Kitap Fuarı

Kitap Fuarı

Son dakika kitap fuarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kitap fuarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kitap fuarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kitap Fuarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kitap fuarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 kitap fuarı haberi bulunmuştur. Tüm kitap fuarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu!
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu! Başarılı projelerde rol alan oyuncu ve yazar Buğra Gülsoy, önceki gün 6. Merzifon Kitap Fuarı'na katıldı. Yaklaşık bir saat sevenleriyle söyleyişi yapıp soruları cevaplayan Gülsoy, sonrasında ‘Luna’ adlı kitabının imza törenine geçti.
8.05.2023 Magazin
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar? Pandemi nedeniyle 2 sene ara verilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün kapılarını açtı. Kitapsever TÜYAP kitap fuarı ücretleri ve katılımcı listeleri hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
6.12.2022 Kültür Sanat
AK Partili Ünal: Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun iftiralarını reddediyorum
AK Partili Ünal: Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun iftiralarını reddediyorum AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, "Kahramanmaraş Kitap Fuarı'nda bir kültürel etkinlikte yaptığım konuşmama ilişkin dile getirilen her fikir ve siyasi eleştiri kabulümdür. Fakat gerekli açıklamalarda bulunmama rağmen Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun açık hakaret, düşmanlık ve nefret içeren iftiralarını şiddetle reddediyorum" dedi.
30.10.2022 Siyaset
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
'Gaziantep Kitap Fuarı' başladı
'Gaziantep Kitap Fuarı' başladı Gaziantep'te, Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Devlet Bakanı Hasan Celal Güzel anısına düzenlenen 'Gaziantep Kitap Fuarı' açıldı.
21.05.2022 Kültür Sanat
Türkiye'den arabuluculuk açıklaması! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın duyurdu...
Türkiye'den arabuluculuk açıklaması! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın duyurdu... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Volodimir Zelenski ile Vladimir Putin'i bir araya getirmek için arabuluculuk teklifinde bulunduğunu belirterek, "Zelenski bu teklife açık ama Putin, pozisyonların yeteri kadar yakın olmadığını, liderler düzeyinde gerçekleşecek bir görüşme için müzakere heyetinin çalışmalarının tamamlanması gerektiği kanaatinde" dedi.
21.03.2022 Siyaset
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir?
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir? Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal, ölümünün 7’nci yılında Osmaniye'nin Hemite köyünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı olarak biliniyor. Peki, Yaşar Kemal kimdir? Yaşar Keman ne zaman öldü? Yaşar Kemal kaç yaşında öldü? İşte Yaşar Kemal hakkında merak edilenler…
27.02.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Ukrayna-Rusya gerilimi ile ilgili açıklama
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Ukrayna-Rusya gerilimi ile ilgili açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna ve Rusya gerilimine ilişkin, “Ukrayna meselesinin çözümü için diyalog diplomasisinin öncelik kazanması, gerilimlerin düşürülmesi, karşılıklı olarak ve gerilimi düşürecek adımların atılması gerekiyor. Bu yönde Türkiye üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam edecek” dedi.
19.02.2022 Gündem
İbrahim Kalın: Bizim medeniyetimiz bir kitap medeniyetidir
İbrahim Kalın: Bizim medeniyetimiz bir kitap medeniyetidir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bizim medeniyetimiz bir kitap medeniyetidir. Bizim inanç tarihimiz oku emriyle başlamış, yaz emri ile devam etmiştir" dedi.
19.02.2022 Siyaset
MEB'den resmi açıklama geldi! Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu, 5 ay içinde...
MEB'den resmi açıklama geldi! Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu, 5 ay içinde... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti ve MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu. 5 ay detayı dikkat çekti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada hem öğretmenleri hem de öğrencileri yakından ilgilendiren değerlendirmelerde bulundu. 20 yıllık süreçte eğitim alanında önemli adımlar atıldığına değinen Özer sadece okul sayısının artırılmadığını aynı zamanda öğretmen başına düşen öğrenci sayısı ile derslik başına düşen öğrenci sayısını azaltmak için de ciddi bir şekilde öğretmen alımlarının gerçekleştirildiğini ifade etti. Okul öncesi eğitimin önemine de vurgu yapan Özer 5 ay gibi kısa bir sürede 59 yeni anaokulunun hizmete açıldığını duyurdu. Öte yandan Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili de konuşan Özer, "Türkiye, öğretmenine mahsus kanunun olduğu ender ülkelerden biri oldu. Dün itibarıyla da meslek kanununun uygulanmasıyla ilgili yönetmelik taslağını kamuoyuyla paylaştık. Tüm öğretmenlerimizden, eğitim paydaşlarından görüşlerini almak için 1 aylık bir süre belirledik; 15 Mart'ta gelen görüşleri değerlendirerek taslağa son şeklini vererek inşallah, yayınlayacağız. Öğretmenlerimizin adaylık kaldırma, öğretmenlik, uzman öğretmenlik ve başöğretmenlikle ilgili tüm süreçlerini de ayrıntılı bir şekilde tanımlama imkânımız olacak. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun tüm öğretmenlerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." dedi.
16.02.2022 Eğitim
İbrahim Kalın: Türkiye, yolunda kararlı bir şekilde yürümeye devam ediyor
İbrahim Kalın: Türkiye, yolunda kararlı bir şekilde yürümeye devam ediyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Oku emriyle başlayan medeniyet yürüyüşümüz, 100 yıl gibi kısa bir süre içerisinde dünyanın en büyük kütüphanelerini, araştırma merkezlerini üretmiştir. Kitap en kıymetli değer haline gelmiştir. Alınıp satılan bir meta değil, kendisiyle kıymet kazandığımız, değer kazandığımız bir dost, yoldaş, serüven haline gelmiştir." dedi.
