Kırmızı Oda

Kırmızı Oda

Son dakika kırmızı oda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı oda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı oda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Oda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı oda gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 kırmızı oda haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı oda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
Ayça Bingöl babasının cenazesine neden gitmediğini ilk kez açıkladı!
Ayça Bingöl babasının cenazesine neden gitmediğini ilk kez açıkladı! 2001 yılında kendisi gibi oyuncu Ali Gökmen Altuğ ile dünyaevine giren Ayça Bingöl, 2016'da ikiz kızları Leyla ve Aylin'i kucağına alan Ayça Bingöl, babasının cenazesine katılmadığını itiraf etti. İşte ünlü oyuncunun dikkat çeken açıklamaları...
8.06.2023 Magazin
Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli? Üç Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya’nın sevgilisi Eren Ören’in biyografisi!
Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli? Üç Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya’nın sevgilisi Eren Ören’in biyografisi! Üç Kız Kardeş'te Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya, yeni bir aşka yelken açtı. Özgü Kaya, gönlünü rol arkadaşı Eren Ören'e kaptırdı. Peki, Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Özgü Kaya’nın sevgilisi Eren Ören’in biyografisi…
21.12.2022 Magazin
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş"
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş" Son olarak 'Seversin' dizisinde Burak Yörük ile kamera karşısına geçen İlayda Alişan, yeni saç rengiyle hayranlarını ikiye böldü. Alişan'ın saç rengini beğenmeyen takipçileri, "Doğallığına yazık olmuş" yorumunda bulundu.
19.11.2022 Magazin
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü!
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü! Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya, hayatını kaybetti. 1969 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden Yılın Gazetecisi Ödülü'nü alan Mustafa Kaya’nın cenaze programı henüz netleşmedi.
19.11.2022 Magazin
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı?
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı? Oyuncu Süreyya Gürsel Evren (53) önceki akşam misafirliğe gittiği Sancaktepe’deki evin 3. katından düşerek hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm nedeni ise merak konusu oldu. Peki, Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu?
15.08.2022 Magazin
Harun Tekin'den sevgilisine romantik kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum'
Harun Tekin'den sevgilisine romantik kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum' Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde ekranlarda olan Melisa Sözen, dün 37 yaşına bastı. Sözen'in uzun yıllardır birlikte olduğu Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin de sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Sözen, Tekin'in romantik notuna kayıtsız kalamadı.
7.07.2022 Magazin
'Kırmızı Oda'nın 'Maria'sı Derya Taşbaşı'dan olay açıklamalar!
'Kırmızı Oda'nın 'Maria'sı Derya Taşbaşı'dan olay açıklamalar! Son olarak final yapan 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Maria' karakterine hayat veren Derya Taşbaşı, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Alışveriş turu sonrasında ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden 37 yaşındaki oyuncu, ses getirecek açıklamalarda bulundu.
1.07.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu'
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu' Burcu Kara, eşi Fırat Parlak'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer'in mezuniyet törenine katıldı. Törende ailece verdikleri pozu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, duygularını da dile getirdi.
14.06.2022 Magazin
Erkan Petekkaya'nın Cannes'da başına gelmeyen kalmadı! Önce telefonunu çaldırdı sonra hırsızı...
Erkan Petekkaya'nın Cannes'da başına gelmeyen kalmadı! Önce telefonunu çaldırdı sonra hırsızı... Oyuncu Erkan Petekkaya, 75'inci Cannes Film Festivali’nde başına gelmeyen kalmadı. Telefonunu kaptıran Petekkaya, hırsızı kovalayıp yakalayarak, Fransız polisine teslim etti. 51 yaşındaki oyuncu, "Ben bu kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk olmasına rağmen yakaladım" açıklamasını yaptı.
24.05.2022 Magazin
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan dikkat çeken 'Kırmızı Oda' itirafı!
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan dikkat çeken 'Kırmızı Oda' itirafı! Hülya Koçyiğit'in TRT 2 ekranlarında yayınlanan "Film Gibi Hayatlar" adlı programının bu haftaki konuğu psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu oldu. Şimdilerde kitaplarından uyarlanan 'Masumlar Apartmanı', 'Camdaki Kız' dizileriyle geniş kitlelere ulaşan Budayıcıoğlu, hakkındaki bilinmeyenleri anlattı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden 'Kırmızı Oda' dizisiyle ilgili itirafı şaşırttı.
8.05.2022 Magazin
İlayda Alişan'ın ev paylaşımı olay oldu! 'Ben güneşi severim, kışa ait olsa bile"
İlayda Alişan'ın ev paylaşımı olay oldu! 'Ben güneşi severim, kışa ait olsa bile" Masumiyet dizisinde adından söz ettiren daha sonra Kırmızı Oda'da rol alan İlayda Alişan cesur paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim ev haliyle de beğeni topladı.
