Linda

Linda

Son dakika linda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan linda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını linda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Linda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan linda gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 linda haberi bulunmuştur. Tüm linda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim"
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim" Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
9.04.2024 Adana
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu Birlemiş Milletler’de (BM) Cezayir tarafından sunulan Gazze’de ateşkes kararına 13 üye devlet destek verirken, oylamada tek karşı oy kullanan ülke ABD oldu. İngiltere ise oylamaya katılmadı.
21.02.2024 Dünya
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Indiana eyaletinde bulunan Purdue Üniversitesi, Davidson School of Engineering Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde araştırmacı olarak çalışan kimya yüksek mühendisi Dr. Çağrı Ün, kullanılmış atık yüz maskelerini yakıta çeviren teknolojiyi geliştirdi. Yapılan yenilikçi çalışma, uluslararası Processes Dergisi tarafından 238 eser arasından seçilerek kapak sayısı oldu.
24.01.2024 Adana
Cesur Yeni Dünya Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Cesur Yeni Dünya Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Cesur Yeni Dünya Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Cesur Yeni Dünya Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Cesur Yeni Dünya 20. yüzyılda popüler olan distopik eserlerden birisidir. Kaleme alındığı ilk dönemde çok ses getiren eser halen en çok tercih edilen kitaplar arasında yer almaktadır. 
17.12.2023 Eğitim
BM'den Gazze kararı! Resmen kabul edildi
BM'den Gazze kararı! Resmen kabul edildi BM Genel Kurulu, Gazze’de acil insani ateşkes talebinde bulunulan karar tasarısını 23 “çekimser” ve 10 “hayır” oyuna karşı 153 oyla kabul etti.
12.12.2023 Dünya
'Ara verme' çağrısına ABD'den veto
'Ara verme' çağrısına ABD'den veto ABD, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nde Gazze Şeridi’ne insani yardım sağlanması için İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalara “ara verme” çağrısında bulunan karar tasarısını veto etti.
18.10.2023 Dünya
Twitter’da yeni dönem başladı! Kuş gitti 'X' geldi
Twitter’da yeni dönem başladı! Kuş gitti 'X' geldi Sosyal medya platformu Twitter’ın mavi kuş logosu “X” ile değiştirildi.
24.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk Twitter’ı kısıtladı, tepkiler çığ gibi! İddia doğru çıktı, işte saklanan gerçek
Elon Musk Twitter’ı kısıtladı, tepkiler çığ gibi! İddia doğru çıktı, işte saklanan gerçek Twitter kullanıcıları hafta sonundan bu yana platformdaki güncellemelerle başa çıkmaya çalışıyor. Dünya, Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal ağdaki kısıtlama haberlerine odaklandı. Cumartesi sabah 10'dan itibaren, ücretli kullanıcılar için doğrulanmış hesaplar başlangıçta günde 6.000 gönderi okumakla sınırlıydı, mevcut doğrulanmamış hesaplar günde 600 gönderi ve yeni doğrulanmamış hesaplar günde yalnızca 300 gönderi okumakla sınırlıydı. Musk'ın tweet'lerine göre saat 15:00'e kadar bu sayılar sırasıyla 10 bin, 1 bin ve 0,5 bine yükseldi. Ancak gerçek bambaşka çıktı...
3.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün'
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün' Genç kızın işlediği korkunç cinayet ABD'de gündem olmuş olayın detayları ise duyanları şok etmişti. Son ana kadar hapisten kurtulacağını sanan genç kız, aldığı cezayı ve babasının yaptıklarını öğrenince tüm gerçekleri anlatmaya başladı. Cinnamon'un itirafları ise mahkemedeki herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.
31.05.2023 Dünya
Twitter’ın yeni CEO’su belli oldu!
Twitter’ın yeni CEO’su belli oldu! Sosyal medya platformu Twitter’ın sahibi Elon Musk, Twitter’ın yeni CEO’sunun medya ve reklamcılık sektöründe tanınan Linda Yaccarino olduğunu açıkladı.
12.05.2023 Dünya
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti 90’lı yıllarda ün kazanan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından yapılan oylama sonucunda İran, oy birliğiyle Kadının Statüsü Komisyonu'ndan çıkartıldı.
14.12.2022 Dünya
Anneleri tecavüz edilip öldürüldü! 40 yıl sonra mide bulandıran gerçek ortaya çıktı
Anneleri tecavüz edilip öldürüldü! 40 yıl sonra mide bulandıran gerçek ortaya çıktı ABD'de bir gece Tim ve Jeff kardeşler, annelerini cinayete kurban verdi. Tecavüz edildikten sonra öldürülmüştü. Birisi annesinin cesedini bile görmüştü. İki genç bu süreçte büyük bir travma yaşadı. 40 yıl sonra ise korkunç gerçek ortaya çıktı. Annesinin katilinin o olduğu akıllarından bile geçmemişti...
