Likya Yolu

Likya Yolu

Son dakika likya yolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan likya yolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını likya yolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Likya Yolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan likya yolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 likya yolu haberi bulunmuştur. Tüm likya yolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en güzel 35 cennet köşesi! Dağlarıyla, plajlarıyla, ırmaklarıyla, şelaleleriyle nefes kesici yerler...
Türkiye'nin en güzel 35 cennet köşesi! Dağlarıyla, plajlarıyla, ırmaklarıyla, şelaleleriyle nefes kesici yerler... Dünyanın en güzel ve en göz alıcı ülkelerinden bir tanesi Türkiye. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, gerek doğal gerekse tarihi güzellikleriyle Anadolu yerli ve yabancı milyonlarca turistin akın ettiği bir cennet köşesi...
7.06.2022 Yaşam
Müge Boz arkadaşlarıyla kamp yapıyor!
Müge Boz arkadaşlarıyla kamp yapıyor! Müge Boz, tam bir doğa tutkunu. Önceki gün kızı Vina’yı eşi Caner Erdeniz’e emanet edip arkadaşlarıyla kamp yapan Boz, bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
20.04.2022 Magazin
Muğla'nın neyi meşhur? Muğla'nın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Muğla'nın neyi meşhur? Muğla'nın en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Muğla Türkiye ülkesinde yer alan hem kültürel hem turizm hem de yöresel lezzetlere sahip bir yerdir. Bilindiği gibi Muğla ülkemizin Ege bölgesinde yer almaktadır. Fakat topraklarının bir bölümü de Akdeniz sınırları içerisindedir. Bu yüzden de meşhur olduğu özelliklerde hem Ege'nin hem de Akdeniz'in etkilerini görmekteyiz. 
8.02.2022 Yaşam
3 bin yıllık tarihi Şamran Kanalı UNESCO yolunda
3 bin yıllık tarihi Şamran Kanalı UNESCO yolunda Van'ın Edremit Belediyesi, 3000 yıllık tarihi Şamran Kanalı'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınması için hazırlıklarını tamamladı.
8.12.2020 Kültür Sanat
Doğa yürüyüşünde kaybolan 2 kişi, 6 gün sonra bulundu
Doğa yürüyüşünde kaybolan 2 kişi, 6 gün sonra bulundu Antalya'da 12 Mart'ta doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolan Hasan Atılgan ve Kazakistan uyruklu Alan Shayanov için arama çalışması başlatıldı. Ekipler çalışmasını sürdürürken kayıplardan Hasan Atılgan, önceki gün Kemer ilçesinde jandarma karakoluna ulaşmayı başardı, Alan Shayanov ise ekipler tarafından aynı gün bulundu.
19.03.2020 Gündem
Patara nedir? Patara Antik kent (plajı) nerede? (Erdoğan 2020 yılını Patara Yılı ilan etti)
Patara nedir? Patara Antik kent (plajı) nerede? (Erdoğan 2020 yılını Patara Yılı ilan etti) Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2020 Patara Yılı ilan edildi. Noel Baba olarak da bilinen Aziz Nikolaos'un doğum yeri, Likya'nın başkenti ve Osmanlı döneminde de ilk telsiz telgrafın kullanıldığı ve dünyanın ilk meclis binasına ev sahihliği yapan Patara'nın 2020 Turizm Yılı teması olarak ilan edilmesi, Antalya'da da büyük sevinç yarattı. Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı bu açıklamanın ardından ‘’Patara nedir, Patara Antik Kenti nerede ve nasıl gidilir?’’ sorularında da artış oldu. İşte Patara hakkında merak edilenler...
12.02.2020 Gündem
Antalya'da 'Patara Yılı' sevinci!
