Cihangir

Cihangir

Son dakika cihangir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cihangir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cihangir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihangir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihangir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.454 cihangir haberi bulunmuştur. Tüm cihangir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi? GAİN platformunda izleyiciyle buluşan Dengeler Biri Olmak dizisi ilk iki bölümüyle büyük ses getirdi. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Dengeler Biri Olmak dizisinin senaryosunu Sarp Kalfaoğlu yazıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Dengeler Biri Olmak dizisi hangi gün yayınlanıyor? Başrolde yer alan Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
25.04.2024 Magazin
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı Adana'da bir kebapçı, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yaptı. Lahmacun arası Adana kebap, vatandaşlardan tam not aldı.
23.04.2024 Adana
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Nez ’12 ay Ramazan gibi yaşıyorum’ dedi ve tepki gösterdi: Hayatı minimal yaşıyorum
Nez ’12 ay Ramazan gibi yaşıyorum’ dedi ve tepki gösterdi: Hayatı minimal yaşıyorum 2000’li yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Nez, Cihangir'de görüntülendi. Ülkede tüketim çılgınlığı yaşandığını söyleyen ünlü şarkıcı, marka tutkusuna tepki gösterdi. Günde bir kez yemek yediğini belirten Nez, "12 ay ramazan gibi yaşıyorum" dedi.
16.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya, gençlerle buluşmak için geldiği Adana’da kebap ziyafeti sunuldu.
21.03.2024 Adana
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları oyuncu Derya Şensoy ile iş insanı Celal Can Algül'ün ilişkileri geçtiğimiz aylarda Cihangir'de ev tadilatına başlamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün ilişkilerini bitirdiği öğrenildi.
6.03.2024 Magazin
Adana'da ücretsiz kebap izdihama yol açtı!
Adana'da ücretsiz kebap izdihama yol açtı! Adanalı kebapçının açılışta ücretsiz kebap dağıtması izdihama yol açtı. Açılışa katılan belediye başkanı ise yoğunluğu görünce ocak başına geçip kendi kebabını aldı.
25.02.2024 Adana
Tuva Cihangir Atasever uzaya ne zaman gidiyor? İkinci Türk astronot Tuva Cihangir Atasever nereli, kaç yaşında?
Tuva Cihangir Atasever uzaya ne zaman gidiyor? İkinci Türk astronot Tuva Cihangir Atasever nereli, kaç yaşında? Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşüyle birlikte ikinci Türk astronot olacak olan Tuva Cihangir Atasever'in uzal yolculuğu da mercek altında. Peki Tuva Cihangir Atasever nereli, kaç yaşında?
19.02.2024 Gündem
Sevda Ferdağ kimdir? Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ neden öldü?
Sevda Ferdağ kimdir? Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ neden öldü? Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm haberini Film-San Vakfı "Türk sinemasının önemli oyuncularından Sevda Ferdağ'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" açıklamasıyla verdi.
17.02.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Sevda Ferdağ'dan acı haber geldi. Sevda Ferdağ 81 yaşında hayata veda etti.
17.02.2024 Magazin
Adanalı kebapçı kadınları gülle karşıladı! Müşterilerini şaşırttı
Adanalı kebapçı kadınları gülle karşıladı! Müşterilerini şaşırttı Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde iş yerine gelen kadınlara kırmızı gül hediye etti.
16.02.2024 Adana
Tuva Cihangir Atasever ne zaman uzaya çıkacak? Alper Gezeravcı’nın ardından Tuva Cihangir Atasever uzaya gidecek mi?
Tuva Cihangir Atasever ne zaman uzaya çıkacak? Alper Gezeravcı’nın ardından Tuva Cihangir Atasever uzaya gidecek mi? Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönmesinin ardından ikinci Türk astronotun ne zaman uzaya gideceği araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin merak edilen yanıt ise Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Başkanı Yusuf Kıraç'tan geldi. Peki, Tuva Cihangir Atasever ne zaman uzaya çıkacak? Alper Gezeravcı’nın ardından Tuva Cihangir Atasever uzaya gidecek mi?
10.02.2024 Gündem
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler!
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler! 'İbo Show'da dans performanslarıyla popülerliği yakalayan ardından da müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 'İbo Show'a ilk başladığında ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
10.02.2024 Magazin
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar!
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar! Şarkıcı Teoman önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Takıntılı hayranı nedeniyle mahkemeye başvuran Teoman “Aslında kızmıyorum ama yine de korktuğum için mahkemeye veriyorum. Akıl hastası bu insanlar” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Magazin
Bakan Kacır: Meclise Uzay Kanunu götürmek istiyoruz
Bakan Kacır: Meclise Uzay Kanunu götürmek istiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Meclise uzay kanunu götürmek istiyoruz” dedi.
24.01.2024 Ekonomi
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı?
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı? Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile beraber yedek olarak Tuva Cihangir Atasever’in uzay yolculuğunda olup olmayacağı merak ediliyor. SpaceX Falcon 9 roketi, Ax-3 mürettebatını SpaceX Dragon uzay aracıyla NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Fırlatma Kompleksi 39A'dan ISS'ye bu gece saat 01.11'de fırlatılacak. Axiom Space'in ISS'ye göndereceği "Ax-3" görevi için 4 kişilik mürettebat arasında Gezeravcı'nın yanı sıra 3 kişi daha yer alacak. Yedek olarak seçilen Cihangir Atasever’in ekipteki akıbeti sorgulanıyor. Peki, Tuva Cihangir Atasever uzay yolculuğunda olacak mı, neden ayrıldı? Yedek seçilen Tuva Cihangir Atasever kimdir?
17.01.2024 Gündem
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu!
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece 01.11’de (TSİ) ilk kez bir Türk astronot uzaya fırlatılacak. Fırlatma töreni nedeniyle nefeslerin tutulacağı o anlar, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan da takip edilebilecek.
16.01.2024 Ekonomi
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Sosyete torbacısı avukat yakalandı
Sosyete torbacısı avukat yakalandı İstanbul’un sosyetik semtleri Cihangir ve Nişantaşı’nda uyuşturucu satan İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Umut G. ile birlikte hareket ettiği Serdar A. yakalandı.
11.01.2024 Gündem
Avcılar’da apartmanda koku tedirginliği
Avcılar’da apartmanda koku tedirginliği Avcılar'da 5 katlı apartmanda boğazda yanma ve öksürüğe neden olan koku ekipleri harekete geçirdi. Merdiven boşluğundan geldiği iddia edilen koku, apartman sakinlerinde korku ve tedirginliğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler apartmanda uzun süre inceleme yaptı. 
24.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cihangir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihangir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.