16.03.2022 Magazin
İlayda Alişan'dan duygusal paylaşım!
İlayda Alişan'dan duygusal paylaşım! Masumiyet dizisinde adından söz ettiren daha sonra Kırmızı Oda'da rol alan İlayda Alişan'ın yeni yaşı için yaptığı paylaşım yürek burktu. Instagram'da 2,6 milyon takipçisi bulunan İlayda Alişan, bu kez duygulandırdı. Ünlü oyuncu 9 yaşında kanserden kaybettiği annesini andı.
1.03.2022 Magazin
Bugün Survivor var mı? Perşembe Survivor var mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor?
Bugün Survivor var mı? Perşembe Survivor var mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor? Bugün Survivor var mı? Sorusu fenomen programın takipleri tarafından merak ediliyor. Yeni sezona başlayan Survivor, rekabet ve heyecan dolu anları ile izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Survivor All Star 2022’nin yeni bölümleri de ilgiyle takip ediliyor. Haftanın 5 günü ekranlara gelen Survivor’un yayın günleri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Bugün Survivor var mı? Perşembe Survivor var mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor? Survivor hangi günler yok? İşte Survivor yayın günleri!
18.02.2022 Gündem
Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitiyor? Kırmızı Oda 61. final bölümüyle ekranlara veda ediyor!
Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitiyor? Kırmızı Oda 61. final bölümüyle ekranlara veda ediyor! Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda dizisi bu akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. TV 8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı süre boyunca birbirinden farklı birçok ünlüyü misafir etti. Dizi 61. Bölümü ile final yapacak. Peki, Kırmızı Oda neden bitiyor?
18.02.2022 Televizyon
Erkan Petekkaya'dan alkol itirafı: İğneyle beynimi yaktılar
Erkan Petekkaya'dan alkol itirafı: İğneyle beynimi yaktılar Final bölümü yayınlanacak 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Sadi' karakterine hayat veren Erkan Petekkaya, Bloomberg HT'de ekrana gelen 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Geçmişte hataları olduğunu belirten 51 yaşındaki oyuncu, alkol sorunuyla ilgili itirafıyla şaşırttı.
17.02.2022 Magazin
Uğur Yücel'den 'Ustalarım ve çocuklarım' paylaşımı!
Uğur Yücel'den 'Ustalarım ve çocuklarım' paylaşımı! Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Vahit' rolüyle izleyici karşısına çıkan Uğur Yücel, önceki akşam sanatseverleri kıskandırdı. Yücel, iki büyük usta Şener Şen ve Ahmet Gülhan ile yemek yedi.
17.02.2022 Magazin
Binnur Kaya'dan Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı!
Binnur Kaya'dan Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı! TV8'de yayınlanan başrolünü Binnur Kaya'nın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi 61. bölümüyle final yaparak ekrana veda ediyor. Kırmızı Oda'nın final haberini duyuran Binnur Kaya, final haberini duyurup "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu bu cuma noktalıyoruz. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle" dedi.
16.02.2022 Magazin
Kırmızı Oda dizisi bitiyor mu, Kırmızı Oda ne zaman final yapacak?
Kırmızı Oda dizisi bitiyor mu, Kırmızı Oda ne zaman final yapacak? Kırmızı Oda dizisi final mi yapacak? TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi kötü haberi verdi. Başrolünde Binnur Kaya'nın oynadığı diziye son olarak Delikanlı Sadi karakteriyle Erkan Petekkaya yeniden dahil olmuştu. Peki, Kırmızı Oda dizisi ne zaman final yapacak?
10.02.2022 Televizyon
Kırmızı Oda final mi yapıyor? Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu?
Kırmızı Oda final mi yapıyor? Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu? Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden senaryolaştırılan Kırmızı Oda dizisinden takipçilerini üzen haber geldi. 'Kırmızı Oda' dizisi için final kararı alındı. Peki, Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu? Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda kaçıncı bölümde final yapacak? İşte detaylar…
8.02.2022 Magazin
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı? Kırmızı Oda bu akşam var mı, Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman? Kırmızı Oda dizisinin takipçileri Kırmızı Oda’nın bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, bu akşam Kırmızı Oda var mı?
28.01.2022 Televizyon
Erkan Petekkaya 'Kırmızı Oda'ya geri dönüyor!
Erkan Petekkaya 'Kırmızı Oda'ya geri dönüyor! Oyuncu Erkan Petekkaya, TV8'de ekranlara gelen, Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı 'Kırmızı Oda' dizisinin kadrosuna yeniden dahil oldu.
26.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Oda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı oda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.