İbrahim Şahin

İbrahim Şahin

Son dakika İbrahim Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.217 ibrahim şahin haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Yaşam
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat ANKARA Bölge Adliye Mahkemesi'nin (BAM) bozma ilamı sonrası, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yeniden yargılandığı 'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklar için beraat kararı verildi.
26.05.2023 Gündem
Selami Şahin'in acı günü! Kardeşi hayatını kaybetti
Selami Şahin'in acı günü! Kardeşi hayatını kaybetti Ünlü sanatçı Selami Şahin acı haberle sarsıldı. Şahin'in kardeşi hayatını kaybetti.
5.04.2023 Magazin
Kayseri'de otomobil, yolcu otobüsüne çarptı: 5 yaralı
Kayseri'de otomobil, yolcu otobüsüne çarptı: 5 yaralı Kayseri'de, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolcu otobüsüne çarpan otomobildeki 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.
18.09.2022 Yaşam
Kilosu 60 TL'ye satılıyor! Doğada kendiliğinden yetişiyor, faydası saymakla bitmiyor
Kilosu 60 TL'ye satılıyor! Doğada kendiliğinden yetişiyor, faydası saymakla bitmiyor Antalya'nın Serik ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen dikenli incir hasadı başladı. Üzerinde bulunan dikenlerden dolayı dikenli incir adını alan bu bitkiyi toplamak ise büyük özen gerektiriyor.
8.08.2022 Ekonomi
Suçlanan babası cezaevinde intihar etmişti! Elif Ada bebeğin ölüm sebebi meğerse...
Suçlanan babası cezaevinde intihar etmişti! Elif Ada bebeğin ölüm sebebi meğerse... Antalya'da babası Mustafa Gaffar'ın darbettiği öne sürülen 3 aylık Elif Ada Erol'un otopsi raporunda, ölüm nedeni 'tanısı konulamayan bir hastalık' olarak belirtildi. Tutuklu kaldığı cezaevinde infaz koruma memurlarının çarşafla ranzaya asılı bulduğu Mustafa Gaffar'ın avukatı İbrahim Şahin, "Müvekkilim en baştan itibaren suçsuz olduğunu dile getirmiştir. Otopsi raporu, müvekkilin suçsuz olduğunun en büyük kanıtı. Bu rapor ile birlikte ailenin acısı bir nebze olsun hafiflemiştir" dedi. Şahin, bebeğin açlıktan ölmüş olabileceğini belirterek, anne hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.
3.06.2022 Yaşam
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 3 kişi de yaralandı.
21.12.2021 Yaşam
Genç kızın organları 2 kişiye hayat oldu
Genç kızın organları 2 kişiye hayat oldu Denizli’de alkollü sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 18 yaşındaki genç kızın iki böbreği öğretmene ve sağlık teknisyenine umut olurken, kalp ve karaciğeri ise İzmir’e gönderildi.
5.12.2021 Sağlık
Mervenur Polat öldü mü? Mervenur Polat olayı nedir, Cüneyt Akyol gözaltına alındı!
Mervenur Polat öldü mü? Mervenur Polat olayı nedir, Cüneyt Akyol gözaltına alındı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mervenur Polat ölü olarak bulundu. Olayların merkezinde yer alan Cüneyt Akyol'un Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile babasının evine gönderdiği ortaya çıktı. Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında şokey oldu. Mervenur Polat'ın madde kullanımından ölmüş olabileceği şüpheleri üzerinde durulurken, cinayet hakkındaki aramalar da arttı. Mervenur Polat olayı...
8.03.2021 Gündem
Mervenur Polat’a ne oldu, Antalya'da kayıp olan Mervenur Polat bulundu mu? Müge Anlı’da tanıklar Cüneyt tarafından istismara uğradığını iddia ediyor!
Mervenur Polat’a ne oldu, Antalya'da kayıp olan Mervenur Polat bulundu mu? Müge Anlı’da tanıklar Cüneyt tarafından istismara uğradığını iddia ediyor! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar aranmaya devam devam ediyor. Program kapsamında Mervenur Polat uzun süredir aranıyor. Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat olayı nedir? Mervenur Polat kimdir, bulundu mu? sorularının yanıtlarını arıyor. Mervenur Polat hakkında merak edilenler…
3.03.2021 Gündem
Çayda akıntıya kapılan İbrahim, 7 saat sonra ölü bulundu
Çayda akıntıya kapılan İbrahim, 7 saat sonra ölü bulundu Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, serinlemek için girdiği çayda akıntıya kapılıp kaybolan İbrahim Şahin'in (16), 7 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.
1.08.2020 Gündem
Günlük kiralık evden çıkarılmak istenince evi ateşe verdi
Günlük kiralık evden çıkarılmak istenince evi ateşe verdi Beyolu'nda günlük ev kiralayan ve anlaşma uyarınca çıkarılmak istenen kişi, içinde bulunduğu oda kapısının arkasına çekyat koyup evi ateşe verdi. Daha sonra 2'nci kattaki evin penceresinden çıkıp yan binadaki daireye geçti.
