Lale Belkıs

Lale Belkıs

Son dakika Lale Belkıs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lale Belkıs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lale Belkıs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lale Belkıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lale belkıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 lale belkıs haberi bulunmuştur. Tüm lale belkıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam'ın yıldızından nostaljik paylaşım!
Yeşilçam'ın yıldızından nostaljik paylaşım! Yeşilçam'ın kötü kadını olarak bilinen Lale Belkıs gençlik fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
11.01.2023 Magazin
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı!
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı! Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan, 1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren hakkında konuştu. Özdemir Erdoğan, "İnsanlarımız Zeki Müren'i çocuklarıyla birlikte izledi. Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" yorumunu yapınca sanat camiasından tepkiler de peş peşe geldi!
10.01.2021 Magazin
Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu
Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu Başrollerinde Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit'in yer aldığı Kalbimin Efendisi filminin yönetmenliğini ise Türk Sineması'nın usta yönetmenlerinden Ertem Eğilmez yaptı. Bir iftira sonucu eşi tarafından terk edilen ve çocuğundan uzak kalan bir genç kadının öyküsünün anlatıldığı Kalbimin Efendisi filmi internette merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında?
Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında? Yeşilçam Sineması’nda kötü karakter olarak tanıdığımız usta oyuncu Lale Belkıs, seneler geçmesine rağmen hala akıllarda. Oyunculuğunun yanı sıra şarkıcı olarak da birçok projeye imza atan Lale Belkıs’ın birçok 45'liği ve albümü bulunmakta. Peki Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında? İşte detaylar…
13.01.2020 Gündem
Cem Mumcu: Aşktan korkan aşık olamaz
Cem Mumcu: Aşktan korkan aşık olamaz Psikiyatrist-yazar Cem Mumcu’nun “Zoraki Yolculuk / Accidental Travel” isimli ikinci kişisel sergisi Joint Idea Arnavutköy’de açıldı. Mumcu, eserlerinin kendi içsel yolculuğunu yansıttığını ifade ediyor.
22.12.2017 Arşiv
Uyumlu aşıklar
Uyumlu aşıklar İZMİR Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında, Sinema Burada Festivali bu yıl da zengin içeriği ile sinemaseverlerle buluştu.
24.08.2017 Magazin
Sinemaseverler Anadolu’da buluşuyor
Sinemaseverler Anadolu’da buluşuyor Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali 5-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında 19. kez sinemaseverlerle buluşuyor.
3.05.2017 Magazin
Mor Çatı’ya ünlü destek!
Mor Çatı’ya ünlü destek! Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Gönül Yazar gibi sanatçılar Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na kaynak sağlamak amacıyla sahne kıyafetlerini bağışladı.
10.01.2015 Magazin
'Ateş böceği Yalçın' son yolculuğuna uğurlandı
'Ateş böceği Yalçın' son yolculuğuna uğurlandı MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde tedavi görmekte olduğu hastanede 78 yaşında karaciğer kanserinden yaşamını yitiren ’Ateş Böceği Yalçın’ olarak tanınan ünlü komedyen Yalçın Otağı, 20 yıldır ikamet ettiği ve çok sevdiği Datça’da bugün, eşi, sevenleri ve sanat camiasından arkadaşlarının katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü komedyen hayatını kaybetti
Ünlü komedyen hayatını kaybetti Ateş Böceği Yalçın' olarak ünlenen usta komedyen Yalçın Otağı, karaciğer yetmezliği yüzünden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...
15.08.2014 Magazin
Ateşböceği Yalçın'dan iyi haber
Ateşböceği Yalçın'dan iyi haber MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ndeki özel bir hastanede karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören usta komedyen 78 yaşındaki Yalçın Otağı, bu sabah 8 gündür tutulduğu yoğun bakım ünitesinden çıkartıldı...
28.07.2014 Magazin
Unutulmaz oyuncu bu dizide
Unutulmaz oyuncu bu dizide Yeşilçam filmlerinin önemli isimlerinden olan Lale Belkıs, Hayat Devam Ediyor dizisinde rol aldı...
17.10.2012 Televizyon
“Umut Kadınlarda”
“Umut Kadınlarda” “8. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali” başlıyor
12.03.2010 Yaşam
Ali Taygun’a son veda
Ali Taygun’a son veda TİYATRO, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen Ali Taygun da dün son yolcuğuna uğurlandı...
21.12.2009 Yaşam
Bornoz fantezisi
Bornoz fantezisi Türk Sineması'nın 'kötü kadını'nından ilginç anılar
9.11.2009 Magazin
Biz aramıza yastık falan koymazdık
Biz aramıza yastık falan koymazdık Lale Belkıs Beren Saat'in 'yastık' açıklamasına ne dedi?
20.10.2009 Magazin
Gizli aşk bu...
Gizli aşk bu... Ben çok sevdiğimi söylediğim ilk gün kaybettim seni...
15.05.2009 Televizyon
Kültürsüzlük düşmanıyım
Kültürsüzlük düşmanıyım Zeytinburnu sahilinde piknik yapanları eleştiren yazısı başta kendi gazetesindeki yazarlardan tepki alan Müge Kırıkkanat: Herkesin dile getirmeye korktuğunu yüksek sesle söyledim. Cebini doldurup kafasını doldurmayanlardan bahsettim
5.08.2005 Yaşam
'Türk basınının Lale Belkıs'ı!'
'Türk basınının Lale Belkıs'ı!' Mine Kırıkkanat, Zeytinburnu sahilinde piknik yapanları 'don paça soyunup geviş getiren, kalın, kısa bacaklı, kıllı kara halkımız' diye tarif edince başta kendi gazetesi Radikal'in yazarlarından olmak üzere büyük tepki aldı. Faşist, halk düşmanı, kompleksli olmakla suçlandı. Yıldırım Türker ise eski Türk filmleri tadında giydirdi Kırıkkanat'a: "Köşke yeni gelmiş taşralı akraba kızına işkence eden Lale Belkıs'a benziyor!"
29.09.2021 Gündem
Tombul Çağla
Tombul Çağla Modacı Yıldırım Mayruk için Swissotel'de düzenlenen "Ustaya Saygı" defilesi, eski ve yeni mankenleri bir araya getirdi.
13.04.2004 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Issızlaşıyor Yeşilçam
Issızlaşıyor Yeşilçam Türk sinemasının usta ismi Fikret Hakan, önceki gece hayatını kaybetti. Sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan vefatın ardından Filiz Akın, “Git gide ıssızlaşıyor Yeşilçam” dedi
11.07.2017 Magazin
12 ilçede elektrik kesintisi
12 ilçede elektrik kesintisi Pendik, Adalar, Kadıköy, Ümraniye, Beykoz, Ataşehir, Üsküdar, Tuzla, Şile, Sancaktepe, Kartal ve Maltepe'nin bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lale Belkıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lale belkıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.