Leman

Leman

Son dakika LeMan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LeMan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LeMan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leman gelişmeleri de dahil olmak üzere 655 leman haberi bulunmuştur. Tüm leman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi Koronavirüse yakalanan sanatçı Leman Sam, hastanede tedavi altına alındı.
31.12.2023 Magazin
Komşular arasındaki kavga görenleri hayrete düşürdü
Komşular arasındaki kavga görenleri hayrete düşürdü Sivas’ta bir apartmanda komşular arasında yaşanan gerginlik pes dedirtti. Apartmanda yaşanan tartışma anları güvenlik kameralarına yansıdı.
21.12.2023 Gündem
Ömer'e arkadaş geldi! Kızılcık Şerbeti Gonca'yı kim oynuyor? Özlem Leman Devran kimdir?
Ömer'e arkadaş geldi! Kızılcık Şerbeti Gonca'yı kim oynuyor? Özlem Leman Devran kimdir? Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde seyircinin karşısına çıkacak Gonca karakterini oyuncu Özlem Leman Devran canlandırıyor. Dizide Ömer'in arkadaşını oynayacak Özlem Leman Devran kimdir? İşte Özlem Leman Devran'ın oynadığı diziler...
10.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…
10.11.2023 Televizyon
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Bursa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı
Bursa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı Bursa'da işçi servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
12.06.2023 Yaşam
Eskişehir seçim sonuçları 2023: Eskişehir ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı ve milletvekili canlı seçim sonucu... Eskişehir hangi parti kazandı?
Eskişehir seçim sonuçları 2023: Eskişehir ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı ve milletvekili canlı seçim sonucu... Eskişehir hangi parti kazandı? Eskişehir seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçlarıyle birlike açıklanıyor. Cunhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin yapılacağı Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı için yarışacak. Eskişehir seçim sonuçları da gazetavatan.com'da olacak. Eskişehir ilçe seçim sonuçlarının sandıkların açılması ve oyların sayılmasıyla belli olacağı 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Eskişehir'de hangi parti kazandı? Hangi ittifak Eskişehir'de kazandı?
14.05.2023 Seçim
Üvey babası istemedi, sığındığı evde çıkan yangında öldü! 7 yıla kadar hapis talebi
Üvey babası istemedi, sığındığı evde çıkan yangında öldü! 7 yıla kadar hapis talebi Çanakkale'den İstanbul'daki annesinin yanına gönderilen 15 yaşındaki Mine Söylemez'in, Küçükçekmece'de sığındığı Suriye uyruklu 24 yaşındaki Şerif El Abdullah'ın evinde çıkan yangında ölmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Şerif El Abdullah hakkında 'Taksirle ölüme neden olma', 'Evi terk eden çocuğu, ailesini ve yetkili makamları durumdan haberdar etmeksizin yanında tutmak' suçlarından toplamda 2 yıl 3 aydan 7 yıla kadar hapis cezası istendi.
3.05.2023 Yaşam
Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor? Sevim Erdoğan kimdir? Sevim Erdoğan dizileri...
Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor? Sevim Erdoğan kimdir? Sevim Erdoğan dizileri... Kızılcık Şerbeti Leman kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisine Leman karakterini Sevim Erdoğan oynuyor. 1986 doğumlu olan Sevim Erdoğan'ın dizileri de merak konusu oldu. Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Ceren Karakoç'un rol aldığı Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor? İşte Sevim Erdoğan dizileri..
7.04.2023 Televizyon
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Üvey babası istemeyince evden kaçtı, sığındığı yerde öldü! 'Kapıyı üstünden kilitlediler'
Üvey babası istemeyince evden kaçtı, sığındığı yerde öldü! 'Kapıyı üstünden kilitlediler' Çanakkale'den İstanbul'a annesinin yanına gönderilen 15 yaşındaki Mine Söylemez, iddiaya göre üvey baba tarafından istenmeyince evden kaçtı. Küçükçekmece'de erkek arkadaşının evinde 3 gün kalan Söylemez, çıkan yangında balkonda mahsur kalınca 3. kattan aşağıya atladı. 27 gün yoğun bakımda kalan Söylemez hayatını kaybetti. Aile, 15 yaşındaki Mine'nin yanına kaçtığı 25 yaşındaki Şerif E. hakkında suç duyurusunda bulundu. Kapının üstüne kitlendiği, çaresiz kalan kızın balkona çıktığı ve aşağıya atladığı iddia edildi. İşte detaylar...
26.01.2023 Yaşam
Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne?
Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne? İsviçre'nin Lozan şehrinde 99 yıl önce imzalanan Lozan antlaşması, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu belgesi kabul ediliyor. Türkiye'nin bağımsız ve egemen bir devlet olarak tanınmasını sağlayan Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının üzerinden 99 yıl geçti. Etkilerini bugüne dek devam ettiren Lozan Antlaşması’nın yıldönümü nedeniyle pek çok kişi maddelerini ve anlaşmanın öndemini araştırıyor. Peki, Lozan antlaşması nedir? Lozan nerede, kim tarafından imzalandı? Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması süresi ne? Lozan anlaşması tarihi ne? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
24.07.2022 Gündem
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...' Oyunculuğu ve şarkıcılığı bir arada götüren 48 yaşındaki Şevval Sam, önceki akşam Zorlu PSM'de verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yaza merhaba konseri gibi olacak" dedi. Ardından performansına başlayan Sam, dinleyiciler arasında olan annesi Leman Sam'ı sahneye davet etmeyi de ihmal etmedi.
1.06.2022 Magazin
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor!
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor! Bir Evlilik Müzikali oyunu mizahı müzikle harmanlayarak yüzyıllardır ayakta kalmaya çalışan evlilik müessesine dair sürüncemeleri ele alıyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Bakan Dönmez açıkladı! Cumhuriyet tarihi rekoru kırıldı
Bakan Dönmez açıkladı! Cumhuriyet tarihi rekoru kırıldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bu sene Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarak 5 milyar 930 milyon dolarlık maden ihracatını gerçekleştirdik." dedi.
4.01.2022 Ekonomi
Leman Sam: Eşim beni aldattı
Leman Sam: Eşim beni aldattı Leman Sam, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki "Dur Bi Dinle" programına konuk oldu. Sam, ilginç itiraflarda bulundu.
2.09.2021 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
İstanbul'da taksi kaosu! Ücret pazarlığı yapmadan binmiyorlar
İstanbul'da taksi kaosu! Ücret pazarlığı yapmadan binmiyorlar İstanbullular "yolumun üstü değil, değişim saati, yemeğe gidiyorum, karşının taksisiyiz" gibi bahanelerle taksiye alınmadıklarından şikayet ediyor. Yabancı turistler ise ücret pazarlığı yapmadan taksiye binmiyor. Taksiciler de plaka sahiplerinin önüne gelene araç verdiği için kaos yaşandığını söylüyor.
27.07.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isim görevden alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isim görevden alındı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararda Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur görevden alınarak yerine Mustafa Tuzcu atandı.
8.05.2021 Gündem
Leman Sam: Bunu yapmazsam ölürüm
Leman Sam: Bunu yapmazsam ölürüm Sanatçı Leman Sam, önceki gün Cihangir’deki evinin önünde görüntülendi.
1.05.2021 Magazin
CHP'de kavga! Meclis'e sıçradı
CHP'de kavga! Meclis'e sıçradı Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile İlçe Başkanı Kasım Özkan arasında yaşanan kavga Meclis’e de sıçradı. Özkan’ın desteğini alan CHP’li muhalifler komisyon seçimlerinde Arda destekçilerine darbe yaptı. Komisyon üyeliklerinin tamamını CHP’li muhaliflere kaptırarak Meclis’teki gücünü yitiren Arda hakkında, “Örgüt rövanşı aldı, Başkan Halil Arda belediyede tek başına kaldı” yorumları yapıldı.
3.04.2021 Siyaset
Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe görevden alındı
Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe görevden alındı Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe görevden alındı. Yerine Doç. Dr. Tolga Tolunay atandı.
3.04.2021 Gündem
Ermenistan'dan Azerbaycan'a füze saldırısı
Ermenistan'dan Azerbaycan'a füze saldırısı Gelen son dakika haberine göre, Ermenistan ordusu Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine füze saldırısı gerçekleştirdi. Gence'de füzelerin isabet ettiği bölgede çok sayıda sivil enkaz altında kaldı. Gence'de bulunan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk canlı yayında bölgedeki son durumu aktardı. Sivillerin bulunduğu bölgelere atılan füzelerden birinin çok katlı binaya isabet etmesi sonucu 13 Azerbaycanlının hayatını kaybettiği, 45'ten fazla kişinin de yaralandığı kaydedildi.
17.10.2020 Dünya
Şevval Sam'ın arabası görenleri şaşırttı!
Şevval Sam'ın arabası görenleri şaşırttı! Şevval Sam'ın yaklaşık 50 bin TL değerinde olan eski model BMW aracı görenlerin dikkatini çekti.
19.09.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Leman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.