Lais Ribeiro

Lais Ribeiro

Son dakika Lais Ribeiro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lais Ribeiro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lais Ribeiro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lais Ribeiro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lais ribeiro gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 lais ribeiro haberi bulunmuştur. Tüm lais ribeiro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu sütyenin değeri tam 1 milyon dolar!
Bu sütyenin değeri tam 1 milyon dolar! Elsa Hosk, yılın şovu Victoria’s Secret defilesinin en pahalı iç çamaşırı olan ve yapımı 930 saatten uzun süren Fantasy Bra’yı (Fantezi Sütyeni) basına tanıttı. Hosk, 2018 Victoria's Secret şovunda bu özel sütyenle podyumda yürüyecek.
8.11.2018 Dünya
Tüm sahil ona baktı
Tüm sahil ona baktı Victoria’s Secret’ın Brezilyalı meleği Lais Ribeiro (27), Miami’de plajda görüntülendi.
19.02.2018 Magazin
Adriana Lima soluğu Brezilya'da aldı!
Adriana Lima soluğu Brezilya'da aldı! Brezilyalı model Adriana Lima, ülkesindeki Rio karnavalında eğlencenin dozunu artırdı.
13.02.2018 Magazin
Sahil melekleri
Sahil melekleri Victoria’s Secret meleklerinden Martha Hunt ve Lais Ribeiro önceki gün Miami sahillerinde Victoria’s Secret’ın spor ürünlerinin katalog çekimine katıldı.
27.04.2017 Magazin
Hem iş hem tatil
Hem iş hem tatil Victoria’s Secret modelleri Lais Ribeiro, Romee Strijd ve Jasmine Tookes bir çekim için Brezilya’ya gitti...
5.01.2017 Magazin
Seksi meleklerden bir ilk!
Seksi meleklerden bir ilk! Yılın en çok merak edilen şovlarından biri olan Victoria’s Secret defilesi bu yıl ilk kez Paris’te gerçekleşecek...
25.10.2016 Magazin
Operada bir melek!
Operada bir melek! Victoria’s Secret’ın dünyaca ünlü melekleri Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Martha Hunt ve Lais Ribeiro markanın ‘Victoria’s Secret Holiday’ kampanyası için Paris Opera’da biraraya geldi...
22.08.2016 Magazin
10 yeni melek kasıp kavuracak!
10 yeni melek kasıp kavuracak! Ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret meleklerine on yeni isim eklediğini açıkladı.
29.04.2015 Magazin
Gerçekten melekler!
Gerçekten melekler! Victoria’s Secret melekleri Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Lais Ribeiro ve Martha Hunt, kanser araştırmalarına kaynak sağlamak için her yıl yapılan halka açık bisiklet turu Pelotonia’ya katıldılar...
16.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lais Ribeiro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lais ribeiro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.