Kutup Ayısı

Kutup Ayısı

Son dakika kutup ayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kutup ayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kutup ayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kutup Ayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kutup ayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 kutup ayısı haberi bulunmuştur. Tüm kutup ayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu 30 ülkede yüzlerce hayvanı avlayan iş adamı, bunların içini doldurup kaçak müzede sergiledi. Ali Haydar Üstay leopar, bizon, kutup ayısı, timsah ve jaguar gibi koruma altındaki hayvanları özellikle avladı. Çizgili geyik vurabilmek için iki hafta ağaçta yaşamayı göze alan iş adamı, içini doldurduğu ya da dişlerini aldığı hayvanları müzesinde sergiledi. Polis ele geçirdiği 396 parçayı Millî Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edecek. Ali Haydar Üstay’ın, son Anadolu kaplanını Hakkâri’de öldürdüğü, derisini de sergilediği ortaya çıktı.
20.03.2024 Vatan TV
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Öte yandan Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi.
19.03.2024 Gündem
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti ABD'de bebeği ile birlikte okuldan çıkıp bir kliniğe doğru giden genç anne, yolda korkunç bir saldırıya uğradı. Kar fırtınası nedeniyle görüşün de azalmasıyla karşısındaki 'iri kişi'nin ne olduğunu fark edemeyen kadının yapabileceği hiçbir şey yoktu. Çevredekiler ellerinde kürekle koştu, dehşetin sonu böyle bitti...
22.01.2023 Dünya
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor Burada doğurmak, ölmek ve gömülmek yasak! Binlerce kişinin yaşam sürdüğü ada, ilginç kuralları ile dikkat çekiyor. Nüfusuna ve konumuna rağmen çok sayıda imkanın var olduğu bu yerin en şaşırtan kuralları doğum yapmanın, ölmenin ve gömülmenin kesinlikle yasak olması. Kedi beslemeye ve araç kapısının kitlenmesine bile izin verilmiyor. Sebepleri ise şaşırtıyor. İşte detaylar...
18.01.2023 Dünya
Bakan Varank, TEKNOFEST'te TÜBİTAK standını ziyaret etti
Bakan Varank, TEKNOFEST'te TÜBİTAK standını ziyaret etti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te TÜBİTAK enstitü ve araştırma merkezlerinin stantlarını ziyaret etti.
22.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Kutup ayılarının nesli bu yüzyıl içinde tükenebilir
Kutup ayılarının nesli bu yüzyıl içinde tükenebilir İklim değişikliğiyle mücadele konusunda daha fazla şey yapılmaması halinde kutup ayılarının soyunun 2100 yılına kadar tükenebileceği bildirildi.
21.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Sapanca'da Off Road heyecanı!
Sapanca'da Off Road heyecanı! Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Marmara Xtrial Off Road Şampiyonası'nda zorlu parkurda araçların mücadelesi heyecanla izlenildi.
3.09.2018 Arşiv
Norveç'te turistik gezi vahşete dönüştü!
Norveç'te turistik gezi vahşete dönüştü! Kutup dairesine giden turist gemisinin Svalbard takımadalarına varışı sırasında hayvan gemiye yol gösteren görevliye saldırınca, kutup ayısı vuruldu. Olay sosyal medyada büyük ses getirdi.
30.07.2018 Dünya
Kutup ayıları ölüyor
Kutup ayıları ölüyor National Geographic fotoğrafçısı Paul Nicklen, küresel ısınmanın en şiddetli yaşandığı yerlerden biri olan Kanada’nın Baffin Adası’nda açlıktan ölmek üzere olan bir kutup ayısını görüntüledi.
9.12.2017 Dünya
Ebru Polat Kutup Ayısı evlat edindi!
Ebru Polat Kutup Ayısı evlat edindi! Ebru Polat, Doğal Hayatı Koruma Vakfı aracılığıyla bir kutup ayısının masraflarını üstlendi.
27.06.2017 Magazin
Dünyanın en üzgün kutup ayısı özgür
Dünyanın en üzgün kutup ayısı özgür Çin'in Guangdong eyaletindeki bir alışveriş merkezinde ziyaretçilerin ilgisi çekmek için hapis hayatı yaşatılan Pizza adlı kutup ayısı geçici de olsa özgürlüğün tadını çıkarıyor.
