Kermes

Kermes

Son dakika kermes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kermes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kermes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kermes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kermes gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 kermes haberi bulunmuştur. Tüm kermes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek Özel bir okulun öğrencileri; düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri, 6 Şubat depremlerinde uzuvlarını kaybeden çocuklara ücretsiz protez ve sağlık desteği sunan Çocuk İyilik Merkezi’ne bağışladı.
16.02.2024 Adana
Kırmızı Mektep'e İstanbullular akın etti!
Kırmızı Mektep'e İstanbullular akın etti! Halk arasında 'Kırmızı Mektep' olarak bilinen Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi, bugün 1 günlüğüne yeni yıl kermesiyle ziyaretçilere açıldı. Ziyarete gelenler, kapıda uzun kuyruklar oluşturdu, sokaklar dolup taştı. Gaziantep'ten gelen Burak Tazeoğlu, "3 saattir buradayım" dedi.  
17.12.2022 Yaşam
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu Gaziantep Valiliği, kent genelinde tüm eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
25.11.2022 Gündem
“Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nde ‘çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat’  temalı kutlama
“Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nde ‘çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat’ temalı kutlama Yıldız Holding’in yurt içi ve yurt dışındaki çalışanlarının her yıl Kasım ayının üçüncü perşembe günü kutladığı geleneksel “Mutlu Et Mutlu Ol Günü” bu yıl “çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat” temalarıyla gerçekleştirildi.
18.11.2022 Ekonomi
Mehmet Ali Erbil ile ilgili korkutan durum! Hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil ile ilgili korkutan durum! Hastaneye kaldırıldı Sunucu-oyuncu Mehmet Ali Erbil sevenlerini korkuttu. ‘The Hope’ filminde rol alan Erbil eve dönüş yolunda fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şovmenin yorgun düştüğü anlaşıldı.
11.11.2022 Magazin
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti 'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.
4.11.2022 Magazin
Bu yöntemle emekli olabilirsiniz! SGK resmen duyurdu, aylık 1.547 lira
Bu yöntemle emekli olabilirsiniz! SGK resmen duyurdu, aylık 1.547 lira Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) son dakika açıkladı. Bu yöntemle sigortalı olup emeklilik hakkı kazanılıyor. Bazı ev hanımlarının sosyal güvencesi yani herhangi bir sigortası olmuyor. Aslında belli şartları yerine getiren herkese emeklilik hakkı sağlanıyor. Bu kapsamda devlet tarafından sosyal güvencesi olmayan ev hanımlarına müjde geldi. Evde el işleri yaparak aile bütçesine katkı sunan ev kadınlarına emekli olma imkanı veriliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
26.08.2022 Emekli
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! Değişiklik yapıldı, artık zorunlu olacak...
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! Değişiklik yapıldı, artık zorunlu olacak... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararı! Harekete geçildi ve yönetmelikte değişiklik yapıldı. Artık zorunlu olacak. Kararın öncesinde okul aile birlikleri okul müdüründen izin almadan etkinlik düzenleyebiliyordu. Resmi Gazete'de yürürlüğe giren karara göre artık okul aile birlikleri, yapılacak tüm sosyal etkinliklerde okul müdürlerinden izin alacak ve incelemeler sonucu müdürün onayı ile etkinlik gerçekleşecek. Hazırlanan seminer, müzik, tiyatro, spor, sanat, gezi, defile, sergi, kermes ve benzeri faaliyetler sosyal etkinlikler kurulu tarafından incelenecek. Okul müdürü, birliğin yaptığı her türlü etkinlik ile iş ve işlemlerin ilgili mevzuata uygunluğunu denetleyecek. İşte Resmi Gazete kararı ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in konuya ilişkin yaptığı açıklama...
10.06.2022 Eğitim
Manisa'da 38 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Manisa'da 38 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı Manisa'nın Akhisar Gazi Ortaokulu bahçesinde düzenlenen kermesteki sergide satılan gıdalardan yiyen 38 öğrenci zehirlenme şüphesi ile hastanelere kaldırıldı. Tedavilerinin ardından öğrenciler taburcu edilirken, kermeste satılan gıda ürünlerinden alınan numuneler tahlile gönderildi. 
