Victoria's Secret

Victoria's Secret

Son dakika Victoria's Secret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Victoria's Secret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Victoria's Secret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Victoria's Secret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan victoria's secret gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 victoria's secret haberi bulunmuştur. Tüm victoria's secret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel'den Victoria's Secret açıklaması! Teklif geldi mi?
Çağla Şıkel'den Victoria's Secret açıklaması! Teklif geldi mi? Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde katıldığı bir organizasyonda yeniden evleneceği yönündeki iddiaları yanıtlarken, Çağla Şıkel son olarak YouTube programına konuk oldu. Çağla Şıkel 'Victoria Secret'tan teklif aldı, Cennet Mahallesi dizisi için gitmedi' haberlerine ilk kez yanıtladı.
3.10.2023 Magazin
Elsa Hosk, beyaz elbisesiyle büyüledi!
Elsa Hosk, beyaz elbisesiyle büyüledi! Geçtiğimiz şubat ayında anne olan ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk, Oscar'ın ardından gerçekleşen after partide göz kamaştırdı.
29.03.2022 Magazin
Victoria's Secret'ın İngiltere bölümü Next'e satıldı
Victoria's Secret'ın İngiltere bölümü Next'e satıldı L Brands, Victoria's Secret'ın İngiltere bölümünün çoğunluk hisselerinin İngiliz giyim perakendecisi Next Plc tarafından satın alındığını bildirdi.
15.09.2020 Ekonomi
Victoria's Secret firmasına kayyum atandı
Victoria's Secret firmasına kayyum atandı Amerikan kadın iç giyim ve güzellik ürünleri firması Victoria's Secret'ın İngiltere'deki operasyonlarına kayyum atandı.
6.06.2020 Ekonomi
Victoria's Secret'in İngiltere'deki kolu iflas etti
Victoria's Secret'in İngiltere'deki kolu iflas etti Dünyaca ünlü kadın giyim mağazası Victoria's Secret’in İngiltere’deki kolu iflas etti.
5.06.2020 Ekonomi
Moda devi Victoria's Secret satıldı
Moda devi Victoria's Secret satıldı 43 yıllık moda devi Victoria's Secret 1.1 milyar dolara satıldı. Şirketin 80 bine yakın personeli bulunuyor.
20.02.2020 Gündem
Metin Hara ve Adriana Lima barıştı!
Metin Hara ve Adriana Lima barıştı! Bir süredir ayrı oldukları iddia edilen Metin Hara ve Adriana Lima çifti, aralarının düzeldiğini Instagram'dan duyurdu. Sonrasında Metin Hara uzun bir açıklama yaptı.
11.01.2019 Magazin
Bu sütyenin değeri tam 1 milyon dolar!
Bu sütyenin değeri tam 1 milyon dolar! Elsa Hosk, yılın şovu Victoria’s Secret defilesinin en pahalı iç çamaşırı olan ve yapımı 930 saatten uzun süren Fantasy Bra’yı (Fantezi Sütyeni) basına tanıttı. Hosk, 2018 Victoria's Secret şovunda bu özel sütyenle podyumda yürüyecek.
8.11.2018 Dünya
Georgia Fowler'in makyajsız üstsüz pozu takipçilerini coşturdu
Georgia Fowler'in makyajsız üstsüz pozu takipçilerini coşturdu Son dönemin en gözde modellerinden Georgia Fowler, makyajsız üstsüz pozuyla takipçilerini mest etti. Güzel model için "Bu dünya için fazla güzelsin" yorumları yapıldı.
6.01.2018 Magazin
Camille Rowe aileye girdi!
Camille Rowe aileye girdi! İngiliz şarkıcı Harry Styles, bir süredir aşk yaşadığı Victoria's Secret'ın Fransız meleği sevgilisi Camille Rowe'u ailesiyle tanıştırdı.
4.01.2018 Magazin
Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda?
Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda? Dünyada ilgiyle takip edilen iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesi yılbaşı gecesine renk katacak.
21.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Victoria's Secret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki victoria's secret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.