Victoria’S Secret

Victoria’S Secret

Son dakika Victoria’s Secret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Victoria’s Secret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Victoria’s Secret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Victoria’S Secret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan victoria’s secret gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 victoria’s secret haberi bulunmuştur. Tüm victoria’s secret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Victoria’s Secret’ın en yeni meleği Grace Elizabeth
Victoria’s Secret’ın en yeni meleği Grace Elizabeth Vogue, V Magazine ve GQ gibi dergiler tarafından yeni nesil süper model olarak adlandırılan genç model Grace Elizabeth, Victoria’s Secret’ın bu seneki son meleği oldu!
12.04.2019 Magazin
İşte Victoria’s Secret’ın yeni meleği!
İşte Victoria’s Secret’ın yeni meleği! Victoria’s Secret ailesi büyümeye devam ediyor.
22.03.2019 Magazin
Her paylaşım 260 bin TL!
Her paylaşım 260 bin TL! Victoria’s Secret’ın Güney Afrikalı meleği Candice Swanepoel de sosyal medyayı paraya dönüştüren isimlerden.
17.03.2018 Magazin
Aşk büyük bir test!
Aşk büyük bir test! Victoria’s Secret’ın Portekizli meleği Sara Sampaio, aşk hakkında konuştu: “Aşk bence hayattaki en büyük test. Ancak yine de aşk her zaman insanı daha iyi birisi yapar”
16.01.2018 Magazin
Çocuklar görmesin!
Çocuklar görmesin! Bu yıl Victoria’s Secret podyumundan emekli olan Alessandra Ambrosio, tüm zamanını ailesiyle geçiriyor.
26.12.2017 Magazin
Sivaslı 'Çin'dy!
Sivaslı 'Çin'dy! ‘Sivaslı Cindy’ lakaplı manken Tülin Şahin, geçtiğimiz günlerde Victoria’s Secret’ın simgesi olan pembe halıda boy göstermişti.
4.12.2017 Magazin
Meleklerin vurucu şıklığı
Meleklerin vurucu şıklığı Victoria’s Secret geçtiğimiz gün Amerika’da özel bir moda şovu düzenledi.
29.11.2017 Magazin
Gurur duyuyorum
Gurur duyuyorum Yolanda Hadid, bu yıl ikinci kez Victoria’s Secret podyumunda yürüyen kızı Bella Hadid ile gurur duyduğunu söyledi.
26.11.2017 Magazin
Cenneti buldu!
Cenneti buldu! Victoria’s Secret’ın Danimarkalı meleği Josephine Skriver, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen moda şovunun yorgunluğunu söz yazarı sevgilisi Alexander DeLeon ile çıktığı tatilde atıyor.
24.11.2017 Magazin
Çıplaklar ailesi
Çıplaklar ailesi İkinci bebeğine hamile olduğu için bu yılki Victoria’s Secret Moda Şovu’na katılamayan Behati Prinsloo, yaptığı paylaşımla gündem oldu.
24.11.2017 Magazin
Melekler Çin’de kanatlandı
Melekler Çin’de kanatlandı Her yıl büyük bir merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show, Şanghay’da gerçekleşti. Melekler podyumda fırtına gibi eserek yılın en çok konuşulan şovuna imza attı
21.11.2017 Magazin
Taciz bu!
Taciz bu! Geçen hafta Şanghay’a giden Tülin Şahin, Victoria’s Secret’ın simgesi olan pembe halıda top modellerle birlikte yürüdü.
21.11.2017 Magazin
Mor melek
Mor melek Bu yıl Şanghay’da yapılacak Victoria’s Secret Fashion Show için hazırlıklar son aşamaya geldi.
20.11.2017 Magazin
Çin’e girişi yasaklandı!
Çin’e girişi yasaklandı! Bu yıl Çin, Şanghay’da gerçekleşecek olan Victoria’s Secret moda şovunda sahne alması beklenen Katy Perry’nin Çin’e girşinin yasaklandığı iddia edildi
18.11.2017 Magazin
Büyük şovda yok!
Büyük şovda yok! VIctorIa’s Secret kadrosuna geçtiğimiz yıllarda dahil olan Gigi Hadid, bu yılki özel şovda yer almayacak.
17.11.2017 Magazin
7. yıl öpücüğü
7. yıl öpücüğü Victoria’s Secret’ın Hollandalı meleği Doutzen Kroes ile DJ eşi Sunnery James, evliliklerinin yedinci yılını kutluyor.
8.11.2017 Magazin
Yükselen yıldız
Yükselen yıldız Belçikalı model Stella Maxwell (27), Victoria’s Secret’ın yeni koleksiyon tanıtımı için kamera karşısına geçti.
14.10.2017 Magazin
Aileleri genişliyor
Aileleri genişliyor Victoria’s Secret’ın Namibyalı meleği Behati Prinsloo’dan müjdeli haber...
14.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Victoria’S Secret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki victoria’s secret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.