Taner Ölmez Kimdir

Taner Ölmez Kimdir

Taner Ölmez (d. 9 Ağustos 1986, Tunceli), Türk oyuncu. Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 yılında Tunceli'de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir. Kapalı Çarşı, Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur. 1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır. 2012 yılında, Osman Sınav’ın yönettiği Uzun Hikâye filmiyle sinemaya adım atan oyuncu, Star Tv ’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C. dizisinin uyarlaması olan Medcezir'de Mert Serez karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür. 2015 yılında Kırık Kalpler Bankası filminde başrol aldı. 2016 yılında ise yine Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında, Müslüm Gürses’in hayatı konu alan Müslüm filminde sanatçının kardeşini oynadı. 2019 yılından itibaren Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini canlandırmaktadır. Barabar adlı müzik grubunun üyelerinden biridir.

Taner Ölmez Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taner ölmez kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 taner ölmez kimdir haberi bulunmuştur. Tüm taner ölmez kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek?
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek? Kitabı kıyam ne demek, kitabı kıyam nedir? Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı mini dizi Yaratılan, 20 Ekim’de seyircilerle buluştu. Mary Shelley'nin efsanevi karakteri Frankenstein'dan ilham alınarak oluşturulan "Yaratılan", genç ve azimli bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın ve alışılmadık bir doktor olan İhsan'ın evrenin gizemlerini çözmek için karmaşık bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Dizi de ise dikkat çeken ayrıntılardan biri kitabı kıyam kelimesi oldu.
23.10.2023 Gündem
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları kimler, Netflix Yaratılan nerede çekildi? Yönetmen Çağan Irmak'ın 15 yıldır hayalini kurduğu, Frankenstein'dan ilham alan hikayesi ve etkileyici görsel dünyasıyla dikkat çeken 'Created' serisinden dizi yayınlandı.
21.10.2023 Televizyon
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti yeniden bebek bekliyor!
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti yeniden bebek bekliyor! Taner Ölmez-Ece Çeşmioğlu çifti, geçtiğimiz yıl kızları Zeynep'in doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çiftten sevindiren haber geldi, Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bir kez daha anne baba olmanın mutluluğunu yaşayacak.
25.09.2023 Magazin
Taner Ölmez'den kızıyla yeni poz! Annesiyle benzerliği dikkat çekti
Taner Ölmez'den kızıyla yeni poz! Annesiyle benzerliği dikkat çekti Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Zeynep ile yeni fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. İkilinin pozlarına beğeni yağarken, Zeynep'in annesiyle olan benzerliği gözlerden kaçmadı.
12.05.2023 Magazin
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez'den Zeynep'li kutlama!
Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez'den Zeynep'li kutlama! Ece Çeşmioğlu, kendisi gibi oyuncu olan eşi Taner Ölmez'in yeni yaşını Instagram'dan kutladı. Çeşmioğlu, kızları Zeynep ve köpekleri ile birlikte çekilen yeni aile fotoğrafını paylaştı
10.08.2022 Magazin
Ece Çeşmioğlu bebeği Zeynep ile pozunu paylaştı
Ece Çeşmioğlu bebeği Zeynep ile pozunu paylaştı Kendisi gibi oyuncu Taner Ölmez ile geçtiğimiz yıl haziran ayında nikah masasına oturan Ece Çeşmioğlu, yaklaşık beş ay önce kızı Zeynep'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu, bebeğiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
29.07.2022 Magazin
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu!
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu! Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle ünlenen Taner Ölmez kızı Zeynep ile tatil pozunu paylaştı. Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin bebeklerine beğeni yağdı.
26.06.2022 Magazin
Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim? Taner Ölmez’in ağabeyi mi?
Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim? Taner Ölmez’in ağabeyi mi? Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kimdir? İbo Show konukları arasında yer alan Taylan Özgür Ölmez’in hayatı hakkında araştırma yapılıyor. İşte İbo Show konukları arasında yer alan Taylan Özgür Ölmez ile ilgili merak edilenler…
11.05.2022 Televizyon
