Binnur Kaya Kimdir

Binnur Kaya Kimdir

Binnur Kaya (19 Nisan 1972; Ankara), Türk oyuncudur. Aslen Elazığlıdır. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirdi. Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosunda çalıştı. İlk televizyon dizisi Kaynanalar'dır. Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncu kadrosuna katıldı. 2007-2008 sezonunda Avrupa Yakası komedi dizisinin kadrosuna dahil oldu. 2010'da "Vavien" filmindeki rolüyle 42. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde ve 3. Yeşilçam Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı. 2014 yılında ise 41. Magnum Altın Kelebek Ödülleri'nde Aramızda Kalsın adlı dizideki rolü ile En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Seçilmiştir.

Binnur Kaya Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan binnur kaya kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 binnur kaya kimdir haberi bulunmuştur. Tüm binnur kaya kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!"
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!" Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonunda senaryoda yaşanan değişiklikle gündeme gelmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit hikayesine yaşanan değişim, Pelin ve annesinin geri dönüşü seyircinin tepki gösterdiği konuların başında gelirken, Kaya ve Suna arasındaki aşka da eleştiriler dinmek bilmiyor. Bugün sosyal medyada Yalı Çapkını'nın eski senaristi Mehmet Barış Günger'in yaptığı paylaşım çok konuşulanlar arasına girdi.
27.10.2023 Televizyon
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?'
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?' 'Yalı Çapkını', başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki aşk sonrası Ersin Arıcı (Abidin) ve sevgilisi Beril Pozam’ın aşkı da konuşuluyor. Binnur Kaya, Beril Pozam ve Ersin Arıcı ile birlikte dizide 'Asuman' karakterine hayat veren Öznur Serçeler'in rol aldığı müzikalde görüntülenen Afra Saraçoğlu, özel hayat sorusuna tepki gösterdi. 'Çiçeği burnunda aşıklar' olarak çok konuşulan ikili ise müzikali yan yana izledi.
17.10.2023 Magazin
Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı: Kaya ve Suna aşka geliyor, Sultan Halis'e itiraf ediyor!
Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı: Kaya ve Suna aşka geliyor, Sultan Halis'e itiraf ediyor! Yalı Çapkını 40 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Halis Ağa, Kaya'ı Marmaris'teki mağazaya gönderiyor. Kızı Nükhet, "Seyran, Ferit de gitsin, Suna ve Asuman da gitsin" diyerek planın ilk kısmını tamamlıyorlar. Öte yandan son bölümde kızı Dicle'yi Orhan'la yakalayan Sultan'dan itiraf geliyor.
29.09.2023 Televizyon
Halis Ağa'yı bu kez Nükhet yıktı! Yalı Çapkını'nda Nükhet'in hastalığı ortaya çıktı
Halis Ağa'yı bu kez Nükhet yıktı! Yalı Çapkını'nda Nükhet'in hastalığı ortaya çıktı Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa'yı yıkan haber geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Halis Ağa'yı yıkan hastalık haberi geldi. Büyük umutlarla Londra'dan çağırdığı kızı Nükhet'in hastalığı ortaya çıktı. "Ben iyi değilim Halis Bey, rahatsızlığım var. Ben kabullendim artık" diyerek seyirciyi de şoka soktu.
22.09.2023 Televizyon
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya'nın yer aldığı Yalı Çapkını 2. sezon başlıyor. 15 Eylül 2023 Cuma akşamı yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak Yalı Çapkını'nda Kaya ve Nükhet de ilk kez görülecek. Ferit ve Seyran düğünüyle başlayacak hikaye. İşte Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki...
15.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı: Seyran İfakat'i dumura uğrattı, Ferit dedesinin planını bozuyor
Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı: Seyran İfakat'i dumura uğrattı, Ferit dedesinin planını bozuyor Yalı Çapkını 37 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizi ikinci sezona başlıyor. Yeni sezonun ilk bölümünde Seyran, Halis Ağa'ya başkaldırdı. Hastanede "Defolup git burdan" diyeren Halis Ağa'ya, "Hiçbir yere gitmeyeceğim" diyen Seyran, İfakat'i de dumura uğrattı. Öte yandan Nükhet ve Tekin karakterleri ilk kez göründü.
12.09.2023 Televizyon
Biri Nükhet olacak, biri Pelin'in sevgilisi! Yalı Çapkını dizisine iki bomba isim geliyor!
Biri Nükhet olacak, biri Pelin'in sevgilisi! Yalı Çapkını dizisine iki bomba isim geliyor! Yalı Çapkını dizisinde hikaye değişti. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin ikinci sezonu için geri sayım devam ediyor. Baran Bölükbaşı'nın oynadığı Tarık karakterinin diziye vedasıyla birlikte Halis Ağa'nın yurt dışındaki kızı Nükhet ve torunu Korhanlar Konağı'na dönüyor.
2.08.2023 Televizyon
Güzel Günler neden final yapıyor? Güzel Günler niye bitiyor?
Güzel Günler neden final yapıyor? Güzel Günler niye bitiyor? Güzel Günler dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Binnur Kaya, Zeynep Çamcı, Burak Dakak, Olgun Toker'in yer aldığı dizi 26'ıncı bölümüyle ekrana veda ediyor. Selma ve Mihran'ın kimselere duyurmada yapacağı nikah töreniyle seyirciye veda edecek Güzel Günler dizisi niye bitiyor? İşte detaylar...
