Gazete Vatan Logo
Magazin Yaşım 38 artık ikinci sınıfım

Yaşım 38 artık ikinci sınıfım

Yaşım 38 artık ikinci sınıfım

Hollywood’daki yaş tartışmalarına katılan güzel oyuncu Liv Tyler, “38 yaşına geldim ve Hollywood dünyasında kendimi ikinci sınıf bir vatandaş gibi hissediyorum” dedi.

İlk bakışta “Liv Tyler da kendini yaşlı hissediyorsa...” diyebilirsiniz ama Hollywood’da son günlerin en tartışmalı konularından biri ‘yaş meselesi’. Yüzüklerin Efendisi filmindeki elf haliyle hafızalara kazınan ünlü aktrist Liv Tyler, İngiliz Independent gazetesine yaptığı açıklamada “20’li yaşların başında her role açısınız. Ama artık 38 yaşındayım ve Hollywood’da benim yaşımda başrol değil birinin karısını ya da kız arkadaşını oynarsınız. Bir nevi ikinci sınıf vatandaş durumuna düşersiniz. Halbuki orta yaşın üzerindeki kadınlar için de daha çeşitli bir rol skalası olmalı” dedi.

55 yaşındaki aktör için yaşlı bulundu

Tyler, bu konuda yakınan tek kişi değil. Geçtiğimiz ay aynı konudan yakınan Anne Hathaway bile bazı roller için artık yaşlı görüldüğünü söylemişti. Yılın çıkışı ise yine kısa süre önce Maggie Gyllenhaal’dan geldi. Bir film görüşmesi için adaylar arasında yer alan oyuncu 37 yaşında olmasına rağmen “55 yaşında bir aktörün sevgilisini oynamak için yaşlı bulunduğunu” anlattı ve “Bu beni çok utandırdı, kötü ve kızgın hissettirdi, şimdi sadece gülüyorum” dedi.

Haberin Devamı