Keseb

Keseb

Son dakika keseb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan keseb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını keseb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keseb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keseb gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 keseb haberi bulunmuştur. Tüm keseb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tebbet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tebbet Suresi ne zaman indirildi?
Tebbet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tebbet Suresi ne zaman indirildi? Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan devam ediyor. Kur’an ayı da denilen bu ay ibadetler ve oruçla geçen maneviyatı yüksek bir aydır. Ramazanda evlerde sıklıkla dualar ve hatimler okunuyor. Müminleri yegane amacı, Ramazanın kıymetli zaman dilimini gereği gibi ihya etmek, Ramazan gecelerini maneviyatla geçirmek ve nihayetinde Ramazana kavuşmaktır. Ramazan ayı, Allah’ın kullarına lütfettiği çok mübarek bir aydır. Bir hadis-i şerifte “Kim Ramazan ayının faziletine inanarak ve karşılığını Allah’tan bekleyerek, Ramazanı ibadetle ihya ederse, geçmiş günahları bağışlanır” denir. Ramazan ayında sıklıkla okunan dualar araştırılırken özellikle Tebbet suresinin anlamı ve tefsiri de pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Ramazan ayında Tebbet Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Tebbet Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri...
4.05.2023 Sureler
Yusuf Nazik, Esad'ın 600 askerini kurtarmış
Yusuf Nazik, Esad'ın 600 askerini kurtarmış MİT’in Lazkiye’de paketleyip getirdiği Yusuf Nazik’in Suriye istihbaratıyla kritik bağlantıları bulunuyor. Reyhanlı katliamıyla ilgili davanın sanıklarından Yusuf Büyükkasım, ifadesinde Nazik’in, 500-600 civarındaki Suriye askerini muhaliflerden kurtardığı için Suriye’de itibar gördüğünü anlattı.
14.09.2018 Gündem
Esad rejimi YPG/PKK ve yasa dışı sol örgütleri himaye ediyor
Esad rejimi YPG/PKK ve yasa dışı sol örgütleri himaye ediyor Esed rejiminin kontrolündeki Suriye'nin Lazkiye ilinde, YPG/PKK ile yasa dışı sol örgütlere ait eğitim kamplarındaki teröristler faaliyetlerini sürdürüyor.
7.09.2018 Dünya
Mihraç Ural'ın ölümü doğrulandı
Mihraç Ural'ın ölümü doğrulandı Güvenlik kaynakları, Suriye iç savaşında Esed rejimine hizmet eden milis güçlerin komutanlarından ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2013’te düzenlenen bombalı saldırının sanığı Mihraç Ural’ın, muhaliflerin saldırısında öldüğünü doğruladı.
29.09.2021 Gündem
Al Jazeera: Mihraç Ural öldürüldü
Al Jazeera: Mihraç Ural öldürüldü Başta Reyhanlı saldırısı olmak üzere Suriye’deki birçok katliamın baş aktörü terörist Mihraç Ural'ın Suriye'nin Lazkiye kentinde öldürüldüğü duyuruldu.
29.09.2021 Gündem
Rusya: Suriye'de teröristlerin petrol kuyularını vurduk
Rusya: Suriye'de teröristlerin petrol kuyularını vurduk Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Suriye’deki Rus uçaklarının son bir haftada 431 sorti gerçekleştirerek Halep, İdlib, Lazkiye, Hama, Humus, Deyr ez-Zor ve Rakka’da teröristlere ait bin 458 hedefi vurduğu belirtildi.
4.12.2015 Dünya
Kızıldağ tekrar Türkmenlerin eline geçti
Kızıldağ tekrar Türkmenlerin eline geçti Suriye’deki Bayırbucak bölgesinin stratejik tepelerinden Kızıldağ’ı ele geçiren Esad güçlerini dün ablukaya alan Türkmen unsurlar 6 saatlik çatışmanın ardından bölgeye tekrar hakim oldu...
27.11.2015 Dünya
Hatay sınırına obüs sevkiyatı başladı
Hatay sınırına obüs sevkiyatı başladı Türkmenlerin yaşadığı Kızıldağ bölgesi ve çevresine Rusya ve Esed güçlerinin günler süren hava saldırıları yerini havan topu atışlarına bıraktı...
29.09.2021 Gündem
‘Türkiye’ye teşekkürler’
‘Türkiye’ye teşekkürler’ Rus uçağının düşürülmesini Bayır Bucak bölgesindeki Türkmenler sevinçle karşıladı. Türkiye’ye teşekkür eden Türkmen Komutan Abdullah, “Bize büyük moral oldu” dedi
29.09.2021 Gündem
Esad’ın ablası ‘katil’  kuzen için devrede
Esad’ın ablası ‘katil’ kuzen için devrede Suriye lideri Esad, kuzeninin trafikte tartıştığı bir albayı öldürtmesi üzerine karışan Lazkiye kentinde halkı sakinleştirmek için ablası Büşra’dan yardım istedi...
