Kutsi

Kutsi

Son dakika kutsi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kutsi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kutsi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kutsi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kutsi gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 kutsi haberi bulunmuştur. Tüm kutsi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı!
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı! İstanbul'un Güngören semtinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
4.04.2024 Gündem
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir?
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir? Cumhuriyet döneminde birçok akım başlamış olmakla birlikte bu akımlar arasında tiyatro da yer almaktadır. Cumhuriyet dönemi tiyatro eserlerinde, Kurtuluş Savaşı'nın etkileri görülmektedir. Dönem halkının özelliklerinin yanı sıra Anadolu Bölgesi'ne ağırlık verilmektedir. Cumhuriyet dönemi 1923 ile 1940 tarihleri arasını kapsamaktadır. Ancak 1940 yılından sonra da tiyatro eserlerinde Cumhuriyet dönemi etkileri devam etmektedir.
24.01.2024 Kültür Sanat
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
Üvey Anne dizisi gerçek mi? Üvey Anne konusu nedir, uyarlama mı?
Üvey Anne dizisi gerçek mi? Üvey Anne konusu nedir, uyarlama mı? Üvey Anne dizisi gerçek bir hikaye mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de ilk bölümü bu akşam yayınlanacak Üvey Anne dizisi oyuncuları Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi yer alıyor. Yasemin Türkmenli'nin yönetmenliğini yaptığı Üvey Anne uyarlama mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Serap Kutlu karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak Hazal Filiz Küçükköse'nin başrolünü oynadığı Üvey Anne dizisi konusu nedir? İşte detaylar...
19.06.2023 Televizyon
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor'
Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor' Oyunculuk serüvenine henüz 16 yaşında 'Koçum Benim' dizisiyle adım atan Selin Demiratar, 1999 yılında düzenlenen Miss Globe Türkiye yarışmasında birinci seçildi. 'Feyza' karakterini canlandırdığı, başrolünde şarkıcı Kutsi ile yer aldığı 'Huzur Sokağı' (2012-2014) dizisinden bu yana ekranlarda uzak olan tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.01.2023 Magazin
Binali Yıldırım: Masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir hizmeti paylaşmanın gururunu yaşıyoruz
Binali Yıldırım: Masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir hizmeti paylaşmanın gururunu yaşıyoruz AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, muhalefet partilerinin yer aldığı 6’lı masayı işaret ederek, “Bazıları toplanıyor, dağılıyor, masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir projeyi, yeni bir hizmeti milletimizle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bu hafta içerisinde okullarımız açıldı. Hemen arkasından Cumhurbaşkanımız 105 tane yurt binasının toplu açılışını yaptı. Bununla da yetinmedi tarihin en geniş toplu konut projesinin duyurusunu gerçekleştirdi” dedi.
16.09.2022 Siyaset
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya konusu gerçekten rastgele bir konu değil. Ama birinci derecede Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun bu işin yakın takibinde olması ve neler yapılması gerektiği hususunda belli bir yükü üstlenmesi lazım. Zelenski bizden şunu özellikle istedi; Rusya’nın buradaki bütün mayın ve benzeri döşemeleri söküp alması ve bu hususun süratle ürkütücü olmaktan çıkması. Çünkü bir tehdit unsuru. ‘Çernobil’i yaşamak istemiyoruz’ derken biraz da onu kastettim" ifadelerini kullandı.
19.08.2022 Siyaset
Bakan Ersoy, Barbarlık Müzesi açılış törenine katıldı
Bakan Ersoy, Barbarlık Müzesi açılış törenine katıldı KKTC’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restore edilen Barbarlık Müzesi'nin açılışına katıldı.
17.08.2022 Dünya
Abdülhamid Han’a Akdeniz'de Kıbrıs şehitleri eşlik ediyor
Abdülhamid Han’a Akdeniz'de Kıbrıs şehitleri eşlik ediyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle salı günü Mersin Taşucu’ndan Antalya Gazipaşa açıklarındaki Yörükler 1 kuyusuna uğurlanan Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han’ın destekçileri Kıbrıs şehitlerimiz oldu.