20.11.2021 Siyaset
İbrahim Kalın: Kitaba ulaşamamak gibi bir bahanemiz yok
İbrahim Kalın: Kitaba ulaşamamak gibi bir bahanemiz yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 2'nci Ümraniye Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluştu. Fuarda kitaplarını da imzalayan Kalın, "Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde kurulan millet kıraathaneleri, yeni kütüphaneler, okuma salonları, basılan kitaplar, kitap ve yayın dünyasına verilen destek, bu tür kitap fuarlarıyla kendini tekrar tekrar gösteriyor. Artık okumamak, kitaba ulaşamamak gibi bir bahanemiz yok” dedi.
20.11.2021 Gündem
Üniversiteye  bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi! Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Üniversiteye bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi! Çok sayıda ölü ve yaralı var... Kabil Üniversitesi'ne düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıda 19 kişi hayatını kaybetti
2.11.2020 Dünya
Tepki çeken kitapla ilgili MEB'den açıklama
Tepki çeken kitapla ilgili MEB'den açıklama Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan yazar Musa Dinç'in, 'Gül ve Düşün' isimli çocuk kitabında, 'tecavüz' konusuna yer verdiği ortaya çıktı. Sosyal medyada pek çok kişi, kitabın yazarına tepki gösterdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ise, "Gül ve Düşün" isimli kitabın Bakanlık onaylı olmadığını bildirdi.
27.08.2020 Gündem
İmamoğlu 9 ay sonra ilk kez kürsüye çıkmadı
İmamoğlu 9 ay sonra ilk kez kürsüye çıkmadı Ekrem İmamoğlu haziran seçimlerinden sonra ilk kez dün meclisi yönetmedi.
10.03.2020 Gündem
Koronavirüsün vurduğu Avrupa'da tedbirler artıyor
Koronavirüsün vurduğu Avrupa'da tedbirler artıyor Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi, Avrupa genelinde Kovid-19'un yayılmasıyla alarm düzeyini "orta" seviyeden "yüksek" seviyeye çıkardı.
4.03.2020 Dünya
Almanya'da Kovid-19 nedeniyle fuarlar iptal edildi
Almanya'da Kovid-19 nedeniyle fuarlar iptal edildi Almanya'da Leipzig Kitap Fuarı ve Hamburg'da yapılması planlanan İnternorga Endüstriyel Ekipmanları fuarı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal edildi.
3.03.2020 Dünya
5. İstanbul Fellowship başlıyor
5. İstanbul Fellowship başlıyor Tüm dünyadan yayımcıları 3 gün boyunca İstanbul’da buluşturacak 5.İstanbul Fellowship programı yarın başlıyor. İstanbul’u yayımcılık dünyasının merkezi haline getirmeyi amaçlayan program bu yıl 63 ülkeden 240 yayımcıyı İstanbul’da buluşturacak.
2.03.2020 Kültür Sanat
İmamoğlu'ndan ulaşım zammı açıklaması
İmamoğlu'ndan ulaşım zammı açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İnanın maliyetlerin çok altında bir zam yaptık diyebilirim" dedi.
8.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Türkiye bugün kendi tarihinin aktörü haline gelmiştir
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Türkiye bugün kendi tarihinin aktörü haline gelmiştir Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Ümraniye Kitap Fuarının kapanışında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kitapseverler ile bir araya geldi.
22.12.2019 Siyaset
Canan Karatay'dan tartışma yaratacak sözler!
Canan Karatay'dan tartışma yaratacak sözler! Bursa Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı kapsamında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Sağlıklı Hayat" konulu söyleşi öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Karatay, pakete girmiş ürünler konusunda tüketicilerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
21.12.2019 Sağlık
TÜYAP Kitap Fuarı’nda son gün yoğunluğu
TÜYAP Kitap Fuarı’nda son gün yoğunluğu TÜYAP Kitap Fuarı’nın son gününde özellikle akşam saatlerinde büyük kalabalık oluştu.
10.11.2019 Gündem
İlber Ortaylı: Rastgele insanlardan Atatürk okunmaz!
İlber Ortaylı: Rastgele insanlardan Atatürk okunmaz! Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Demirören Medya tarafından düzenlenen "Atatürk ve Cumhuriyet: Kültür ve Tarihte Değişimler" başlıklı söyleşide okurseverlerle buluştu.
9.11.2019 Gündem
TÜYAP yarın sona eriyor! TÜYAP girişi ücretli mi? Giriş saatleri...
TÜYAP yarın sona eriyor! TÜYAP girişi ücretli mi? Giriş saatleri... 2 Kasım’da başlayan İstanbul kitap fuarı yarın sona eriyor. Edebiyatımızda 50 Kuşağı” konusu çerçevesinde gerçekleşen fuarın son etkinlilerini kaçırmak istemeyen İstanbullular TÜYAP kitap fuarı hakkında araştırmalarına hız verdi. Peki İstanbul kitap fuarı nerede, nasıl gidilir? TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücreti ne kadar? TÜYAP etkinlik listesine nasıl ulaşılır?
9.11.2019 Kültür Sanat
Rekor sayıda başvuru
Rekor sayıda başvuru İstanbul Fellowship programına bu yıl rekor sayıda başvuru gerçekleşti. 98 ülkeden 620 başvuru ile program geçen yıllara kıyasla en yüksek sayıya ulaştı.
4.11.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Kitap Fuarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kitap fuarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.