Taner Ölmez kızı Zeynep ile ilk fotoğrafını paylaştı!
Taner Ölmez kızı Zeynep ile ilk fotoğrafını paylaştı! 'Mucize Doktor' dizisinde canlandırdığı 'Doktor Ali Vefa' karakteriyle sempati toplayan Taner Ölmez, geçtiğimiz hafta baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Taner Ölmez, şimdi ise kızıyla ilk fotoğrafını paylaştı.
24.04.2022 Magazin
Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çiftinin bebeklerine kavuştukları anlar!
Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çiftinin bebeklerine kavuştukları anlar! Oyuncu Taner Ölmez ve eşi Ece Çeşmioğlu çifti, geçtiğimiz hafta ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çiftin doktoru o anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
4.04.2022 Magazin
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi!
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi! TRT 1 dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda ' 'Hızır Reis' karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe (33), YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.
25.03.2022 Magazin
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun mutlu günü!  'Onu görünce dünyam değişti!'
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun mutlu günü! 'Onu görünce dünyam değişti!' Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ilk bebeklerine kavuştu. Taner Ölmez kızı Zeynep'i gördüğünde yaşadığı hisseleri muhabirlere anlattı.
25.03.2022 Magazin
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu bebeklerine kavuştu!
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu bebeklerine kavuştu! Geçtiğimiz yıl haziran ayında evlenen oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, kızları Zeynep'e kavuştu.
24.03.2022 Magazin
Ece Çeşmioğlu'ndan karnı burnunda pozlar!
Ece Çeşmioğlu'ndan karnı burnunda pozlar! Haziran ayında evlenen oyuncu çift Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez, anne-baba olmak için gün sayıyor. Yaklaşık 8 aylık hamile olan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından karnı burnunda fotoğrafını paylaştı.
13.03.2022 Magazin
Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu'nun karnı belirginleşti
Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu'nun karnı belirginleşti Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bebek için gün sayıyor. Haziran'da evlenen çift anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor.
17.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i paylaştı! 'Benziyor muyuz?'
Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i paylaştı! 'Benziyor muyuz?' Alef 2. sezona dahil olan Hande Soral ve Taner Ölmez birlikte poz verdi. Soral'ın Taner Ölmez ile pozu sosyal medyada dikkat çekti.
22.11.2021 Magazin
Taner Ölmez'den dikkat çeken açıklama! 'Hayatıma giren bütün Zeynep’ler...'
Taner Ölmez'den dikkat çeken açıklama! 'Hayatıma giren bütün Zeynep’ler...' Oyuncu çift Ece Çeşmioğlu (30) ile Taner Ölmez'den (35) müjdeli haber geldi. İkilinin anne-baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. Önceki gün Etiler’de görüntülenen Taner Ölmez, bebeğin ismiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.10.2021 Magazin
Taner Ölmez eşi Ece Çeşmioğlu için kesenin ağzını açtı!
Taner Ölmez eşi Ece Çeşmioğlu için kesenin ağzını açtı! Geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen sade bir törenle evlenen oyuncu Taner Ölmez, eşi Ece Çeşmioğlu'na dünyaya gelecek bebekleri için doğum hediyesini şimdiden aldı.
17.10.2021 Magazin
Üç kuruş ne zaman başlayacak, üç kuruş dizisinde kimler oynuyor? Üç Kuruş oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor!
Üç kuruş ne zaman başlayacak, üç kuruş dizisinde kimler oynuyor? Üç Kuruş oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor! Çukur dizisi ekranlara veda edince, Ay Yapım yeni sezona “Üç Kuruş” diziyle devam edeceğinin müjdesini verdi. İçerde ve Çukur dizilerinin ardından Üç kuruş isimli dizi ile Ay Yapım yeni sezonda da ekranlarda reyting rekorları kırmayı hedefliyor. Peki, Üç Kuruş dizisinin oyuncuları kimler, dizi ne zaman başlayacak?
13.06.2021 Gündem
Mucize Doktor final yapıyor!
Mucize Doktor final yapıyor! Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, MF Yapım imzalı sevilen dizi Mucize Doktor final yapıyor.
14.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taner Ölmez Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taner ölmez kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.