Müjde

Müjde

Son dakika müjde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müjde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müjde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müjde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müjde gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.329 müjde haberi bulunmuştur. Tüm müjde haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı Faizsiz kredilerde son dakika gelişmesi. Faiz kredi çekmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Bankalar müşteri kazanabilmek adına kampanyalar yapıyor. 9 banka 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise sıfır faizli kredi alabilmek için kampanyaları araştıyor. Faizsiz kredi ve nakit avans tutarı 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte bankaların faizsiz kredi imkanları ve tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Emeklilere yeni müjdeler geliyor! Maaş hesabına yeni ayar, kök maaş ve milli gelirden pay
Emeklilere yeni müjdeler geliyor! Maaş hesabına yeni ayar, kök maaş ve milli gelirden pay Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Çalışma Hayatı
Türkiye için 6.5 milyar dolarlık petrol müjdesi! Hedefe giden yol haritası açıklandı
Türkiye için 6.5 milyar dolarlık petrol müjdesi! Hedefe giden yol haritası açıklandı Petrolde hedefe giden yol haritası belli oldu. Petrolde 6.5 milyar dolarlık müjde verildi. Türkiye’nin en kaliteli petrolünün çıkarıldığı Gabar’da üretimin yazın 50 bin varile ulaşması öngörülüyor. Diğer petrol sahaları ile birlikte, Türkiye’nin toplam petrol üretimini günlük 200 bin varile çıkarmak temel amaç. Bu durumda yıllık 6.5 milyar dolarlık petrolü Türkiye yerli kaynaklardan karşılayabilecek.
17.04.2024 Ekonomi
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
10.04.2024 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 18 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. ING, maaşını bankaya taşıyan emeklilere ek koşulsuz 15 bin TL promosyon ödemesi yaparken, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyon imkanı sunuyor.
5.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 15 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. İşte emeklilerin bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden tek tuşla başvurabilecekleri yeni promosyon miktarları...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye promosyonda yeni gelişme! En yüksek tutar değişti
Emekliye promosyonda yeni gelişme! En yüksek tutar değişti Emekliye promosyon fırsatında yeni gelişme. Kamu bankalarının promosyon ödemelerini artırmasının ardından özel bankalarda rekabet kızıştı. Pek çok banka promosyon ödemelerini 15 bin TL ve üzerine çıkardı. Peki şu anda özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı ne kadar oldu? Bankalarda promosyon ödemeleri daha da yükselir mi?
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Emekliye Temmuz ayında zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa mitinginde müjdeyi verdi!
Emekliye Temmuz ayında zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa mitinginde müjdeyi verdi! Emekliye Temmuz ayında zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mitinginde müjde geldi. Erdoğan, milyonlarca emeklinin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Yılın ilk 6 ayında belli olacak enflasyona göre emekli aylıklarında zam yapmayı planladıklarını açıklayan Erdoğan, " "Önümüzdeki temmuz ayında, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarına tekrar masaya yatıracağız." dedi.
28.03.2024 Ekonomi
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Emekliye zamlı promosyon ödemesi bugün başlıyor! Tek seferde 15 bin TL maaş hesaplarına yatırılıyor
Emekliye zamlı promosyon ödemesi bugün başlıyor! Tek seferde 15 bin TL maaş hesaplarına yatırılıyor Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta kamu bankalarında emekli promosyonlarının artırılacağını açıkladı. Emekli maaşı alanlara 8 ile 12 bin lira arasında maaşına göre promosyon ödemesi bugünden itibaren yapılmaya başlanacak. Emekli olmaya hak kazananlar ya da bankalarla yaptıkları anlaşma sona eren emekliler, maaşlarının yatması karşılığında bankalardan promosyon alabiliyorlar. Kamu bankaları promosyon miktarlarını güncelledi. Bazı özel bankaların da Mart ayı itibarıyla promosyon miktarlarını artırdığı görüldü. Özel bankalarda promosyon miktarı 15 bin TL'ye kadar çıkıyor.
28.03.2024 Çalışma Hayatı
Kredi fırsatı! Bankalar faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu, başvurular başladı
Kredi fırsatı! Bankalar faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu, başvurular başladı Kredi çekmeyi planlayanlara müjde gibi haber geldi. Faizsiz kredi imkanı doğdu. Birçok banka art arda açıkladı. Faiz ödemeden ihtiyaç kredisi çekmek mümkün. Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi. Bankalar yeni müşterilerine özel sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise en uygun kredi veren bankalar için arayışa girdi. İşte faizsiz kredi veren bankalar ve kredi limitleri...