Antalya'da 'Patara Yılı' sevinci! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'nin 2020 Turizm Yılı temasının Patara Antik Kenti olduğunu açıklaması, Antalya'da sevinçle karşılandı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Antalya bu tarihi sorumluluğu başarıyla temsil edecektir" dedi. Kentteki sivil toplum kuruluşlarının başkanları ise 'Patara Yılı' kararının Antalya ve Türkiye'nin tanıtımına çok önemli katkı koyacağını, bölge turizminin ivme kazanacağını kaydetti.
12.02.2020 Gündem
Likya Yolu'nda dün kaybolan Rus çocuk sabah bulundu
Likya Yolu'nda dün kaybolan Rus çocuk sabah bulundu Antalya'da Likya Yolu'nda dün öğle saatlerinde yürüyüşe çıkan Rus ailenin çocukları Mikhail Dzhulai (9), kayboldu. Rus çocuk, sabah saatlerinde kaybolduğu noktadan 8 kilometre uzakta bulundu.
1.07.2019 Yaşam
Çıralı, Olimpos ve Adrasan için 'rezervasyonsuz gelmeyin' uyarısı
Çıralı, Olimpos ve Adrasan için 'rezervasyonsuz gelmeyin' uyarısı Antalya'nın doğa ve tarihle iç içe, butik ve bungalov evlerden oluşan pansiyon tarzı turizmin yapıldığı dünyaca ünlü sahillere sahip Çıralı, Olimpos ve Adrasan'da bulunan toplam 50 bin yatak kapasiteli tüm işletmeler, Ramazan Bayramı tatili için yüzde 100 doluluğa ulaştı. İşletmeciler, tatilcileri uyararak, rezervasyonsuz gelenlerin araçlarında yatmak zorunda kalabileceğini vurguladı.
29.05.2019 Ekonomi
Kaş’ta imar barışı sonrası heyelan bölgesinde villa inşaatları arttı
Kaş’ta imar barışı sonrası heyelan bölgesinde villa inşaatları arttı İmar barışı kararının ardından Karadeniz yaylalarında yaşananların bir benzeri de güneyde, Akdeniz’de yaşanıyor. Turizm merkezlerinden Antalya’nın Kaş ilçesinde hızla kaçak villalar yükseliyor. Üstelik bu villalar heyelan bölgesine inşa ediliyor. Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, “Her türlü tedbire rağmen iş makinelerini durduramıyoruz” dedi.
21.11.2018 Ekonomi
Dokuz medeniyetin izinde Troya rotası
Dokuz medeniyetin izinde Troya rotası 2018’in ‘Troya Yılı’ ilan edilmesiyle Çanakkale’den Assos’a kadar 120 kilometrelik bir ‘Troya Kültür Rotası’ oluşturuldu.
9.08.2018 Arşiv
Türkler ultra maratonlarda limitleri zorluyor
Türkler ultra maratonlarda limitleri zorluyor Yürüyor, koşuyor, tırmanıyorlar. Türkiye’nin en zorlu, en geçit vermez noktalarında güç, dayanıklılık, sabır sınavından geçiyorlar. Ülkemizde düzenlenen uluslararası 16 ultra maratona binlerce sporcu katılıyor.
2.06.2018 Arşiv
Çöpsüz Likya hayrete  düşürdü
Çöpsüz Likya hayrete düşürdü Son dönemlerde turistik yerlerin, parkların ve bahçelerin ziyaretçilerin çöpleriyle dolu olmasına alışınca, Fethiye’den Antalya’ya uzanan tarihi Likya Yolu’nun temizliği büyük şaşkınlık yarattı
29.04.2018 Magazin
Sabah 09:30'da başladı ve yüzlerce kişi katıldı
Sabah 09:30'da başladı ve yüzlerce kişi katıldı Antalya’nın Kumluca ilçesinde Gelidonya Feneri’ne düzenlenen doğa gezisine bin 500 kişi katıldı
18.02.2018 Yaşam
Likya Yolunda kaybolan 3 üniversite öğrencisini UMKE kurtardı
Likya Yolunda kaybolan 3 üniversite öğrencisini UMKE kurtardı Fethiye'deki tarihi Likya Yolunda yürüyüş yaparken kaybolan üniversite öğrencileri 20 yaşındaki Ahmet Sadık Aras, aynı yaştaki Ömer Faruk Güler ve aynı yaştaki kuzeni İbrahim Güler, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) tarafından kurtarıldı.
