Melisa Sözen Kimdir

Melisa Sözen Kimdir

Melisa Sözen (d. 6 Temmuz 1985; İstanbul), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. 6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Sözen, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı. 2004/2005 yılları arasında yayınlanan, ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya'da Feriha rolünü canlandırmıştır. 2008 yılının yazında NTV'de "Dünyayı Kurtaran Kadın" isimli, çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sundu. 2009 yılında Casus Kızlar: Her Şey Nasıl Başladı? filminde Clover karakterini seslendirdi. Aynı sene içinde de çekimleri Mardin'de gerçekleştirilen Bir Bulut Olsam'da Narin Bulut karakterini canlandırmıştır. 2012/2013 yıllarında Şubat adlı dizide Yağmur ve Sabah karakterlerini canlandırmıştır. Ayrıca Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu adlı filminde Nihal karakterini canlandırmıştır. 2014/2015 sezonunda Çağ Çalışkur'un yönettiği, Craft Tiyatro'da sergilenen 'Kalp Düğümü' adlı oyunda rol aldı. 2015'te Beş Kardeş isimli dizide rol aldı.

Melisa Sözen Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melisa sözen kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 melisa sözen kimdir haberi bulunmuştur. Tüm melisa sözen kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Melisa Sözen: Harun ile evlenmeyi düşünmüyoruz
Melisa Sözen: Harun ile evlenmeyi düşünmüyoruz 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile 9 yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan oyuncu Melisa Sözen, önceki akşam Cihangir'de evine giderken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Sözen, Harun Tekin ile ilgili gelen soruların üzerine dikkat çeken bir 'evlilik' açıklaması yaptı.
23.04.2023 Magazin
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne hangi otellerde çekiliyor?
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne hangi otellerde çekiliyor? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dijital platformda yayınlanmaya başlayan ve ilk sezonuyla tüm dünyada ilk 10 listesine hızlı bir giriş yapan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Mağden'in romanındaki anneyi Melisa Sözen canlandırıyor ve dizi boyunca adını söylememesiyle dikkat çekiyor. Peki Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı?
31.03.2023 Televizyon
Harun Tekin'den sevgilisine romantik kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum'
Harun Tekin'den sevgilisine romantik kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum' Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde ekranlarda olan Melisa Sözen, dün 37 yaşına bastı. Sözen'in uzun yıllardır birlikte olduğu Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin de sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Sözen, Tekin'in romantik notuna kayıtsız kalamadı.
7.07.2022 Magazin
Melisa Sözen'den sevgilisine romantik kutlama: Mutluluk veren her şey yanı başında olsun
Melisa Sözen'den sevgilisine romantik kutlama: Mutluluk veren her şey yanı başında olsun Melisa Sözen, 45 yaşına basan sevgilisi Harun Tekin'in doğum gününde romantik bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, "Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum" mesajını paylaştı
29.06.2022 Magazin
Melisa Sözen'den dikkat çeken evlilik açıklaması!
Melisa Sözen'den dikkat çeken evlilik açıklaması! 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile uzun yıllardır aşk yaşayan Melisa Sözen, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, 'evlilik' sorularının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
17.05.2022 Magazin
Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu'nun karnı belirginleşti
Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu'nun karnı belirginleşti Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bebek için gün sayıyor. Haziran'da evlenen çift anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor.
17.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i paylaştı! 'Benziyor muyuz?'
Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i paylaştı! 'Benziyor muyuz?' Alef 2. sezona dahil olan Hande Soral ve Taner Ölmez birlikte poz verdi. Soral'ın Taner Ölmez ile pozu sosyal medyada dikkat çekti.
22.11.2021 Magazin
Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza geçirdi!
Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza geçirdi! Bir süredir ‘Menajerimi Ara' dizisinde 'Peride' karakterine hayat veren usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, sevenlerini korkuttu. Sette talihsiz bir kaza geçiren Şamlıoğlu, başına gelenleri takipçileriyle paylaştı.
16.06.2021 Magazin
Melisa Sözen Masumlar Apartmanı dizisine mi katılacak? Melisa Sözen hangi karakteri oynayacak?