24.05.2022 Gündem
SMA’lı Toprak, diyetle tedavi umudunu sürdürüyor!
SMA’lı Toprak, diyetle tedavi umudunu sürdürüyor! Eskişehir’de Zehra ile Reyhan Yavaş çiftinin 4 yaşına giren Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip2 hastası çocukları Toprak’ın tedavi masrafı olan yaklaşık 20 milyon lirayı toplamak için valilik izniyle başlatılan bağış kampanyası sürerken, anne ve babası hem kaslarını güçlendirmeye hem de 13,5 kiloya ulaşmaması için diyet yaptırarak büyük mücadele veriyor. Diyetle umutlarının sürdüğünü ifade eden baba Reyhan Yavaş, “Tedavisi 13,5 kiloya kadar uygulanabiliyor. Bizim 900 gramımız kaldı. Gerçekten Toprak'a bir şeyler yedirmemek, 4 yaşındaki bir çocuğa yememeyi anlatmak, yememesini tavsiye etmek çok zor” dedi.
1.08.2021 Sağlık
İtalya'da corona virüse yönelik yeni tedbirler getirdi
İtalya'da corona virüse yönelik yeni tedbirler getirdi İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgının yeni dalgası karşısında zaman kaybetmemeleri gerektiğini, genel bir karantinaya girmekten kaçınmaya yönelik bazı önlemleri kabul ettiklerini bildirdi.
18.10.2020 Dünya
Konya'da düğün ve toplu organizasyonlara Kovid-19 sınırlaması
Konya'da düğün ve toplu organizasyonlara Kovid-19 sınırlaması Konya'da kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi işletmelerde düğün, nişan gibi organizasyonlarla toplu halde yapılacak doğum günü, akraba ziyareti, altın günü gibi tüm etkinliklere yasaklama getirildi.
1.09.2020 Gündem
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller…
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller… Corona virüsü Türkiye’de etkisini sürdürmeye devam ediyor. 800’lü sayılara inen covid 19’un tekrar 1200’lü sayıların üzerine çıkması Türkiye’de yeniden bir takım tedbirlerin alınmasına neden oldu. Risk grubu olan 65 yaş üstü için bazı illerde yeniden sokağa çıkma yasağı getirildi. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller…
17.08.2020 Gündem
Amanos Dağları nerede? Yıldırım-5 Operasyonu başlatılan Amanos Dağları (nur dağları) hangi ilde?
Amanos Dağları nerede? Yıldırım-5 Operasyonu başlatılan Amanos Dağları (nur dağları) hangi ilde? İçişleri Bakanı Soylu, "1448 personelimizle Amanoslar'da bu sabah itibarıyla Yıldırım-5 Operasyonu başlatıldı" dedi. Amanos Dağları nerede? İşte Amanos Dağları rakımı ve Amanos Dağları haritası…
12.08.2020 Gündem
Milyonlarca ev hanımı merak ediyor! Ev hanımları nasıl emekli olabilir? İsteğe bağlı ve vergisiz esnaflık ile  ev hanımı emekli olma şartları...
Milyonlarca ev hanımı merak ediyor! Ev hanımları nasıl emekli olabilir? İsteğe bağlı ve vergisiz esnaflık ile ev hanımı emekli olma şartları... Ev hanımları nasıl emekli olabilir? Sorusu milyonlarca ev hanımı tarafından merak ediliyor. Aile bütçesine katkı yapmak, geleceklerini güvence alına almak için emekli olmanın yollarını arıyor. Emekli olabilmek bildiği gibi sigorta primlerinin yatması gerekiyor. Peki, ev hanımları nasıl emekli olur? Ev kadınları nasıl emekli olma şartları nelerdir?Ev hanımları nasıl emekli olabilir? Sorusu milyonlarca ev hanımı tarafından merak ediliyor.
31.03.2020 Emekli
Ev kadınları nasıl emekli olabilir? Şartlar neler?
