Korkut Eken

Korkut Eken

Son dakika korkut eken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkut eken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkut eken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkut Eken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkut eken gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 korkut eken haberi bulunmuştur. Tüm korkut eken haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat ANKARA Bölge Adliye Mahkemesi'nin (BAM) bozma ilamı sonrası, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yeniden yargılandığı 'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklar için beraat kararı verildi.
26.05.2023 Gündem
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 3 kişi de yaralandı.
21.12.2021 Yaşam
Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı
Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı Kıbrıslı Gazeteci Kutlu Adalı'nın öldürülmesine ilişkin savcılığa ifade veren ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı.
3.06.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
24.05.2021 Siyaset
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı Cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı'yı makamında ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a CHP'den tepki geldi. Gürkan için inceleme başlatan parti yönetiminin, disiplin dahil bütün seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.
28.10.2020 Gündem
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar...
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar... Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandığı davada, iki İranlı maktule ilişkin dosyanın Ağar ve Yıldırım'ın dahil olduğu 7 sanık yönünden ayrılması kararlaştırıldı. Ölen sanık Ahmet Demirel hakkındaki dava düşürülürken, Ağar'ın da arasında bulunduğu bütün sanıkların diğer faili meçhul cinayetlere ilişkin suçlamalardan beraatlerine hükmedildi.
13.12.2019 Gündem
Mesut Yılmaz mahkemeye çağırılacak
Mesut Yılmaz mahkemeye çağırılacak Bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin Mehmet Ağar, özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın aralarında bulunduğu 19 kişinin yargılandığı davada, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın beyanının alınması için mahkemeye çağrılmasına karar verildi...
29.09.2021 Gündem
Sami Hoştan hayatını kaybetti
Sami Hoştan hayatını kaybetti Ergenekon davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Sami Hoştan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar davaya katılmıyor!
Mehmet Ağar davaya katılmıyor! 1990'lı yıllarda işlenen faili meçhul cinayetlerle ilgili davanın beşinci duruşması bugün Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam edecek. Mehmet Ağar duruşmaya mazeret bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar'a kötü haber
Mehmet Ağar'a kötü haber Mehmet Ağar'ın vareste tutulma kararı kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Faili meçhul davasında Ayhan Çarkın’a tahliye
Faili meçhul davasında Ayhan Çarkın’a tahliye ‘Ellerime kürt kanı bulaşmadı ama üzerime kanları sıçradı’
29.09.2021 Gündem
Faili meçhuller davası başladı, tutuksuz sanık Ağar gelmedi
Faili meçhuller davası başladı, tutuksuz sanık Ağar gelmedi 1990’lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayet ile ilgili davanın ikinci duruşması başladı. Duruşma, yer sorunu nedeni ile mahkeme başkanı ve avukatlar arasında yaşanan tartışmalar ile başladı.
29.09.2021 Gündem
'BDP'li vekile s... git' dedi.
'BDP'li vekile s... git' dedi. Mecit Baskın'ın öldürülmesiyle ilgili görülen davada sanık Korkut Eken, BDP Milletvekili Pervin Buldan'a hakaret etti.
29.09.2021 Gündem
Ağar’a özel duruşma!
Ağar’a özel duruşma! 18 cinayetin sorgusu yarım saat sürdü
29.09.2021 Gündem
Savunmasını verdi!
Savunmasını verdi! Mehmet Ağar, 1990'larda işlenen bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin hakkında iki ayrı dava bulunan Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesinde savunmasını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Baykal dosyasında flaş gelişme!
Baykal dosyasında flaş gelişme! Hükümetin üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü ve önümüzdeki hafta Meclis'te ele alınması planlanan özel yetkili mahkemeleri kaldıracak düzenlemenin yasalaşması durumunda; CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığından istifa etmesine neden olan kaset olayı ile ilgili soruşturma da, özel yetkili olmayan savcı tarafından yürütülecek...
1.02.2014 Siyaset
‘Dava açacak kadar delil yok’
‘Dava açacak kadar delil yok’ Dönemin ANAP Milletvekili Metin Vural’ın öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmanın başında “şüpheli” olan Mesut Yılmaz hakkında verilen takipsizlik kararının gerekçesinde “soyut ihbar ve iddialar dışında dava açmak için dosya kapsamında yeterli delil bulunmadığı” belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’daki ‘Cavit’ faili meçhulde tanık!
Ergenekon’daki ‘Cavit’ faili meçhulde tanık! Ergenekon davasında delil olan bazı dijital verilerin, yeni açılan faili meçhuller soruşturmasında da ‘cinayet delili’ olduğu ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Ağar 16 cinayetle suçlandı
Ağar 16 cinayetle suçlandı 1990’lı yıllarda Ankara’da işlenen 18 faili meçhul cinayetle ilgili dava açıldı...
29.09.2021 Gündem
Onlar da sanık!
Onlar da sanık! 1990'lı yıllarda işlenen 11 faili meçhul cinayete ilişkin iddianame kabul edildi. Mehmet Ağar, Korkut Eken ve İbrahim Şahin de sanık…
29.09.2021 Gündem
Faili meçhullere  yeni iddianame!
Faili meçhullere yeni iddianame! Ankara Başsavcılığı, Ağar, Eken, Şahin ve “Yeşil” kod adlı Yıldırım’ın da aralarında olduğu 19 kişi hakkında faili meçhullerle ilgili iddianame hazırladı...
29.09.2021 Gündem
'Ağar’ın yüreği varsa...'
'Ağar’ın yüreği varsa...' Ayhan Çarkın’dan faili meçhul iddiaları!
29.09.2021 Gündem
'Tam bir katiller serisi'
'Tam bir katiller serisi' BDP'li vekil ateş püskürdü
29.09.2021 Gündem
Sır perdesi aralanıyor!
Sır perdesi aralanıyor! 16 faili meçhulün ölüm timi aynı
29.09.2021 Gündem
Flaş!.. Flaş!..  'Beni ayrı yargılayın!'
Flaş!.. Flaş!.. 'Beni ayrı yargılayın!' Altındağ Nüfus Müdürü Abdulmacit Baskın'ın öldürülmesiyle ilgili davanın sanığı Mehmet Ağar, eski yol arkadaşlarıyla birlikte yargılanmak istemedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korkut Eken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkut eken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.