Kızı

Kızı

Son dakika kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.232 kızı haberi bulunmuştur. Tüm kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Avşar ikinci çocuğa ne dedi?
Hülya Avşar ikinci çocuğa ne dedi? Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'deydi. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisinden 26 yaşında bir kızı olan Avşar, "Tekrardan bir çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
28.04.2024 Magazin
Cemre Kemer ikinci kez anne oldu!
Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Emir Medina ile 2020'de hayatını birleştiren, bir yıl sonra Karla adında bir kızı dünyaya gelen şarkıcı Cemre Kemer, ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı.
27.04.2024 Magazin
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
27.04.2024 Magazin
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu? Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.
26.04.2024 Gündem
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Magazin
Ahu Tuğba ABD’de trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda
Ahu Tuğba ABD’de trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda Yeşilçam oyuncularından Ahu Tuğba, kızı ile ABD’ye yerleşmişti. Sanatçının trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.
26.04.2024 Magazin
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Magazin
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! .
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! . Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski nişanlısı Burak Kalfa arasındaki hukuki mücadele sürüyor. Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'dan aldığı şantaj, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar nedeniyle şikayetçi olmuştu..
23.04.2024 Magazin
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu Galatasaray'da top koşturan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi ve magazin camiasının gözde isimlerinden Wanda Nara'nın küçük kızı Francesca, orgla Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını çaldı. Wanda Nara, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.
21.04.2024 Magazin
Hülya Avşar: Kaya Çilingiroğlu beni insan içine çıkardı!
Hülya Avşar: Kaya Çilingiroğlu beni insan içine çıkardı! Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Youtube'da yayınlanan programında yaptığı itirafla dikkat çekti. Avşar kızı, eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu sayesinde ünlü olduğunu anladığı anı anlattı.
21.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği Türk sinemanın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın 36 yıl sonra gündeme gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı merak konusu oldu. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına başvurarak annesi Suphiye Orancı'nın şu an nerede olduğunu, çıkıp gerçekleri söylemesini istedi. Duygu Nebioğlu ayrıca annesinin gençlik fotoğraflarını da paylaştı. Peki Suphiye Orancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Duygu Nebioğlu’nun annesi hangi filmlerde oynadı, ne iş yapıyor, mesleği ne, şu an nerede?
20.04.2024 Yaşam
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi Dağlar kızı Reyhan Reyhan, Analar guzusu Reyhan Reyhan, Oldum sene heyran heyran heyran, Alem sene heyran heyran heyran… Tarihler 1960 yılını gösterirken Dağlar Kızı Reyhan tüm Türkiye’yi kasıp kavurur. Kamuran Akkor’un 1960 sonlarında söylediği bu türkü, sonrasında adını Metin Erksan'ın yönetmenliğini yaptığı, başrolünü Kartal Tibet ve Filiz Akın'ın paylaştığı bir filme de verir. Bir Azeri türküsü olan Dağlar Kızı Reyhan’ın, Azerbaycanlı Azmi isimli eşkiyanın, bir Türk göçebe obasında rastlayıp aşık olduğu kız için yazdığı rivayet edilir. Peki, Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi…
19.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.