17.06.2021 Dünya
Kaplan Clinton'ı, kutup ayısı Trump'ı seçti
Kaplan Clinton'ı, kutup ayısı Trump'ı seçti ABD'liler 45. başkanlarını seçmek için sandık başına giderken, Rusya'nın Krasnoyarsk kentindeki bir hayvanat bahçesindeki bir kaplan ve bir kutup ayısından seçimlerin sonuçlarını tahmin etmeleri istendi.
17.06.2021 Dünya
Ayı esareti!
Ayı esareti! Kuzey Kutbu açıklarındaki Troynoy Adası’nda araştırmalarını sürdüren Rus bilim insanları, çalışmalarını yürüttükleri binanın etrafını saran 10 kutup ayısı nedeniyle içeride mahsur kaldıklarını açıkladı...
17.06.2021 Dünya
Kutup ayısı Arturo delirerek öldü!
Kutup ayısı Arturo delirerek öldü! Ölmeden dört sene önce türdaşı ve tek arkadaşı kutup ayısı Pelusa’yı kanserden kaybeden Arturo’nun, son dönemlerinde psikolojik problemlerinin iyice artmış olduğu gözlemlenebiliyordu...
8.07.2016 Yaşam
Ela Quality Resort Belek Çocuklu aileler için güzel bir alternatif
Ela Quality Resort Belek Çocuklu aileler için güzel bir alternatif Tatil sezonu yaklaştıkça planlar da netleşiyor. Ancak söz konusu çocukla tatil olunca, biraz daha ince eleyip sık dokumak gerekiyor.
30.04.2016 Arşiv
Hangisi ‘en iyi’ seçilecek?
Hangisi ‘en iyi’ seçilecek? National Geographic dergisinin her yıl geleneksel olarak seçtiği ‘yılın en iyi fotoğrafı’ için finale kalmaya hak kazanan yüzlerce fotoğraf açıklandı.
28.01.2016 Dünya
En üzgün kutup ayısı
En üzgün kutup ayısı Alman fotoğrafçı Kerstin Langenberger’in çektiği bu fotoğraf dünyanın gözlerini kutuplara çevirdi...
15.09.2015 Magazin
‘Schengen’ çökmek üzere
‘Schengen’ çökmek üzere Almanya’nın ‘Limitimize geldik’ diyerek yeniden sınır kontrollerine başlamasının ardından Macaristan, Avusturya ve Slovakya sınırlarını kapattı...
14.09.2015 Dünya
Havamızı bulabilecek miyiz?
Havamızı bulabilecek miyiz? Artık yeter şu havalar ısınsın! Yağmurdan da soğuktan da bıktık. Biz Haziran'da yağmurlarla uğraşırken dünyanın diğer ucu kavruluyor. Peki bizi ne bekliyor? Gelin uzmanlara kulak verelim...
27.06.2015 Arşiv
Kutup ayısı turistlere saldırdı
Kutup ayısı turistlere saldırdı Norveç'in Svalbard Adası'nda bir kutup ayısının turist grubuna saldırdığı bildirildi.
19.03.2015 Dünya
Annesiyle ilk kez dışarı çıktı
Annesiyle ilk kez dışarı çıktı Kasım 2014'te dünyaya gelen kutup ayısı yavrusu ve annesi Flocke, ilk kez birlikte gün ışığına çıkarak güzel havanın tadını çıkardı...
11.03.2015 Yaşam
Denize hücuuumm!
Denize hücuuumm! Kanada’da, Polar Bear Dip (Kutup Ayısı Dalışı)organizasyonu kapsamında bu yıl da yüzlerce kişi yılbaşında Ontario Gölü’ne girdi...
2.01.2015 Dünya
Eşinin acısına dayanamadı
Eşinin acısına dayanamadı Afrika’nın tek kutup ayısı Johannesburg hayvanat bahçesinde yaşayan Wang, 30 yaşında öldü...
15.08.2014 Dünya
En sonuncusu da öldü!
En sonuncusu da öldü! Afrika'da yaşayan son kutup ayısı Wang, 30 yaşında Johannesburg’daki hayvanat bahçesinde öldü...
15.08.2014 Yaşam
'Cesur Türk'ün kutup ayısı sınavı
'Cesur Türk'ün kutup ayısı sınavı Kanada’dan Türkiye’ye yelkenliyle yola çıkan Erkan Gürsoy, Alaska kıyılarında büyük bir buz kütlesine sıkıştı. 8 gün sürüklenen Türk denizciyi ABD Sahil Güvenlik ekibi buz kırıcı gemiyle kurtardı.
16.07.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kutup Ayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kutup ayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.