Gazete Vatan Logo

Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı?

Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, bugün var mı? Star TV’de ekranlara gelen Annemizi Saklarken konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicinin dikkatini çekti. Yılbaşı nedeniyle birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmayınca, dizinin takipçileri Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, sorusuna yanıt ararken bugün Annemizi Saklarken var mı, sorusuna da yanıt arıyor. Peki, Annemizi Saklarken bu akşam var mı, yok mu? İşte Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı...

Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı?

Annemizi Saklarken her Çarşamba Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Annemizi Saklarken bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aranıyor. Annemizi Saklarken 6. bölümü ile izleyici karşısına geçecek. Peki Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı?

ANNEMİZİ SAKLARKEN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, BU AKİAM VAR MI?

Annemizi Saklarken yeni bölüm bu akşam Star TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanıyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 6. BÖLÜM YAYINLANDI!

ANNEMİZİ SAKLARKEN KONUSU 

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

ANNEMİZİ SAKLARKEN OYUNCU KADROSU

Kutsi ve Hande Doğandemir’in başrolü paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda; Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D.Foster ve Güngör Bayrak gibi birbirinden renkli ve başarılı isimler yer alıyor.

Haberin Devamı