9.02.2020 Yaşam
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar...
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar... Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandığı davada, iki İranlı maktule ilişkin dosyanın Ağar ve Yıldırım'ın dahil olduğu 7 sanık yönünden ayrılması kararlaştırıldı. Ölen sanık Ahmet Demirel hakkındaki dava düşürülürken, Ağar'ın da arasında bulunduğu bütün sanıkların diğer faili meçhul cinayetlere ilişkin suçlamalardan beraatlerine hükmedildi.
13.12.2019 Gündem
Acı haberi alınca yıkıldı!
Acı haberi alınca yıkıldı! KARAMAN'da İbrahim Şahin (46) ve oğlu Ahmet Şahin (21), arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Yılmaz K. tarafından av tüfeğiyle vurularak yaralandı. Oğlu ve torununu sedyede gören Ayşe Şahin (78) gözyaşlarına hakim olamadı.
20.10.2019 Yaşam
O köye ilk kez ulaşıldı!
O köye ilk kez ulaşıldı! Düzcede yaşanan sel ve su baskınlarının ardından en çok etkilenen ve yıkımın olduğu Esmahanım köyünde DSİ ekiplerinin yaptığı çalışmalarla yollar traktörlerin kullanabileceği hale getirildi. Esmahanım köyünün Aşağı Mahalle denilen bölgesine bugün ilk kez karadan ulaşım sağlandı. Yolun açılmasıyla vatandaşlar traktörlerle bölgede mahsur kalan ancak evlerini terk etmeyen vatandaşlara kuru erzak yardımı ve su götürdüler.
20.07.2019 Yaşam
4 kişinin yaralandığı kazayı sosyal medyadan canlı yayınladı
4 kişinin yaralandığı kazayı sosyal medyadan canlı yayınladı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası bir kişinin sosyal medyadan canlı yayın yapması ise dikkat çekti.
9.06.2019 Yaşam
Genç arkeolog gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Genç arkeolog gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Antalya'da ağaç kesme yüzünden tartıştığı kişi tarafından bıçaklanması sonucu yaşamını yitiren arkeolog öğrencisi Sinan Sertel(32), memleketi Karabük’ün Safranbolu ilçesinde toprağa verildi.
21.05.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: Sen korkaksın korkak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: Sen korkaksın korkak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da belediye başkan adayları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasının sonunda belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela'daki darbe girişimine ilişkin, "Hiçbir zaman darbecilerle yan yana olmadık ve bundan sonra da olmayacağız, dünyanın neresinde bir darbeci varsa biz onların karşısındayız" dedi. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na; "15 Temmuz'da bütün millet caddelere, sokaklara dökülürken, sen Bakırköy Belediyesi'nde kahveni yudumluyordun. Sen korkaksın, korkak." diyerek tepki gösterdi.
25.01.2019 Siyaset
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Ergenekon Silahlı Terör Örgütünün varlığının kanıtlamadığını belirtti. 26 sanık hakkında ceza istendi. Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Sanık Alparslan Arslan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.
30.11.2018 Gündem
Gaziantep'te feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Gaziantep'te feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi'nde mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet ile minibüsün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. İlerleyen saatlerde gelen haberde ise 8 kişinin öldüğü, 18 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
2.09.2018 Gündem
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Antik çağın Hac merkezinde bin 500 yıllık Kilise ortaya çıkarıldı
Antik çağın Hac merkezinde bin 500 yıllık Kilise ortaya çıkarıldı M.Ö. 1’inci yüzyılda kurulduğu ve M.S. 8’inci yüzyıla kadar yerleşim amacıyla kullanıldığı tahmin edilen Eskipazar ilçesindeki Hadrianaupolis Antik Kenti çalışmalarında Anadolu’nun en erken kiliselerden biri ortaya çıkarıldı.
2.02.2018 Gündem
Pendik'te akılalmaz görüntü
Pendik'te akılalmaz görüntü AKILLARA durgunluk veren bu görüntü, dün D-100 Karayolu Pendik mevkinde otomobiliyle seyreden İbrahim Şahin isimli duyarlı bir sürücü tarafından çekildi.
7.12.2017 Yaşam
FETÖ imamı TRT’ye spiker kadrosundan sızdı
FETÖ imamı TRT’ye spiker kadrosundan sızdı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasında FETÖ'nün TRT'de 2008'den itibaren kadrolaştığı tespit edildi. KPSS hırsızları usulsüz sınavla kuruma alındı. Örgüt her ay 400 muhabirden himmet topladı. FETÖ'nün medya imamı Necdet Conger'di. İlk TRT imamı ise spiker kadrosundan kuruma sızan ve yıllarca örgüt mensuplarını kanala yerleştiren Fatih Koç oldu. Firari Dumanlı ve Şükür'e ise fahiş ücretler ödendi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.