Ayhan Çarkın

Ayhan Çarkın

Son dakika Ayhan Çarkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayhan Çarkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayhan Çarkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayhan Çarkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayhan çarkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 ayhan çarkın haberi bulunmuştur. Tüm ayhan çarkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat ANKARA Bölge Adliye Mahkemesi'nin (BAM) bozma ilamı sonrası, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yeniden yargılandığı 'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklar için beraat kararı verildi.
26.05.2023 Gündem
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 3 kişi de yaralandı.
21.12.2021 Yaşam
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar...
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar... Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandığı davada, iki İranlı maktule ilişkin dosyanın Ağar ve Yıldırım'ın dahil olduğu 7 sanık yönünden ayrılması kararlaştırıldı. Ölen sanık Ahmet Demirel hakkındaki dava düşürülürken, Ağar'ın da arasında bulunduğu bütün sanıkların diğer faili meçhul cinayetlere ilişkin suçlamalardan beraatlerine hükmedildi.
13.12.2019 Gündem
İlçenin müdürleri birleşip müdüre komplo kurdular
İlçenin müdürleri birleşip müdüre komplo kurdular Sultangazi İlköğretim Okulu Müdürü Kamer Güç’e İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, bir ilköğretim okulu müdürü ve bir işadamı tarafından komplo kurulduğu ortaya çıkınca müdür yedi yıl sonra beraat edip görevine iade edildi.
11.08.2017 Yaşam
Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Ayhan Çarkın: Okumayın utanıyorum
Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Ayhan Çarkın: Okumayın utanıyorum Susurluk Davası hükümlüsü eski özel harekatçı Ayhan Çarkın, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan tutuklu yargılandığı davada 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme Çarkın'ı tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak tahliye etti.
29.09.2021 Gündem
Çarkın: Çaycılık yapıyorum
Çarkın: Çaycılık yapıyorum Susurluk hükümlüsü eski Özel Harekatçı Ayhan Çarkın 27 Ekim günü 3 arkadaşıyla Deniz Arama Kurtarma Derneği’ndeki esnafı “silahla tehdit” ettiği gerekçesiyle tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Çarkın: Bir sürü ceset...
Çarkın: Bir sürü ceset... 1990’lı yıllarda gerçekleştirilen operasyonların başında gelen isim Ayhan Çarkın öldürdüğü faili meçhuller için, ‘Yer göstereceğim’ dedi.
29.09.2021 Gündem
Mesut Yılmaz mahkemeye çağırılacak
Mesut Yılmaz mahkemeye çağırılacak Bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin Mehmet Ağar, özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın aralarında bulunduğu 19 kişinin yargılandığı davada, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın beyanının alınması için mahkemeye çağrılmasına karar verildi...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar yine suçlandı!
Mehmet Ağar yine suçlandı! 1990’lı yıllarda “Susurluk çetesi” tarafından işlenen faili meçhul cinayetlere ilişkin dönemin Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar’ın da arasında bulunduğu 19 kişinin yargılandığı 1...
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan saldırısında ilginç isimler
Ahmet Hakan saldırısında ilginç isimler Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya karışan saldırganlardan birinin PKK'lı olduğu anlaşıdı.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan'a saldırıda 1 tutuklama
Ahmet Hakan'a saldırıda 1 tutuklama Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yönelik saldırıya karıştıkları gerekçesiyle mahkemeye sevk edilen 7 kişiden Ahmet Güler tutuklandı. Diğer zanlılar serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Sami Hoştan son yolculuğuna uğurlandı
Sami Hoştan son yolculuğuna uğurlandı TEDAVİ gördüğü hastanede 68 yaşında hayatını kaybeden Susurluk ve Ergenekon sanığı Sami Hoştan, Ataköy 5...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar'a kötü haber
Mehmet Ağar'a kötü haber Mehmet Ağar'ın vareste tutulma kararı kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Çarkın'ın iddiaları yetmedi
Çarkın'ın iddiaları yetmedi Gözaltına alındığı 1992’de kaybolan ve özel harekat polislerinden Ayhan Çarkın'ın 'Ben ellerimle gömdüm' dediği üniversite öğrencisi Ayhan Efeoğlu soruşturması takipsizlikle bitti
29.09.2021 Gündem
‘Türkiye’de ne olsa İbrahim gel’ deniyor
‘Türkiye’de ne olsa İbrahim gel’ deniyor Faili meçhul davasında ifade veren Şahin:
29.09.2021 Gündem
Faili meçhul davasında Ayhan Çarkın’a tahliye
Faili meçhul davasında Ayhan Çarkın’a tahliye ‘Ellerime kürt kanı bulaşmadı ama üzerime kanları sıçradı’
29.09.2021 Gündem
Ayhan Çarkın tahliye edildi
Ayhan Çarkın tahliye edildi Faili Meçhuller Davasının tek tutuklu sanığı eski özel harekat polisi Ayhan Çarkın tahliye edildi....
29.09.2021 Gündem
Faili meçhuller davası başladı, tutuksuz sanık Ağar gelmedi
Faili meçhuller davası başladı, tutuksuz sanık Ağar gelmedi 1990’lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayet ile ilgili davanın ikinci duruşması başladı. Duruşma, yer sorunu nedeni ile mahkeme başkanı ve avukatlar arasında yaşanan tartışmalar ile başladı.
29.09.2021 Gündem
Savunmasını verdi!
Savunmasını verdi! Mehmet Ağar, 1990'larda işlenen bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin hakkında iki ayrı dava bulunan Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesinde savunmasını yaptı.
29.09.2021 Gündem
‘Dava açacak kadar delil yok’
‘Dava açacak kadar delil yok’ Dönemin ANAP Milletvekili Metin Vural’ın öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmanın başında “şüpheli” olan Mesut Yılmaz hakkında verilen takipsizlik kararının gerekçesinde “soyut ihbar ve iddialar dışında dava açmak için dosya kapsamında yeterli delil bulunmadığı” belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Ağar 16 cinayetle suçlandı
Ağar 16 cinayetle suçlandı 1990’lı yıllarda Ankara’da işlenen 18 faili meçhul cinayetle ilgili dava açıldı...
29.09.2021 Gündem
Faili meçhullere  yeni iddianame!
Faili meçhullere yeni iddianame! Ankara Başsavcılığı, Ağar, Eken, Şahin ve “Yeşil” kod adlı Yıldırım’ın da aralarında olduğu 19 kişi hakkında faili meçhullerle ilgili iddianame hazırladı...
29.09.2021 Gündem
Çarkın’dan yeni iddialar!
Çarkın’dan yeni iddialar! Lütfi Topal’ı Eymür öldürdü
29.09.2021 Gündem
'Ağar’ın yüreği varsa...'
'Ağar’ın yüreği varsa...' Ayhan Çarkın’dan faili meçhul iddiaları!
29.09.2021 Gündem
'Tam bir katiller serisi'
'Tam bir katiller serisi' BDP'li vekil ateş püskürdü
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayhan Çarkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayhan çarkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.