Gazete Vatan Logo
Magazin Amerika’dan ‘Koç’ geldi!

Amerika’dan ‘Koç’ geldi!

Hollywood’un ünlü isimlerine oyuncu koçluğu yapan Susan Batson Türkiye’ye geldi. Türk oyuncularına oyunculuğun püf noklarını anlattı.

Amerika’dan ‘Koç’ geldi!

Juliette Binoche, Oprah Winfrey, Tom Cruise, Zac Efron, Chris Rock, Jamie Foxx, Liv Tyler, Kirsten Dunst ve Rihanna gibi birçok Hollywood ünlüsüne oyunculuk eğitimi veren Susan Batson, 5 gün günde 5 saat sürecek bir seminer için Türkiye’ye geldi. Beyoğlu The Marmara Pera Otel’de yapılan eğitime Ümit Kantarcılar, Fırat Tanış, Melih Selçuk ve Özge Özberk gibi birçok oyuncu katıldı.

Evde çocuk bekler

Oyuncu koçunun verdiği seminerden ilk çıkan Özge Özberk, Batson’ın müthiş yetenekli olduğunu belirterek “Sadece oyunculuk olarak değil insan olarak da katkısı olan bir yetenek” dedi. Özberk, eğitimden neden erken çıktığı konusunda ise ayrıldığı eşi Hayim Sadioğlu’ndan olan oğlu Leo’nun evde beklediği açıklamasını yaptı.

Bizim için ayrıcalık

Genç oyunculardan Melih Selçuk ve Ümit Kantarcılar da Batson’ın yeteneklerini övdüler. Kantarcılar, “Çok büyük bir yetenek. Birçok açıdan insana kazandırdıkları var. Böyle bir ustayla birlikte çalışmak da çok büyük bir ayrıcalık” dedi.