Gazete Vatan Logo
Magazin Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?

Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, bir dönem rol aldığı "Benim Adım Melek" dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'le geçen yıl Gaziantep'te sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ülker 1 yıldır eşi Kutsi'den şiddet gördüğünü açıklayarak bomba etkisi yarattı. Peki, Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?

Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?

Oyuncu ve şarkıcı Kutsi, meslektaşı Feyza Çıpa ile 8 yıllık ilişkisini bitirdikten kısa bir süre sonra, geçen yıl Mart ayında Sibel Ülker ile dünyaevine girmişti. Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Kutsi ve Sibel Ülker'den ayrılık dedikoduları gelmeye başlarken, Ülker Kutsi’nin kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. Instagram hesabından Ülker, "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım... Şu an söyleyeceğim tek şey bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu! Ve o maskelerinin altında hiç bilmediğiniz yüzleri var!" dedi.

Sibel Ülker kimdir?

İstanbul'da doğan Sibel Ülker 42 yaşındadır. Sibel Ülker Benim Adım Melek dizisinde rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesidir.

Sibel Ülker ne dedi?

Sibel Ülker “Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım. Şu an söyleyeceğim tek şey; bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerin altına hiç bilmediğiniz yüzleri var.” dedi. 

Haberin Devamı