Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

Son dakika erkan petekkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkan petekkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkan petekkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Petekkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan petekkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 574 erkan petekkaya haberi bulunmuştur. Tüm erkan petekkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu Oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti.
27.03.2024 Magazin
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide Oyuncu Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğunda İhsan Taş’ın oturduğu, çekimleri Çanakkale’de tamamlanan 'Filme Gel' ile ilk kez bir absürt komediyle seyirci karşısına çıkıyor.
6.12.2023 Magazin
Saplantı dizisi oyuncu kadrosu belli oldu! 3 ünlü isim geliyor
Saplantı dizisi oyuncu kadrosu belli oldu! 3 ünlü isim geliyor Saplantı dizisi oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin başrollerinde Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş yer alıyordu. Ünlü oyuncuların yanısıra kadroya gelenler de var.
29.09.2023 Televizyon
26 yıl sonra buluştu... Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya bir zamanlar Sabah Şekerleri'ydiler!
26 yıl sonra buluştu... Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya bir zamanlar Sabah Şekerleri'ydiler! 1997 yılında birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Petekkaya ve Düvenci eski günleri yad ettikleri fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.
28.09.2023 Magazin
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen Çarpıcı hayat hikayesiyle yapımcıların dikkatini çeken İlhan Doğan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 'Her Şeye Rağmen' filminde iş insanını canlandıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, İlhan Doğan’ı evinde ağırladı.
8.09.2023 Magazin
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı Geçtiğimiz mart ayında final yapan Kanal D dizisi 'O Kız'da 'Kadir' karekteriyle alkış alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, 'Bana Sor' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
4.06.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
O Kız neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor? O Kız finalde ne oldu?
O Kız neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor? O Kız finalde ne oldu? Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan O Kız dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Dilin Döğer, Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları'nın yer aldığı O Kız 24. bölümüyle final yapıyor. 15 Mart O Kız dizisi neden bitiyor, final bölümünde ne oldu?
15.03.2023 Televizyon
Erkan Petekkaya: Benim işimin bir emekliliği yok
Erkan Petekkaya: Benim işimin bir emekliliği yok Kanal D’nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız'da Kadir karakterine hayat veren Erkan Petekkaya; karakteri, kariyeri, ailesi ve Türkiye’yi hüzne boğan depremler hakkında konuştu. Birçok ünlü isimle birlikte 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına katılıp, o da bağış topladı. Petekkaya, hayatının dönüm noktasını ve sektörde yaşadığı zorlukları anlattı.
1.03.2023 Magazin
O Kız dizisi 3 oyuncuya yaradı! O Kız dizisi finalinde ne olacak?
O Kız dizisi 3 oyuncuya yaradı! O Kız dizisi finalinde ne olacak? Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız finale doğru gidiyor. Geride kalan 21 bölüm boyunca Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları'nın yanısıra Dilin Döğer'in de etkili performanslarını izledik. Hikayeye sonradan katılan Rojda Demirer'in de katılması son bölümlere hareket getirdi.
24.02.2023 Televizyon
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Didem Petekkaya acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı!
Didem Petekkaya acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı! Oyuncu Erkan Petekkaya eşi Didem Petekkaya'nın Kahramanmaraş'taki yıkıcı depremler sonrası akrabalarının Hatay'da göçük altında kaldığını duyurmuştu. Didem Petekkaya, sosyal medya hesabından acı haberi takipçilerine verdi.
11.02.2023 Magazin
Erkan Petekkaya'dan yardım çağrısı! 'Ulaşamıyoruz!'
Erkan Petekkaya'dan yardım çağrısı! 'Ulaşamıyoruz!' Oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından eşi Didem Petekkaya'nın akrabalarının enkaz altında olduğunu duyurup yardım istedi.
7.02.2023 Magazin
Erkan Petekkaya: Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor
Erkan Petekkaya: Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor Rol aldığı bir televizyon dizideki payına düşen ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi’ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya duruşmada, "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi.
31.01.2023 Magazin
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar!
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
25.01.2023 Magazin
O Kız’dan duygusal tanıtım Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar…
O Kız’dan duygusal tanıtım Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar… Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner, Rojda Demirer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi “O Kız” ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
13.01.2023 Televizyon
İntizar’dan O Kız’a özel şarkı….
İntizar’dan O Kız’a özel şarkı….   Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile çok izlenmeye devam ediyor.  
22.12.2022 Televizyon
Erkan Petekkaya: Her oynadığım rol benim çocuğum gibi
Erkan Petekkaya: Her oynadığım rol benim çocuğum gibi Kanal D ekranlarında yayınlanan ve çarşamba günlerine damga vuran 'O Kız' dizisinde Kadir rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, önceki akşam bir organizasyonda kameralara yansıdı. Erkan Petekkaya, ‘O Kız’ dizisinde hayat verdiği ‘Kadir’ karakteriyle alakalı konuştu.
15.12.2022 Magazin
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım! Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan O Kız dizisi 07 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare ve Ardıç'ın yangının ortasında kalması panik yaratırken Ozan'ın Sitare'yi kurtarmaması dikkat çekmişti. Bu bölümde Zeynep ve Doruk aşkı alevlendi. Peki, O Kız 12. bölümde neler oldu?
8.12.2022 Magazin
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı!
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.  
6.12.2022 Magazin
O Kız’ın kadrosuna katılan Rojda Demirer: Melek çok sürprizli bir karakter
O Kız’ın kadrosuna katılan Rojda Demirer: Melek çok sürprizli bir karakter Kanal D’nin, her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi O Kız’a güzel oyuncu Rojda Demirer  katıldı. Başarılı oyuncu dizide Melek karakterine hayat verecek. Zeynep’in (Dilin Döğer) annesi, Kadir’in (Erkan Petekkaya)  eski eşi olan Melek’in yıllar sonra ortaya çıkması ile dizide dengeler değişecek.
17.11.2022 Televizyon
Erkan Petekkaya iki köy okulunun tadilatını üstlendi!
Erkan Petekkaya iki köy okulunun tadilatını üstlendi! Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'O Kız'ın başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, önceki gün Beşiktaş'ın kadın taraftar grubu Çarşı Kadın'ın Akatlar'daki deposuna sürpriz bir ziyaret yaptı. Köy okullarına gönderilmek için hazırlanan kolileri elleriyle hazırlayan Petekkaya, "Ne zaman istenirse eğitim için emrinize amadeyim" diye konuştu.
15.11.2022 Magazin
Ali Öner 'Doruk' karakteri ile O Kız’da!
Ali Öner 'Doruk' karakteri ile O Kız’da! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın paylaştığı diziye yakışıklı oyuncu Ali Öner dahil oldu.  
8.11.2022 Televizyon
O Kız'dan  Aşık Veysel türküsü sürprizi!
O Kız'dan  Aşık Veysel türküsü sürprizi! O Kız’ın ekrana gelen 6’ncı bölümünde müzik ziyafeti de yaşandı.
1.11.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Petekkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan petekkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.