Hatay

Hatay

Son dakika hatay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hatay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hatay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatay gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.339 hatay haberi bulunmuştur. Tüm hatay haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 ilde DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-29 Operasyonu! 23 şüpheli yakalandı
7 ilde DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-29 Operasyonu! 23 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.
22.04.2024 Ekonomi
1500 TL yevmiyeye iş var, işçi yok! 'İsteyenler diğer illerden gelip çalışabilirler'
1500 TL yevmiyeye iş var, işçi yok! 'İsteyenler diğer illerden gelip çalışabilirler' Hatay’ın yeniden inşa sürecinin başlamasıyla birlikte inşaat sektöründe iş yoğunluğu yaşanıyor. Yeni bir kentin kurulduğu Hatay’da kalıp ustalarının yevmiyeleri bin 500 TL’yi bulmuş durumda ve kentte işçi sıkıntısı yaşanıyor.
21.04.2024 Ekonomi
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
YSK'dan Ordu ve Hatay kararı! İYİ Parti ve CHP'nin itirazları reddedildi
YSK'dan Ordu ve Hatay kararı! İYİ Parti ve CHP'nin itirazları reddedildi İYİ Parti, Ordu'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi için YSK'ya ikinci kez başvurmuştu. YSK, İYİ Parti'nin Ordu'da 'tam kanunsuzluk' başvurusunu reddetti. YSK, CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin 'Tam Kanunsuzluk' gerekçesiyle yaptığı itirazı reddetti.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Gündem
Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti
Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Vatan TV
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Vatan TV
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Gündem
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
15.04.2024 Gündem
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki? Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024 Yaşam
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
YSK’da itiraz süreci sona erdi!
YSK’da itiraz süreci sona erdi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası İl Seçim Kurullarından çıkan kararlara karşı yapılan olağan itirazların sona erdiğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da bayram namazını kılıp, deprem şehitleri mezarlığını ziyaret etti. Koca, Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze" dedi.
10.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda yolculu gidiş-geliş seferlerinin başladığını açıkladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören havalimanında, onarımların ardından tahliye uçuşları başlamıştı.
8.04.2024 Gündem
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hatay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.