11.08.2022 Gündem
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi? Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, bir dönem rol aldığı "Benim Adım Melek" dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'le geçen yıl Gaziantep'te sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ülker 1 yıldır eşi Kutsi'den şiddet gördüğünü açıklayarak bomba etkisi yarattı. Peki, Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
21.07.2022 Magazin
Kutsi'nin eşi Sibel Ülker geri adım attı! 'Gerçek hayatta daha iyi oyuncu'
Kutsi'nin eşi Sibel Ülker geri adım attı! 'Gerçek hayatta daha iyi oyuncu' Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, rol aldığı dizinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Sibel Ülker bir yılı aşkın süredir psikolojik şiddete maruz kaldığını dile getirmiş ve oklar Kutsi’ye çevrilmişti. Kutsi'nin eşi Sibel Ülker, sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne sürdü.
21.07.2022 Magazin
Recep ayı mesajları ile üç ayların başlangıcı mesajları! 2022 yeni resimli Recep ayı kutlama ve tebrik mesajları ile sözleri!
Recep ayı mesajları ile üç ayların başlangıcı mesajları! 2022 yeni resimli Recep ayı kutlama ve tebrik mesajları ile sözleri! Üç aylar mesajları ve Recep ayı kutlama mesajları arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Recep ayı başladı. Receb'in ardından Şaban, sonra da Ramazan ayı idrak edilecek. Recep ayına özel namaz, oruç, dua ibadetleri araştırılırken üç aylar ve Recep ayı için kutlama mesajları araştırması başladı. Recep ayı başlangıcı için sevdiklerine mesaj göndermek isteyenler, onları ibadete çağırmak isteyenler üç ayların başlangıcı recep ayı için en yeni mesajları sözleri araştırıyor. Peygamber efendimizin “Recep Allah’ın, Şa’ban benim Ramazan ise ümmetimin ayıdır” hadisiyle yer verdiği üç aylar için derlediğimiz en güzel üç aylar mesajları ve yeni resimli recep ayı kutlama mesajları…
2.02.2022 Gündem
28 Ocak 2022 Cuma hutbesi! Bugünkü Cuma Hutbesinin konusu nedir?
28 Ocak 2022 Cuma hutbesi! Bugünkü Cuma Hutbesinin konusu nedir? 28 Ocak 2022 Cuma hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşıldı. Her hafta yeni bir konuyla cemaatle paylaşılan Cuma Hutbesinin bu haftaki konusu üç aylar olarak seçildi. İşte Cuma hutbesi konusu 28 Ocak 2022…
28.01.2022 Gündem
Annemizi Saklarken final mi yaptı, hangi gün? Annemizi Saklarken bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Annemizi Saklarken final mi yaptı, hangi gün? Annemizi Saklarken bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Annemizi Saklarken bu akşam neden yok, final mi yaptı? Çarşamba akşamları Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Annemizi Saklarken dizisi, Star TV'nin bugünkü yayın akışında yer almadı. Diziyi izleyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
26.01.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler programında İzel'den Hakan Altun'a evlenme teklifi!
Şarkılar Bizi Söyler programında İzel'den Hakan Altun'a evlenme teklifi! Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler dün akşam 33. yeni bölümüyle ekrana geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları, İzel, Çok Güzel Hareketler 2’nin yetenekli oyuncuları Atakan Çelik ve Safa Sarı ile ünlü şarkıcı Kutsi oldu. Eğlenceli anların yaşandığı programda İzel’in Hakan Altun’a yaptığı sürpriz teklif herkesi şaşırttı.
23.01.2022 Magazin
Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı?
Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı? Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, bugün var mı? Star TV’de ekranlara gelen Annemizi Saklarken konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicinin dikkatini çekti. Yılbaşı nedeniyle birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmayınca, dizinin takipçileri Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, sorusuna yanıt ararken bugün Annemizi Saklarken var mı, sorusuna da yanıt arıyor. Peki, Annemizi Saklarken bu akşam var mı, yok mu? İşte Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı...
12.01.2022 Televizyon
Yeşim Ceren Bozoğlu derin yırtmacıyla hayran bıraktı!
Yeşim Ceren Bozoğlu derin yırtmacıyla hayran bıraktı! Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı 'Annemizi Saklarken' dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. İki kıyafet denediği anları sosyal medyadan paylaşan ünlü isim, adeta günden güne eriyor.
25.12.2021 Magazin
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a 'Fahri Doktora' unvanı
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a 'Fahri Doktora' unvanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a 'Kıbrıs Türklerinin Varlık Mücadelesinde Gazi'nin Kahramanları' anma töreninde Gazi Üniversitesi tarafından 'Fahri Doktora' unvanı verildi.
23.12.2021 Gündem
Mevlid Kandili bugün idrak edilecek! En güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri…
Mevlid Kandili bugün idrak edilecek! En güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri… Son peygamber Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla hicri takvime göre rebiülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlid Kandili bugün idrak edilecek.
17.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili nedir, önemi? Kısa ve öz en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri…
Mevlid Kandili nedir, önemi? Kısa ve öz en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri… Mevlid Kandili 17 Ekim Pazar günü idrak edilecek. Muhammed'in doğduğu gün olan Mevlid Kandili’nde SMS göndermek, sosyal medya platformları üzerinden günün kudretini kutlamak ve hatırlatmak için kısa ve öz Mevlid Kandili mesajları sorgulanıyor. İşte en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri…
16.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili mesajları ve sözleri! Anlamlı, kısa, ayetli, dualı, hadisli en güzel Mevlid Kandili mesajları 2021
Mevlid Kandili mesajları ve sözleri! Anlamlı, kısa, ayetli, dualı, hadisli en güzel Mevlid Kandili mesajları 2021 Mevlid Kandili bu yıl 17 Ekim Pazar gününe denk geliyor. Hz. Muhammed'in doğduğu gün olan Mevlid gününde yakınlarının kandili kutlamak isteyenlerin mesaj araştırması başladı. Kandil mesajları göndererek hayır duası almak isteyenler için en güzel Mevlid Kandili mesajları derledik. İşte Anlamlı, kısa, ayetli, dualı, hadisli Mevlid Kandili mesajları ve sözleri 2021…
15.10.2021 Gündem
Kuruçeşme'de romantik gece!
Kuruçeşme'de romantik gece! Türk Pop Müziğinin iki sevilen ismi Deniz Seki ve Kutsi Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında muhteşem bir konsere imza attılar.
6.10.2021 Magazin
Canan Ergüder'den iyi haber! Onay verdiler
Canan Ergüder'den iyi haber! Onay verdiler Geçen aylarda meme kanserine yakalandığını açıklayan ve uzun süredir kemoterapi tedavisi gören oyuncu Canan Ergüder'den iyi haber geldi. Ergüder, doktorlarının da onayıyla yeni bir projede rol aldı.
11.09.2021 Magazin
30 Ağustos Zafer Bayramı şiirleri! Kısa 2, 3, 4 kıtalık ve uzun 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili ünlü şairlerden 30 Ağustos şiirleri…
30 Ağustos Zafer Bayramı şiirleri! Kısa 2, 3, 4 kıtalık ve uzun 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili ünlü şairlerden 30 Ağustos şiirleri… 30 Ağustos Zafer Bayramı şiirleri, Büyük Taarruz’un 99. yılını sosyal medya hesaplarından kutlamak bugünün önemini anlatan mesajlar atmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Biz de kısa 2, 3, 4 kıtalık şiirler ile ünlü şairlerden uzun 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şiirleri derledik. İşte ünlü şairlerden 30 Ağustos şiirleri
30.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kutsi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kutsi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.