geçti.
8.11.2017 Magazin
İşte 'Jon Snow'un yeni dizisi!
İşte 'Jon Snow'un yeni dizisi! Tüm dünyada ilgiyle izlenen 'Game of Thrones' dizisinde 'Jon Snow' karakterine hayat veren Kit Harington, yeni projesiyle hayranlannı şaşırtacak.
29.08.2017 Televizyon
Liv Tyler siyahlar içinde
Liv Tyler siyahlar içinde ABD'li aktris Liv Tyler, New York'un West Village semtinde objektiflere takıldı.
22.08.2017 Magazin
Liv Tyler'ın kızı Antalya'da denizle tanıştı!
Liv Tyler'ın kızı Antalya'da denizle tanıştı! Tatil için Türkiye'de bulunan Hollywood yıldızı Liv Tyler'ın minik kızı Lula Rose, ilk yüzme deneyimini Antalya kıyılarında yaşadı. Bir yaşındaki Lula, babasıyla deniz keyfi yaptı.
25.07.2017 Magazin
Efes’te bir güzel
Efes’te bir güzel Türkiye’ye dünyaca ünlü isimlerin ilgisi devam ediyor. Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Liv Tyler, Efes Antik Kenti’ni ziyaret etti.
16.07.2017 Magazin
Liv Tyler, Antalya'da
Liv Tyler, Antalya'da Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Liv Tyler ile sevgilisi David Gardner, minik kızları Lula'nın birinci yaş gününü önceki gün Antalya'da kutladı.
10.07.2017 Magazin
Suikastı yönetecek
Suikastı yönetecek Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle yıldızı parlayan İngiliz oyuncu Kit Harington, BBC’nin yeni dizisi ‘Gunpowder’da rol alacak.
22.02.2017 Magazin
Liv Tyler 3. kez anne oldu
Liv Tyler 3. kez anne oldu 39 yaşındaki aktris Liv Tyler ve erkek arkadaşı, menajer David Gardner’ın kızları dünyaya geldi...
11.07.2016 Magazin
Doğuma adım adım
Doğuma adım adım Üçüncü çocuğunu doğurmak için gün sayan Liv Tyler, spor eğitmeni ile çalışırken görüntülendi...
6.07.2016 Magazin
Amerika’dan ‘Koç’ geldi!
Amerika’dan ‘Koç’ geldi! Hollywood’un ünlü isimlerine oyuncu koçluğu yapan Susan Batson Türkiye’ye geldi. Türk oyuncularına oyunculuğun püf noklarını anlattı.
21.11.2015 Magazin
Vahşi doğa yine sokaklarda
Vahşi doğa yine sokaklarda Her sezon modada sağlam bir yeri olan leopar desenli tasarımlar bu kış hedef büyüttü. Hemen her moda evi başta kaban ve pardesüler olmak üzere tüm kışlıklarda hayvan motiflerini sıkça kullandı.
29.10.2015 Arşiv
Yaşım 38 artık ikinci sınıfım
Yaşım 38 artık ikinci sınıfım Hollywood’daki yaş tartışmalarına katılan güzel oyuncu Liv Tyler, “38 yaşına geldim ve Hollywood dünyasında kendimi ikinci sınıf bir vatandaş gibi hissediyorum” dedi...
26.09.2015 Magazin
İkinci kez anne oldu
İkinci kez anne oldu ‘Yüzüklerin Efendisi’ filmindeki güzel elf kızı Arwen olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Liv Tyler, ikinci bebeğini önceki gün dünyaya getirdi...
14.02.2015 Magazin
Burnunuzun şekli sizi mutsuz mu ediyor?
Burnunuzun şekli sizi mutsuz mu ediyor? Değiştirmek sizin elinizde...
27.01.2015 Sağlık
Eski sevgilisiyle kanka
Eski sevgilisiyle kanka Farklı giyim tarzı ve müzikleriyle göz önünde olan İngiliz şarkıcı Rita Ora Londra’da eski erkek arkadaşı Dave Gardner ile görüntülendi...
1.12.2014 Magazin
Çocuğa az kaldı
Çocuğa az kaldı New York’ta yürüyüş yaparken objektiflere takılan Yüzüklerin Efendisi’nin güzel prensesi Liv Tyler doğal haliyle bile büyülemeyi başardı...
15.10.2014 Magazin
Liv Tyler hamile mi?
Liv Tyler hamile mi? David Beckham’ın yakın arkadaşı olan futbol menajeri Dave Gardner ile yaz aylarında yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Liv Tyler’ın hamile olduğu iddia edildi...
11.09.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Liv Tyler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liv tyler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.