Elsa Hosk

Elsa Hosk

Son dakika Elsa Hosk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elsa Hosk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elsa Hosk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elsa Hosk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elsa hosk gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 elsa hosk haberi bulunmuştur. Tüm elsa hosk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elsa Hosk'tan Barbie stili!
Elsa Hosk'tan Barbie stili! Elsa Hosk, İtalya'nın Eolie Adaları'nda tatile çıktı. Ünlü ismin 'Barbie stili' sosyal medyayı salladı.
6.06.2023 Magazin
Elsa Hosk, beyaz elbisesiyle büyüledi!
Elsa Hosk, beyaz elbisesiyle büyüledi! Geçtiğimiz şubat ayında anne olan ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk, Oscar'ın ardından gerçekleşen after partide göz kamaştırdı.
29.03.2022 Magazin
Elsa Hosk
29.06.2020 Magazin
Podyumda 'vahşi batı' rüzgarı esti
Podyumda 'vahşi batı' rüzgarı esti Modaevleri yeni sezon koleksiyonlarını bir bir görücüye çıkarmaya başladı. Bu defilelerin en ilgi çekenlerinden biri de model Elsa Hosk'un podyumda yürüdüğü defile oldu...
10.09.2019 Magazin
Elsa Hosk otel odasından paylaştı
Elsa Hosk otel odasından paylaştı Güzel model Elsa Hosk Cannes Film Festivali için Fransa'ya geldi.
23.05.2019 Magazin
Bu sütyenin değeri tam 1 milyon dolar!
Bu sütyenin değeri tam 1 milyon dolar! Elsa Hosk, yılın şovu Victoria’s Secret defilesinin en pahalı iç çamaşırı olan ve yapımı 930 saatten uzun süren Fantasy Bra’yı (Fantezi Sütyeni) basına tanıttı. Hosk, 2018 Victoria's Secret şovunda bu özel sütyenle podyumda yürüyecek.
8.11.2018 Dünya
Başkalarıyla kıyaslamayın
Başkalarıyla kıyaslamayın İsveçli model Elsa Hosk, Instagram’dan hakkında merak edilenleri yanıtladı.
1.08.2018 Magazin
Az kalsın düşüyordu
Az kalsın düşüyordu Cannes Film Festivali’ne katılanlar arasında Victoria’s Secret’ın İsveçli meleği Elsa Hosk da vardı.
12.05.2018 Magazin
Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda?
Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda? Dünyada ilgiyle takip edilen iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesi yılbaşı gecesine renk katacak.
21.12.2017 Magazin
Seksi kırmızı
Seksi kırmızı Victoria’s Secret’ın başarılı mankenlerinden Elsa Hosk (29) önceki gün New York’ta objektiflere yansıdı.
29.11.2017 Magazin
Elsa Hosk yıllar sonra itiraf etti: İlk teklif aldığımda...
Elsa Hosk yıllar sonra itiraf etti: İlk teklif aldığımda... Son dönemin gözde modellerinden Elsa Hosk, Victoria Secret'la birlikte zirveye çıktığını söyledi.
11.07.2017 Magazin
‘Melek’ desteği
‘Melek’ desteği Kanadalı genç şarkıcı Justin Bieber, yeni çıkış şarkısı ‘2U’nun tanıtımı için Victoria’s Secret modelleri Sara Sampaio ve Elsa Hosk’tan yardım aldı.
8.06.2017 Magazin
Meleklerden Justin Bieber'a destek!
Meleklerden Justin Bieber'a destek! Kanadalı popçu Justin Bieber, yeni çıkış şarkısı ‘2U’nun tanıtımı için Victoria’s Secret modelleri Sara Sampaio ve Elsa Hosk'tan yardım aldı.
8.06.2017 Magazin
Enerji patlaması
Enerji patlaması Son dönemin gözde modellerinden Elsa Hosk, ünlülerin tatil beldesi St. Barts adasında objektiflere takıldı.
21.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elsa Hosk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elsa hosk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.