Melisa Sözen Masumlar Apartmanı dizisine mi katılacak? Melisa Sözen hangi karakteri oynayacak? Melisa Sözen Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna mı katılacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine Fahriye Evcen’in katılacağı iddialarına Evcen’den kesin yanıt gelince, yeni karakterin kim olacağı merak ediliyordu. İddiaya göre Masumlar Apartmanı dizisine katılan yeni isim belli oldu; Kırmızı Oda’da sergilediği başarılı performansıyla büyük övgü alan Melisa Sözen’in Masumlar Apartmanı dizisine katılacağı iddia edildi. Melisa Sözen hangi karaktere hayat verecek?
15.06.2021 Gündem
Melisa Sözen'den evlilik cevabı! 'Siz doğal olarak soruyorsunuz ama...'
Melisa Sözen'den evlilik cevabı! 'Siz doğal olarak soruyorsunuz ama...' Uzun yıllardır 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan oyuncu Melisa Sözen, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, 'evlilik' sorusu üzerine bakın neler söyledi...
1.05.2021 Magazin
Melisa Sözen'e güzel haber! Davayı kazandı
Melisa Sözen'e güzel haber! Davayı kazandı Oyuncu Melisa Sözen, Evrensel Filmcilik AŞ’ye açtığı davayı kazandı.
27.03.2021 Magazin
Melisa Sözen evlilik sorularından kaçtı!
Melisa Sözen evlilik sorularından kaçtı! Ünlü oyuncu Melisa Sözen, sokağa çıkma kısıtlamasında Cihangir’de görüntülendi. Sözen'e, Harun Tekin ile ne zaman evleneceği sorulunca kaçamak cevaplar verdi.
1.03.2021 Magazin
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi?
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi? Batuhan Karacakaya Survivor’a mı katılacak? 'Issız Adam' Cemal Hünal’ın 'Survivor 2021'de mücadele edeceğinin açıklanmasının ardından, oyuncu Öykü Çelik dışında 'Survivor 2021'de mücadele edecek bir diğer ismin ise Aşk-ı Memnu’da Bülent’i canlandıran Batuhan Karacakaya olduğu iddia ediliyor. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir? Kaç yaşında?
8.12.2020 Gündem
Kırmızı Oda dizisine sürpriz konuk!
Kırmızı Oda dizisine sürpriz konuk! Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda'ya ünlü oyuncu Burcu Biricik konuk olacak. Hikayesiyle şaşırtmaya hazırlanıyor.
2.12.2020 Televizyon
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak!
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak! Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 11. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenen diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. Kırmızı Oda'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, usta oyucu Sema Keçik'in hayat verdiği, çocuk yaşta evlendirilen ve yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi'nin hikayesi ekranlara gelecek. Peki, Kırmızı Oda 11. bölümde neler olacak? İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ve diziden detaylar...
13.11.2020 Gündem
Prenses Süreyya kimdir? Mahzun bakışlı Prenses Süreyya’nın hikayesi: Kırmızı Oda’da anlatılan Prenses Süreyya aslen nereli, gelinliği ve hayatı…
Prenses Süreyya kimdir? Mahzun bakışlı Prenses Süreyya’nın hikayesi: Kırmızı Oda’da anlatılan Prenses Süreyya aslen nereli, gelinliği ve hayatı… Kırmızı Oda dizinin son bölümü 6. Bölümde anlatılan Prenses Süreyya’nın hayat hikayesi merak ediliyor. Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın canlandırdığı doktor karakterinin, İstanbullu Gelin hikayesindeki torun olarak da gündeme gelen dizideki hırçın karakter Alya’ya son İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi’nin ikinci eşi olan ve erkek çocuk doğuramadığı için hükümet kararıyla zorla boşatılan Prenses Süreyya’nın hikayesini anlatması, arama motorları üzerinden en çok araştırılan konuların başını çekti. 22 Haziran 1932 yılında Isfahan'da dünyaya gelen Süreyya İsfendiyari Bahtiyari olan Prenses Süreyya kimdir? Prenses Süreyya’nın hayat hikayesi…
10.10.2020 Gündem
Melisa Sözen'i çıldırtan yorum! 'Ulan büzük dudak...'
Melisa Sözen'i çıldırtan yorum! 'Ulan büzük dudak...' Oyuncu Melis Sözen, sosyal medyada kendisine siber zorbalık yapan bir takipçisinin yorumunu ifşa etti.
30.05.2020 Magazin
Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları
Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu uzun bir aradan sonra Alef dizisi ile ekranlara dönüyor. İnternet kanalı Blu TV üzerinde izleyiciyle buluşacak dizinin konusu ve ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Ahmet Mümtaz ve Melisa Sözen gibi oyuncuların da yer aldığı dizi sadece 8 bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Alef dizisi ne zaman başlıyor? Alef disizi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
17.12.2019 Gündem
Harun her şeyden önemli, ilaç gibi geldi'
Harun her şeyden önemli, ilaç gibi geldi' Melisa Sözen ayağı sakat olmasına rağmen sevgilisini yalnız bırakmadı ve konserine gitti.
9.10.2019 Magazin
'İstanbul bize kaldı'
'İstanbul bize kaldı' Oyuncu Melisa Sözen, önceki akşam Cihangir sokaklarında dolaşırken görüntülendi.
13.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melisa Sözen Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melisa sözen kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.