Gazete Vatan Logo

Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı?

Kırmızı Oda bu akşam var mı, Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman? Kırmızı Oda dizisinin takipçileri Kırmızı Oda’nın bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, bu akşam Kırmızı Oda var mı?

Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı?

Bu akşam Kırmızı Oda var mı, 58. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kırmızı Oda dizisinin hayranları Kırmızı Oda yeni bölüm araştırmasına başladı. Diziseverlerin merakla beklediği Kırmızı Oda bu akşam sevenleriyle buluşuyor.

BU AKİAM KIRMIZI ODA VAR MI?

Kırmızı Oda geçtiğimiz 3 hafta yayınlanmadı. Fragmanı yayınlanan Kırmızı Oda'nın yeni bölümünün bu akşam yayınlanması bekleniyor.

Kırmızı Oda 2022 Ocak ayının;

- İlk haftası yılbaşı arası nedeniyle yayınlanmamıştı.

- İkinci haftası Masterchef finali nedeniyle yayınlanmamıştı.

- Üçüncü haftası O Ses Türkiye finali nedeniyle ekranlara gelmemişti.

KIRMIZI ODA KONUSU

Dizinin yapım şirketi olan OGM Pictures daha öncesinde Doğduğun Ev Kaderindir sonrasında ise Masumlar Apartmanı romanlarından da uyarlama dizi yapmıştır. 2020'nin Temmuz ayında duyurulan dizinin senaristi Kızım ve Hekimoğlu'nun da senaryosunu yazan Banu Kiremitçi Bozkurt'tur. Cem Karcı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin TV8'de yayınlanacağı duyuruldu. 2. sezonda dizinin yönetmeni Halka ve Yeni Hayat'ın da yönetmenliğini yapan Başak Soysal'dır. 2021'nin Ağustos ayında Banu Kiremitçi Bozkurt yer almayacağı öğrenilmişti ve 2021'nin Eylül ayında Banu Kiremitçi Bozkurt ayrılıp yerlerine Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Anne ve Sen Çal Kapımı'da senaryosunu yazan Deniz Gürlek ve Melek Seven geldiler.

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA 58. BÖLÜM FRAGMANI