18.06.2023 Televizyon
Filiz Akın ikinci kez ameliyat masasına yattı!
Filiz Akın ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yeşilçam'ın usta oyuncularından Filiz Akın, kulağındaki kötü huylu tümör nedeniyle daha önce operasyon geçirmişti. 80 yaşındaki sanatçı ikinci kez ameliyat masasına yattı.
27.02.2023 Magazin
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor!
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor! Gizem Karaca, Melek Mosso, Binnur Kaya, Ecem Erkek ve Hazal Subaşı, AHBAP Derneği ile birlikte Hatay’ın köylerini gezmeye devam ediyor.
19.02.2023 Magazin
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim Yeşilçam’ın usta isimlerinden Filiz Akın, geçen ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu. Akın'dan hayranlarını endişelendiren haber geldi.
30.01.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
EYT'li olabilecek ünlüler!
EYT'li olabilecek ünlüler! Halit Ergenç, Oktay Kaynarca, Ebru Gündeş, Binnur Kaya, Kenan İmirzalıoğlu ve daha birçok ünlü isme EYT vurdu. İşte EYT vuran ünlüler...
10.01.2023 Magazin
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü!
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü! Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya, hayatını kaybetti. 1969 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden Yılın Gazetecisi Ödülü'nü alan Mustafa Kaya’nın cenaze programı henüz netleşmedi.
19.11.2022 Magazin
Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitiyor? Kırmızı Oda 61. final bölümüyle ekranlara veda ediyor!
Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitiyor? Kırmızı Oda 61. final bölümüyle ekranlara veda ediyor! Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda dizisi bu akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. TV 8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı süre boyunca birbirinden farklı birçok ünlüyü misafir etti. Dizi 61. Bölümü ile final yapacak. Peki, Kırmızı Oda neden bitiyor?
18.02.2022 Televizyon
Binnur Kaya'dan Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı!
Binnur Kaya'dan Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı! TV8'de yayınlanan başrolünü Binnur Kaya'nın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi 61. bölümüyle final yaparak ekrana veda ediyor. Kırmızı Oda'nın final haberini duyuran Binnur Kaya, final haberini duyurup "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu bu cuma noktalıyoruz. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle" dedi.
16.02.2022 Magazin
Kırmızı Oda dizisi bitiyor mu, Kırmızı Oda ne zaman final yapacak?
Kırmızı Oda dizisi bitiyor mu, Kırmızı Oda ne zaman final yapacak? Kırmızı Oda dizisi final mi yapacak? TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi kötü haberi verdi. Başrolünde Binnur Kaya'nın oynadığı diziye son olarak Delikanlı Sadi karakteriyle Erkan Petekkaya yeniden dahil olmuştu. Peki, Kırmızı Oda dizisi ne zaman final yapacak?
10.02.2022 Televizyon
Kırmızı Oda final mi yapıyor? Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu?
Kırmızı Oda final mi yapıyor? Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu? Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden senaryolaştırılan Kırmızı Oda dizisinden takipçilerini üzen haber geldi. 'Kırmızı Oda' dizisi için final kararı alındı. Peki, Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu? Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda kaçıncı bölümde final yapacak? İşte detaylar…
8.02.2022 Magazin
Erkan Petekkaya 'Kırmızı Oda'ya geri dönüyor!
Erkan Petekkaya 'Kırmızı Oda'ya geri dönüyor! Oyuncu Erkan Petekkaya, TV8'de ekranlara gelen, Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı 'Kırmızı Oda' dizisinin kadrosuna yeniden dahil oldu.
26.01.2022 Magazin
Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz koronavirüse yakalandı!
Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz koronavirüse yakalandı! Binnur Kaya'nın başrolünü paylaştığı TV 8 ekranlarında yer alan Kırmızı Oda dizisinde Dara karakterine can veren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, ekibi ve tüm ailesi koronavirüse yakalandı. İşte detaylar..
29.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kırmızı Oda 2. sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşte Kırmızı Oda yeni sezon tarihi ve yeni oyuncular…
Kırmızı Oda 2. sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşte Kırmızı Oda yeni sezon tarihi ve yeni oyuncular… Kırmızı Oda'nın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizin hayranları sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyordu. Fragmanda Kırmızı Oda'nın yeni sezonunda İlayda Alişan, Nihal Yalçın ve Başak Daşman’ın rol aldığı görüldü. Peki, Kırmızı Oda ne zaman başlayacak?
10.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Binnur Kaya Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki binnur kaya kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.