5.12.2022 Dünya
Ormanda kutunun içindeki 65 yıllık sır çözüldü! Kim olduğu ortaya çıktı
Ormanda kutunun içindeki 65 yıllık sır çözüldü! Kim olduğu ortaya çıktı Üniversite öğrencisi ormanda otların arasında bir kutu gördü ve açmasıyla vahşet ortaya çıktı. Gencin kutuyu açtıktan sonra karşılaştığı manzara tam anlamıyla kan donduran cinstendi. İçinde çıplak, saçları sertleşmiş, vücudu kesik izleriyle dolu bir çocuk cesedi vardı ve battaniyeye sarılı halde duruyordu. 'Kutudaki çocuk' 65 yıl büyük bir gizemdi ancak yeni bir gelişme yaşandı.
3.12.2022 Dünya
Genç kız ve küçük kardeşi kabusu yaşadı! Önce istismara uğradı sonra zindana kapatıldı
Genç kız ve küçük kardeşi kabusu yaşadı! Önce istismara uğradı sonra zindana kapatıldı ABD'de annesi ve üvey annesi ile birlikte yaşayan küçük kızın hayatı annesinin sorumsuzluğu yüzünden kabusa döndü. Öz kızı ile ilgilenmeyen anne onu sık sık aile dostlarının evine bırakıyordu. Burada ise genç kız hayatının en karanlık dönemlerini yaşayıp yıllarca istismara uğrayacaktı. Genç kızın akılalmaz kurtulma hikayesi ise şoke etti.
22.11.2022 Dünya
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler BM Genel Kurulu, Rusya'nın Ukrayna Bölgelerini yasa dışı ilhakını kınayan kararı 143 ülkenin oyuyla kabul etti. Rusya, Belarus, Kuzey Kore, Suriye ve Nikaragua red oyu verirken 35 ülke de çekimser kaldı. Türkiye ise bu ilhakı kınayan ülkeler arasında yer aldı.
12.10.2022 Dünya
Emine Erdoğan, Uluslararası Pediatri Kurumu heyetini kabul etti
Emine Erdoğan, Uluslararası Pediatri Kurumu heyetini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Uluslararası Pediatri Kurumu heyetini kabul etti. Erdoğan okul kantinlerine yönelik "Sağlıklı Gıda" projesi başlatılacağını belirterek, "Bu alanlardaki yemek ve atıştırmalıkların mutlaka sağlıklı seçeneklerle yapılması gerekir." dedi.
3.09.2022 Siyaset
Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları'nı gümüş madalyayla tamamladı!
Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları'nı gümüş madalyayla tamamladı! 19. Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, final maçında İtalya’ya 3-1 yenilerek gümüş madalya kazandı.
4.07.2022 Voleybol
Türkiye'den ABD'ye Tel Rıfat ve Münbiç operasyonu mesajı: Biz giriyoruz!
Türkiye'den ABD'ye Tel Rıfat ve Münbiç operasyonu mesajı: Biz giriyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milli Güvenlik Kurulu’nun (MGK) açıklamalarıyla, Suriye’nin kuzeyinde özellikle Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik olası Operasyon mesajı, ABD’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas-Greenfield’e iletildi.
4.06.2022 Gündem
ABD ile Türkiye arasında önemli görüşme!
ABD ile Türkiye arasında önemli görüşme! Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ve ABD’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Linda Thomas-Greenfield telefonla görüştü.
2.06.2022 Gündem
Peugeot’nun yarış konsepti gerçek oldu!
Peugeot’nun yarış konsepti gerçek oldu! Peugeot’nun asfalta indirdiği 9X8 modeli 4.995 m uzunluğa, 2.000 m genişliğe ve 1.145 m yüksekliğe sahip. Sadece 1.030 kg ağırlığıyla birlikte 90 lt yakıt deposu mevcut.
30.05.2022 Otomobil
1960'lı yılların ünlü şarkıcısı Bobby Rydell hayatını kaybetti!
1960'lı yılların ünlü şarkıcısı Bobby Rydell hayatını kaybetti! 1960’lı yıllarda 'gençlik ikonu' olarak tanınan Bobby Rydell 79 yaşında hayata veda etti. Sanatçının koronavirüse bağlı olmayan zatürre nedeniyle öldüğü açıklandı.
6.04.2022 Magazin
ABD'den Rusya çağrısı: Konseyin güvenilirliğini zedeliyor!
ABD'den Rusya çağrısı: Konseyin güvenilirliğini zedeliyor! ABD’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas-Greenfield, Rusya'nın BM İnsan Hakları Konseyi'nden çıkarılması çağrısı yaparak, “Rusya'nın İnsan Hakları Konseyi'nde yer alması Konseyin güvenilirliğini zedeliyor” dedi.
5.04.2022 Dünya
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Linda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki linda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.