27.03.2024 Ekonomi
Emekliye 12.000 TL ek ödeme! Başvurular başladı, detaylar netleşti
Emekliye 12.000 TL ek ödeme! Başvurular başladı, detaylar netleşti Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kamu bankalarından ödenen emekli promosyonunun 8 ila 12 bin liraya çıkarılacağını açıklaması üzerine emeklilerin gözü banka promosyonlarına çevrildi.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
Sıfır faizli kredi imkanı! Bankalar art arda duyurdu, işte avantajlı kredi ile ilgili detaylar
Sıfır faizli kredi imkanı! Bankalar art arda duyurdu, işte avantajlı kredi ile ilgili detaylar Kredi çekmeyi planlayanlara müjde gibi haber geldi. Faizsiz kredi imkanı doğdu. Birçok banka art arda açıkladı. Faiz ödemeden ihtiyaç kredisi çekmek mümkün. Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi. Bankalar yeni müşterilerine özel sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise en uygun kredi veren bankalar için arayışa girdi. İşte faizsiz kredi veren bankalar ve kredi limitleri...
26.03.2024 Ekonomi
Emekli milyonlara kritik uyarı! Başvuru yapana 15 bin lira ek ödeme
Emekli milyonlara kritik uyarı! Başvuru yapana 15 bin lira ek ödeme Emekli milyonlarca vatandaşa kritik uyarı geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği kamu bankalarının emeklilere ödeyeceği yeni promosyonlar için başvurular bugün başlıyor. Kamu bankalarında üst sınırın yüzde 140, alt sınırın da yüzde 160 artması üzerine özel bankalar da harekete geçerken, promosyon ödemelerinin nakit bazda en düşük 15 bin liraya kadar yükselmesi bekleniyor.
25.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye promosyon müjdesi! Banka değiştirmek isteyenlere kritik cayma hakkı uyarısı
Emekliye promosyon müjdesi! Banka değiştirmek isteyenlere kritik cayma hakkı uyarısı Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? Promosyon başvuruları için kritik süreç başlıyor. Öte yandan geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
24.03.2024 Çalışma Hayatı
Bu tarihlerde doğanlar dikkat! Ünlü astrolog 8 Nisan müjdesi verdi: En ideal dönem
Bu tarihlerde doğanlar dikkat! Ünlü astrolog 8 Nisan müjdesi verdi: En ideal dönem O tarihlerde doğanlara müjde. Yılın en önemli ay ve güneş tutulmaları kapıda! Tutulmaların ardından, 1995 Aralık ile 1998 Haziran arasında doğanlar hızlı evlilik kararları alabilir. 1980 Ekim -1982 Aralık arasında doğanlar ise ilişkilerinde devrim yaşayabilirler. 6-7-8 Nisan doğumlular ile 10-11-12 Ekim doğumlular, kadersel anlamda büyük heyecanlara ve değişimlere hazır olun!
22.03.2024 Astroloji
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri 21 Mart nevruz bayramı mesajları ile kısa, resimli nevruz sözleri günün anlam ve önemine istinaden sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Nevruz Bayramı, özellikle İran, Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve diğer bazı Orta Asya ülkelerinde kutlanan geleneksel bir bayramdır. 21 Mart'ta kutlanır ve baharın başlangıcını temsil eder. Fransızca kökenli olan "Nevruz" kelime "yeni gün" anlamına gelir. Binlerce yıldır çeşitli kültürlerde kutlanan Nevruz bayramına özel biz de anlamlı, umut ve coşku dolu, müjde içeren 21 Mart bahar bayramı mesajları derledik. İşte kısa, resimli nevruz sözleri…
21.03.2024 Gündem
Tatvan'a gitmek isteyenlere müjde! Detayları açıklandı
Tatvan'a gitmek isteyenlere müjde! Detayları açıklandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Müdürlüğü, X hesabından Ankara-Tatvan turistik treni için bireysel bilet satışlarının başladığını duyurdu.
18.03.2024 Gündem
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
15.03.2024 Adana
Emekliye mart ayı müjdesi! Emekli maaşlarına büyük ek ödeme fırsatı, bankalar yarışa girdi
Emekliye mart ayı müjdesi! Emekli maaşlarına büyük ek ödeme fırsatı, bankalar yarışa girdi Emekliye mart ayı müjdesi geldi. Bankalar emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Mart ayı banka promosyonları belli oldu. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir?
11.03.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Müjde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müjde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.