10.08.2015 Dünya
Esad’ın ‘katil’ yeğeni Lazkiye’yi karıştırdı
Esad’ın ‘katil’ yeğeni Lazkiye’yi karıştırdı Suriye lideri Esad’ın kuzeni, Lazkiye’de trafikte tartıştığı bir albayı vurdu...
8.08.2015 Dünya
Alevilerden Esad'a tepki
Alevilerden Esad'a tepki Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın amcasının oğlu Süleyman Esad, Lazkiye kentinde bir Alevi albayı öldürdü. Albayın öldürülmesini protesto eden Aleviler, Süleyman Esad'ın yargılanmasını istedi.
8.08.2015 Dünya
Nusra’dan  ‘eğit-donat’a saldırı
Nusra’dan ‘eğit-donat’a saldırı Suriye’deki Nusra Cephesi, ‘eğit-donat’ programına dahil olan Türkmenlerin Azaz’daki karargahına saldırdı...
2.08.2015 Dünya
Türkmen Bölgesi'nde çatışma çıktı
Türkmen Bölgesi'nde çatışma çıktı Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak Türkmen Bölgesi'nin Yayladağı sınırı yakınlarında muhaliflerle rejim güçleri arasında çatışma başladı.
29.09.2021 Gündem
Sınırda olağanüstü hal!
Sınırda olağanüstü hal! İÇ savaşın sürdüğü Suriye'de, çatışmalar havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye sınırında yoğunlaştı...
29.09.2021 Gündem
'Esed Türkiye sınırını İran’a terk etti'
'Esed Türkiye sınırını İran’a terk etti' Türkiye'nin Yayladağı Sınırı Kapısı'nın karşısında bulunan Keseb'de son haftalarda hareketlilik arttı...
10.03.2015 Dünya
Esad Türkmen bölgesine saldırdı!
Esad Türkmen bölgesine saldırdı! Suriye'de rejime bağlı birliklerin Lazkiye'nin Bayırbucak Türkmen bölgesine düzenlediği hava saldırısında Suriyeli bir kadın öldü, 2 çocuğu yaralandı.
27.06.2014 Dünya
Suriye ordusu o kasabayı geri aldığını duyurdu!
Suriye ordusu o kasabayı geri aldığını duyurdu! Suriye televizyonu, ordunun Lazkiye kentinin Türkiye sınırındaki Keseb kasabasını, silahlı gruplardan geri aldığını duyurdu. Çoğunlukla Ermenilerin yaşadığı Keseb, 23 Mart'ta silahlı militanların eline geçmişti.
15.06.2014 Dünya
Yayladağı Gümrük Kapısı'na roket isabet etti!
Yayladağı Gümrük Kapısı'na roket isabet etti! Hatay'ın Yayladağı İlçesi sınır kapısındaki gümrük binasına Suriye’den ateşlenen roket isabet etti.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan kritik açıklama: Misliyle karşılık verdik
TSK'dan kritik açıklama: Misliyle karşılık verdik Genelkurmay Başkanlığı, top mermisinin geldiği Suriye'ye 5 dakika boyunca top atışı yapılarak karşılık verildiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Suriye'den 2 top mermisi düştü!
Suriye'den 2 top mermisi düştü! Suriye'den atılan 2 top mermisi Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne düştü
29.09.2021 Gündem
Hatay'a top mermisi düştü!
Hatay'a top mermisi düştü! Hatay'ın Yayladağı ilçesi kırsalında, Suriye'den atıldığı değerlendirilen top mermisi traktörü vurdu...
29.09.2021 Gündem
'Türkiye Cumhuriyeti'nin en ciddi olayı'
'Türkiye Cumhuriyeti'nin en ciddi olayı' Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Artık bu milletin istemediği hiç kimseyi kimse cumhurbaşkanlığı makamına getiremez. Bu milletin istediği birini de cumhurbaşkanlığı makamına getirmesini kimse engelleyemez" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Bizi vurun dedik buraya getirdiler’
‘Bizi vurun dedik buraya getirdiler’ Çatışma yaşanan Keseb’ten 18 Ermeni Türkiye’ye getirildi...
29.09.2021 Gündem
Türkiye’ye sığındılar!
Türkiye’ye sığındılar! Suriye’nin Keseb kasabası ve çevresinde kontrolü ele geçiren muhalifler, Türkiye’ye sığınmak isteyen 18 Suriyeli Ermeni'yi Hatay Yayladağı'na getirdi.
6.04.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Keseb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keseb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.