1.08.2017 Yaşam
İngiltere'de "Türkiye'ye tatile gidin" çağrısı
İngiltere'de "Türkiye'ye tatile gidin" çağrısı İngiliz Independent Gazetesinin seyahat yazarı Emma Thompson'ın, köşesinde "Türkiye'ye tatile gidin" çağrısı turizmcileri sevindirdi.
7.06.2017 Ekonomi
Independent:  Türkiye’ye tatile gidin’
Independent: Türkiye’ye tatile gidin’ İngiliz gazetesi Independent, tatil için geçen yıl Türkiye’yi tercih edenlerin sayısının düştüğünü, ancak gitmeyenlerin Ege’nin güzelliklerinden mahrum kaldığını yazdı.
17.05.2017 Dünya
İngiliz gazetesi: Türkiye'ye gidin!
İngiliz gazetesi: Türkiye'ye gidin! İngiltere'de internetten yayın yapan Independent gazetesi, tatil geçen yıl Türkiye'yi tercih edenlerin sayısının düştüğü ancak gitmeyenlerin Ege'nin güzelliklerinden mahrum kaldığını yazdı.
17.05.2017 Dünya
Kaybolan 4 hemşire bulundu
Kaybolan 4 hemşire bulundu Antalya'nın Kemer ilçesindeki Göynük Kanyonu'nda kaybolan 4 hemşire, jandarma tarafından bulundu.
7.05.2017 Yaşam
Kızkumu'na turist akını başladı
Kızkumu'na turist akını başladı Marmaris'teki Orhaniye Mahallesi'ndeki deniz üzerinde yürünüyor hissi veren, dünyaca ünlü Kızkumu'na turist akını başladı.
1.05.2017 Ekonomi
Kemer'de 800 kişilik gruba şok!
Kemer'de 800 kişilik gruba şok! Kemer'de kamp kuran 800 kişi sabah kalktıklarında 26 aracın lastiklerinin kesilmiş olduğunu görünce şoke oldu
27.03.2017 Yaşam
Bin kilometrelik yürüyüş yolu!
Bin kilometrelik yürüyüş yolu! Antalya’daki 180 kilometrelik Toros Yolu, bir hayali gerçekleştiriyor. Güzergah tamamlandığında Antalya’dan Hatay’a uzanan sırt çantalıların yürüyeceği 1000 kilometrenin üzerinde bir yol hayata geçirilmiş olacak
4.03.2017 Yaşam
Likya Ultra Maratonu tarihi ve sporu buluşturdu
Likya Ultra Maratonu tarihi ve sporu buluşturdu Tarihi Likya Yolu’nda bir hafta geçirmek isteyen doğa, tarih ve spor tutkunları, 25 Eylül'de başlayan Likya Yolu Ultra Maratonu için 7'nci kez bir araya geldi.
3.10.2016 Arşiv
Likya yolu ultra maratonu başlıyor!
Likya yolu ultra maratonu başlıyor! Türkiye’de düzenlenen ilk “Ultra Maraton” olma özelliğine sahip “Likya Yolu Ultra Maratonu” yüksek mücadeleye dayalı spor kavramını uluslararası koşucularla 24 Eylül’de Likya’da buluşturacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Likya Yolu Ultra Maratonu başlıyor...
Likya Yolu Ultra Maratonu başlıyor... Türkiye’de düzenlenen ilk “Ultra Maraton” olma özelliğine sahip “Likya Yolu Ultra Maratonu” yüksek mücadeleye dayalı spor kavramını uluslararası koşucularla 24 Eylül’de Likya’da buluşturacak. Fethiye Ölüdeniz’den başlayacak ve Phaselis antik kentinde son bulacak
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Likya Yolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki likya yolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.