Leman Sam

Leman Sam

Son dakika Leman Sam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Leman Sam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Leman Sam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leman Sam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leman sam gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 leman sam haberi bulunmuştur. Tüm leman sam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi Koronavirüse yakalanan sanatçı Leman Sam, hastanede tedavi altına alındı.
31.12.2023 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...' Oyunculuğu ve şarkıcılığı bir arada götüren 48 yaşındaki Şevval Sam, önceki akşam Zorlu PSM'de verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yaza merhaba konseri gibi olacak" dedi. Ardından performansına başlayan Sam, dinleyiciler arasında olan annesi Leman Sam'ı sahneye davet etmeyi de ihmal etmedi.
1.06.2022 Magazin
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor!
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor! Bir Evlilik Müzikali oyunu mizahı müzikle harmanlayarak yüzyıllardır ayakta kalmaya çalışan evlilik müessesine dair sürüncemeleri ele alıyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Leman Sam: Eşim beni aldattı
Leman Sam: Eşim beni aldattı Leman Sam, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki "Dur Bi Dinle" programına konuk oldu. Sam, ilginç itiraflarda bulundu.
2.09.2021 Magazin
Leman Sam: Bunu yapmazsam ölürüm
Leman Sam: Bunu yapmazsam ölürüm Sanatçı Leman Sam, önceki gün Cihangir’deki evinin önünde görüntülendi.
1.05.2021 Magazin
Şevval Sam'ın arabası görenleri şaşırttı!
Şevval Sam'ın arabası görenleri şaşırttı! Şevval Sam'ın yaklaşık 50 bin TL değerinde olan eski model BMW aracı görenlerin dikkatini çekti.
19.09.2020 Magazin
Anneden yadigâr
Anneden yadigâr Annesi Leman Sam’ın kendisine aldığı ilk otomobilini kullanan Şevval Sam, “Sahnede ikinci el kıyafetler de giydim” diye konuştu
29.09.2019 Magazin
Günay Tuncel kimdir?
Günay Tuncel kimdir? Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti. Peki, Günay Tuncel kimdir? İşte detaylar...
24.07.2019 Gündem
Sónar Istanbul, bu hafta Zorlu PSM’de başlıyor!
Sónar Istanbul, bu hafta Zorlu PSM’de başlıyor! Zorlu PSM, bu hafta 8 & 9 Mart tarihlerinde müzik, yaratıcılık ve teknolojiyi buluşturan; yılın en çok beklenen festivali Sónar Istanbul’a ev sahipliği yapacak...
25.02.2019 Kültür Sanat
Leman Sam'dan kızı Şevval Sam'a olay mesaj!
Leman Sam'dan kızı Şevval Sam'a olay mesaj! Usta sanatçı Leman Sam, şarkıcı ve oyuncu kızı Şevval Sam ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.
10.01.2019 Magazin
Bravo sevgilim!
Bravo sevgilim! Bir süredir aşk yaşadığı Güvenç Dağüstün’ün sahnesini en önden izleyen Deniz Çakır, aşkını ayakta alkışladı, “Bravo sevgilim” diye tezahürat yaptı
18.10.2018 Magazin
Şevval görüşemiyoruz
Şevval görüşemiyoruz Leman Sam, önceki gün Nişantaşı’nda simit alırken objektiflere takıldı.
6.09.2018 Magazin
Mekanı terketti
Mekanı terketti Leman Sam önceki akşam Cihangir’de bir restoranda Cenk Seçkin’le baş başa yemek yerken görüntülendi.
12.08.2018 Magazin
Bu benim görevim
Bu benim görevim Şarkıcı Leman Sam, önceki gün Cihangir’deki evinin kapısında sokak hayvanlarını beslerken görüntülendi.
19.07.2018 Magazin
Sahnede çok heyecanlıyım
Sahnede çok heyecanlıyım Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Leman Sam, önceki akşam İstinye Tersane Alanı’nda sahne aldı.
26.05.2018 Magazin
Hayrandan tek gül
Hayrandan tek gül Leman Sam, önceki akşam Cihangir sokaklarında elinde kırmızı gülle yürürken objektiflere takıldı.
11.03.2018 Magazin
Müzik için Türkiye’de kaldı
Müzik için Türkiye’de kaldı Nelly White, Çağlar Anber ve Yiğit Ergün’den oluşan Nelly White Band, iki yıldır üzerinde çalıştığı Ordinary Woman albümünü hayranlarına sundu. Pop, rock, folk, caz türlerinin harmanlandığı albümün ilk video klibi ise Last Night adlı parçaya çekildi. İngiltere’den Türkiye’ye yerleşen vokal Nelly White ile albümü konuştuk.
3.02.2018 Magazin
Eskişehir'de Leman Sam konseri!
Eskişehir'de Leman Sam konseri! Leman Sam’ı ağırlayacak olan Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlilere müzik dolu bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
27.12.2017 Kültür Sanat
Sahnenin Göçmenler’i
Sahnenin Göçmenler’i Genco Erkal’ın belgesel tiyatro formunda tasarladığı yeni oyunu ‘Göçmenleeeer’, Kenter Tiyatrosu’nda gerçekleşen özel bir gösterimle tiyatroseverlerle buluştu
25.11.2017 Magazin
Nusret krizi çıktı: İçinde seks olan her şey satıyor!
Nusret krizi çıktı: İçinde seks olan her şey satıyor! Şarkıcı Leman Sam'ın, tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete etçisi Nusret Gökçe'yi "Yaptığı tamamen pornografi" sözleriyle eleştirmesi gündem oldu.
6.11.2017 Televizyon
Pazar çantasıyla
Pazar çantasıyla Özgün müziğin güçlü sesi Leman Sam geçtiğimiz akşam Cihangir’deydi.
1.08.2017 Magazin
Armut dibine düştü
Armut dibine düştü Leman Sam, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Sam, Oxford’un Drama bölümünü kazanan torunu Tarık Emir Tekin’e övgüler yağdırdı.
28.05.2017 Magazin
'Baba Konser'in ilk konuğu Leman Sam!
'Baba Konser'in ilk konuğu Leman Sam! 'Baba Konser' serisinin ilk konuğu, şarkıcı Leman Sam olacak.
9.05.2017 Kültür Sanat
Şevket Çoruh'a büyük destek!
Şevket Çoruh'a büyük destek! Tüm birikimini Kadıköy’de açtığı 'Baba Sahne’ye yatıran Şevket Çoruh’a yakın arkadaşlarından 'baba' destek. Şevket Çoruh'un bu hamlesine kayıtsız kalmayan duayen isimler destek için oyun ve konserlerini 'Baba Sahne'ye kaydırdı.
13.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Leman Sam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leman sam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.