Zeynep

Zeynep

Son dakika zeynep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeynep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeynep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.574 zeynep haberi bulunmuştur. Tüm zeynep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
27.04.2024 Magazin
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını duyurdu. Ünlü isim, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
18.04.2024 Magazin
Zeynep Bastık Paris'te!
Zeynep Bastık Paris'te! Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Fransa'nın başkenti Paris'te çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Bastık'ın gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Magazin
Zeynep Yılmaz ile Bülent Ciritci Miami’de buluştular!
Zeynep Yılmaz ile Bülent Ciritci Miami’de buluştular! Zeynep Yılmaz’ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık’ın tasarımını üstlendiği Kemer Country Golf Club’ın içinde yer alan Range Cafe’nin açılışında tanıştığı iş insanı Bülent Ciritci ile Miami’de buluştular. İskoçya’nın yeşil doğasında aile yürüyüşleri yapan çiftin bir sonraki durakaları dikkat çekti.
15.04.2024 Magazin
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
‘Alışverişe çok para harcamam!' Zeynep Bastık yatırımını toprağa yapıyor!
‘Alışverişe çok para harcamam!' Zeynep Bastık yatırımını toprağa yapıyor! Lan şarkısıyla son zamanların en çok dinlenen kadın şarkıcıları arasında yer alan Zeynep Bastık, geçtiğimiz gece Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bastık bütçesini nasıl değerlendirdiğini anlatırken "Toprağa ne kadar yatırım yaparsak o kadar kendimi huzurlu hissederim" ifadelerini kullandı.
4.04.2024 Magazin
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem!
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem! Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Mansur, aradığı aşkı Yunanistan'da bulabileceğini söyledikten sonra; samimi bir açıklamada bulunarak aşkı için din değiştirmeyeceğini söyledi.
4.04.2024 Magazin
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana’da yediği künefeye ve Adana Bombası’na hayran kaldı.
3.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı oldu!
Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı oldu! Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde Bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanarak, Belediye Başkanı oldu. Çelik, Türkiye'nin en genç kadın Belediye Başkanı olma unvanını kazandı.
1.04.2024 Gündem
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Oy sırası beklemek istemeyen Zeynep Bastık asistanını sıraya koydu
Oy sırası beklemek istemeyen Zeynep Bastık asistanını sıraya koydu Oyunu kullanmak üzere Beşiktaş'ta bulunan Lütfi Banat İlkokuluna gelen şarkıcı Zeynep Bastık, beklemek istemeyince sıraya asistanını koydu.
31.03.2024 Gündem
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kilis geldi. Kilis yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kilis Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kilis'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Kilis belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Kilis yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Oy kullanmaya gelenler gözlerine inanamadı! İşte Türkiye genelinden seçim manzaraları
Oy kullanmaya gelenler gözlerine inanamadı! İşte Türkiye genelinden seçim manzaraları Türkiye genelinde 61 milyondan fazla vatandaş Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gidiyor. Sandık başlarından renkli görüntüler gelirken, oy verme işlemi sürüyor. Siirt’te de kurulan 840 sandıkta 217 bin 353 seçmen oy kullanacak. 90 yaşındaki Zeynep Akbulut, yakınlarının da desteğiyle Halide Kutlualp Ortaokulu’na gelerek, 1211 nolu sandıkta oyunu kullandı. İşte Türkiye'den seçim manzaraları...
31.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı “Lan” şarkısı ile Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Magazin
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.