Mervenur Polat

Mervenur Polat

Son dakika Mervenur Polat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mervenur Polat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mervenur Polat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mervenur Polat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mervenur polat gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 mervenur polat haberi bulunmuştur. Tüm mervenur polat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir çocuk annesi Mervenur vahşice öldürülmüştü! Katil itiraf etti
Bir çocuk annesi Mervenur vahşice öldürülmüştü! Katil itiraf etti Antalya'da 20 yaşındaki Mervenur Potal'ı öldüren Cüneyt A, cinayeti kabul ettiğini, bunun cezasını ölene kadar çekeceğini belirtti. Cüneyt A. olay gününü anlatırken, "Herkes günahını kabul etmek yerine suçu birbirine atıyor. Mervenur bana küfür etti. O anda sinirlerim bozuldu ve olay gerçekleşti" dedi.
13.07.2021 Yaşam
Mervenur katilinden kan donduran ifadeler
Mervenur katilinden kan donduran ifadeler Antalya’da 4,5 ay kayıp olarak aranırken, binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat'ı (20) iple boğduğu ortaya çıkan Cüneyt Akyol'un cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Polat, “Sepet ucunda bağlı çamaşır ipini Mervenur'un boğazına doladım ve üzerine basarak boğdum. Cesedi çarşaf, bezler, çuval, halı ve naylon streçle sardım. Annem ve babamın kaldığı apartmanın çatı katına damacana su taşır gibi çıkardım" dedi.
25.05.2021 Yaşam
Mervenur Polat cinayetinde flaş gelişme! 5 kişi tutuklandı
Mervenur Polat cinayetinde flaş gelişme! 5 kişi tutuklandı Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 7 zanlıdan 5'i tutuklandı, 2'si serbest bırakıldı.
10.03.2021 Gündem
Folyoya sarılı cesedi bulunmuştu! 'Neden öldürdün?' sorusuna bu yanıtı verdi
Folyoya sarılı cesedi bulunmuştu! 'Neden öldürdün?' sorusuna bu yanıtı verdi Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranırken, bir binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat'ı (20) iple boğarak öldüren Cüneyt Akyol’un da aralarında bulunduğu 7 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Akyol gazetecilerin, "Mervenur'u neden öldürdün?" sorusuna, "Sonra gelin anlatayım" karşılığını verdi.
10.03.2021 Gündem
Mervenur Polat, iple boğularak öldürülmüş
Mervenur Polat, iple boğularak öldürülmüş Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranırken, bir binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat'ın (20) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polat’ın C.A. tarafından iple boğularak öldürüldüğü belirlendi. C.A.’nın dışarıdan anlaşılmayacak şekilde folyoyla sardığı saptanan cesedi, kurye S.G.'ye verdiği, S.G.’nin de cesedi bacaklarının arasına alıp, halı gibi taşıdığı tespit edildi.
9.03.2021 Gündem
Genç kızın cesedi folyolanmış şekilde bulundu
Genç kızın cesedi folyolanmış şekilde bulundu Antalya'da ailesi ve polis tarafından 4,5 aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat (20), bir binanın ortak kullanım alanında, folyoya sarılı, ölü bulundu.
8.03.2021 Yaşam
Mervenur Polat öldü mü? Mervenur Polat olayı nedir, Cüneyt Akyol gözaltına alındı!
Mervenur Polat öldü mü? Mervenur Polat olayı nedir, Cüneyt Akyol gözaltına alındı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mervenur Polat ölü olarak bulundu. Olayların merkezinde yer alan Cüneyt Akyol'un Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile babasının evine gönderdiği ortaya çıktı. Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında şokey oldu. Mervenur Polat'ın madde kullanımından ölmüş olabileceği şüpheleri üzerinde durulurken, cinayet hakkındaki aramalar da arttı. Mervenur Polat olayı...
8.03.2021 Gündem
Mervenur Polat’a ne oldu, Antalya'da kayıp olan Mervenur Polat bulundu mu? Müge Anlı’da tanıklar Cüneyt tarafından istismara uğradığını iddia ediyor!
Mervenur Polat’a ne oldu, Antalya'da kayıp olan Mervenur Polat bulundu mu? Müge Anlı’da tanıklar Cüneyt tarafından istismara uğradığını iddia ediyor! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar aranmaya devam devam ediyor. Program kapsamında Mervenur Polat uzun süredir aranıyor. Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat olayı nedir? Mervenur Polat kimdir, bulundu mu? sorularının yanıtlarını arıyor. Mervenur Polat hakkında merak edilenler…
3.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mervenur Polat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mervenur polat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.