Ev kadınları nasıl emekli olabilir? Şartlar neler? Ev kadınları, aile bütçesine katkı yapıyor fakat sigortaları olmadığı için emeklilikte sıkıntı yaşanıyor. Emekli olabilmek için araştırma yapan ev kadınları, Ev kadınları nasıl emekli olabilir? sorusuna yanıt arıyor. Peki ev kadınları nasıl emekli olabilir? Şartlar neler? İşte detaylar…
Çerkezköy'de ilkokul öğrencileri hastanelik oldu
Çerkezköy'de ilkokul öğrencileri hastanelik oldu Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kermes yemeğinden sonra rahatsızlanan yaklaşık 100 ilkokul öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.
4.03.2020 Yaşam
Çalıntı otomobil çetesine 'Kermes' operasyonu!
Çalıntı otomobil çetesine 'Kermes' operasyonu! Çalıntı otomobillerin şasi numaraların değiştirerek satan çete, Ankara merkezli 6 ilde polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonla çökertildi.
14.12.2019 Yaşam
Ev kadınlarına emeklilik müjdesi!
Ev kadınlarına emeklilik müjdesi! Kadınlar aile bütçelerine katkı yapıyor, ancak sigortaları yok. Oysa el emeği göznuru ile ailesini geçindiren bu kadınların düşük primle emekli olma hakları var. Bunun için neler yapılması gerekiyor? İşte bütün ayrıntılar...
27.11.2019 Ekonomi
1 günde 3 müjde! 9 bin liraya çıkarıldı!
1 günde 3 müjde! 9 bin liraya çıkarıldı! Evlenecek genç çiftler adına açılan çeyiz hesabına devlet katkısının üst sınırı 9 bin liraya yükseltildi. Evlerde imal edilen ürünlerin internet üzerinden satışı ile kıdem tazminatına vergi istisnaları getirildi.
16.03.2019 Ekonomi
Yüz binlerce kişiye müjde! O ürünlerin internetten satışı vergi kapsamından çıkarıldı!
Yüz binlerce kişiye müjde! O ürünlerin internetten satışı vergi kapsamından çıkarıldı! Türkiye genelinde yüz binlerce kişiyi ilgilendiren gelir vergisi düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Evde üretim yaparak internet üzerinden satan ev kadınlarına güzel haber geldi. 30 bin 700 TL'ye kadar yapılan satıştan vergi alınmayacak. Ayrıca ölüm, engellilik ve hastalık gibi durumlarda ödenen tazminat ve yardımlar, ödenen işsizlik ödeneği ile işe başlatmama tazminatları da gelir vergisinden muaf tutuldu.
15.03.2019 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım Çekmeköy'de müjdeyi verdi!
AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım Çekmeköy'de müjdeyi verdi! Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte, Çekmeköy'de kadın seçmenlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İstanbul'daki 961 mahallenin 300'ünde 955 kreş açacağız" dedi.
27.02.2019 Siyaset
Kimler gelir vergisinden muaf tutulmuştur?
Kimler gelir vergisinden muaf tutulmuştur? Gelir Vergisi Kanunu, bazı esnafları vergiden muaf tutmuştur. Gelir vergisinde muaf tutulan ticaret ve sanat erbaplarının kimler olduğuyla ilgili tam liste haberimizde. İşte gelir vergisi ödemeyen meslekler...
17.01.2019 Kobi
Ev kadınlarına emeklilik imkanı
Ev kadınlarına emeklilik imkanı Ev hanımları isteğe bağlı sigorta yaptırarak hem sağlık hizmeti alabiliyor hem de emekliliğe hak kazanabiliyor. Evde el işi yaparak üreten ve bundan da belirli kazanç elde eden kadınlar içinse emeklilik çok daha kolay.
16.01.2019 Ekonomi
Esnaf muaflığı nedir, kimler yararlanabilir?
Esnaf muaflığı nedir, kimler yararlanabilir? Gelir Vergisi Kanunu'na göre, bazı esnafların gelir vergisinden muaf tutulmasına esnaf muaflığı adı verilir. Kimi sanatlarla geçimini sağlayan vatandaşlar da bu muafiyetten yararlanabilir. Peki esnaf muaflığından kimler faydalanabilir, esnaf muafiyet belgesi nasıl alınır gibi merak edilen sorularla ilgili tüm detaylar haberimizde.
14.01.2019 Kobi

Benzer Haber Etiketleri

Kermes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kermes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.