Karın Kası

Karın Kası

Son dakika karın kası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karın kası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karın kası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karın Kası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karın kası gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 karın kası haberi bulunmuştur. Tüm karın kası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi Bordo-Mavililer pazar günü oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına odaklandı. Trabzonspor'da Abdullah Avcı kazanacak taktiği belirlemek için yoğun mesai harcarken yıldız oyuncu için de seferberlik ilan edildi.
15.03.2024 Trabzonspor
Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü
Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü Şarkıcı Berkay Şahin ile 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Özlem Ada Şahin, talihsiz bir olayla gündeme geldi. Evdeki dolaplarının kapağının kızının üstüne düşmesiyle adeta çılgına dönen Şahin, yaşananları sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Kızının boynundan ve yüzünden yaralandığını da paylaşan ünlü isim, mobilya firmasına adeta ateş püskürdü.
19.11.2022 Magazin
Yaza fit girmek isteyenler şimdiden salonlara koştu
Yaza fit girmek isteyenler şimdiden salonlara koştu Eskişehir’de, gelecek yaza fazla kilolarından kurtulmuş ve fit bir biçimde girmek isteyenler, şimdiden spor salonlarında yoğunluk oluşturuyor.
5.11.2022 Yaşam
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı!
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı! Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik değişimiyle herkesi şaşırtıyor. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.
28.06.2022 Magazin
Adrina Lima'nın kaslı karnını gören inanamadı!
Adrina Lima'nın kaslı karnını gören inanamadı! Önceki gün düzenlediği cinsiyet partisiyle erkek bebeği olacağını öğrenen Adriana Lima, Alexander Wang defilesinde sahneye çıktı. Lima'nın karın şeklini gören sosyal medya kullanıcıları şaşkınlığını gizleyemezken ünlü ismin karın kası operasyonu yaptırdığı ileri sürüldü.
20.04.2022 Magazin
Özlem Ada Şahin karın kası estetiği mi yaptırdı?
Özlem Ada Şahin karın kası estetiği mi yaptırdı? Şarkıcı Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin karın kaslarıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi Özlem Ada Şahin'in spor yaptığını kimi ise karın kaslarının estetik olduğunu iddia etti.
5.04.2022 Magazin
Fazla kilolardan kurtulmak mümkün! İşte forma sokan estetik yöntemler!
Fazla kilolardan kurtulmak mümkün! İşte forma sokan estetik yöntemler! Küçük bir cerrahi dokunuş sizi istediğiniz forma sokabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete daha fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek yöntemleri anlattı.
22.02.2022 Sağlık
Pelin Karahan karın kaslarıyla şov yaptı
Pelin Karahan karın kaslarıyla şov yaptı 2014 yılında nikah masasına oturduğu Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Pelin Karahan, son olarak spor salonunda verdiği pozları ve boks yaparken çekilen bir videosunu takipçilerinin beğenisine sundu.
20.11.2021 Magazin
Doğum sonrası deformasyonlardan kurtulmanın yolları!
Doğum sonrası deformasyonlardan kurtulmanın yolları! Hamilelik süreci ve doğum nedeniyle oluşan deformasyonları ortadan kaldırmak mümkün. Son yıllarda annelik estetiği pek çok annenin tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Gebelik, doğum ve emzirme sonrası vücutta meydana gelen değişiklikler hakkında bilgi veren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete vücudun eski formunu geri döndürmeyi sağlayacak plastik cerrahi ameliyatlar hakkında bilgi verdi.
18.10.2021 Sağlık
Gece sık sık uyanmanın 20 nedeni
Gece sık sık uyanmanın 20 nedeni Uykuya dalma sorunu, erken uyanma, geç uyanma gibi gece uyanmaları da önemli bir sorun olduğunu belirten Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd.Doç.Dr. Rıdvan Üney, sık sık uyanmanın nedenleri ile ilgili bilgiler verdi.
20.06.2018 Sağlık
Erkekler ‘baklava karın’  için estetik yaptırıyor
Erkekler ‘baklava karın’ için estetik yaptırıyor İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahı Dr. Öğr. Üyesi Murat Diyarbakırlıoğlu, son dönemde estetik ameliyatlara erkeklerden de ilgi artışı olduğuna dikkat çekti.
12.04.2018 Yaşam
Sevgiliyle spor motivasyonu artırır
Sevgiliyle spor motivasyonu artırır Son günlerin gözde isimlerinden, genç kızların hayranı olduğu Star TV’deki Fazilet Hanım’ın Kızları dizisinin başrol oyuncu Alp Navruz ile Belgrad Ormanı’nda egzersiz yaptık, koşarken de spor ritüellerini konuştuk.
21.10.2017 Arşiv
Cesur Yasmin
Cesur Yasmin Mehmet Ali Erbil ile karşı karşıya gelen Yasmin Erbil, iddialı fotoğraflarına bir yenisini daha ekledi.
17.08.2017 Magazin
Kendi ağırlığınızla egzersiz yapın
Kendi ağırlığınızla egzersiz yapın Squatgirl Doris Hofer yaza girerken sağlıklı ve fit görünmenin sırlarını vererek yapılacak birkaç hareketle bir ayda bir beden küçülmenin mümkün olduğunu söylüyor.
20.05.2017 Arşiv
Kalça operasyonu!
Kalça operasyonu! Asena Atalay, dolgun kalçalara sahip olmak için Fulya Acıbadem Hastanesi’nde estetik ameliyatı oldu
2.03.2017 Magazin
Adriana Lima: Karın kaslarımı öp
Adriana Lima: Karın kaslarımı öp Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri hoplattı.
20.01.2017 Magazin
Rakip tanımaz VakıfBank
Rakip tanımaz VakıfBank Sarı-siyahlılar, F.Bahçe’ye set vermeyerek 8’de 8 yaptı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gece sık sık uyananlar dikkat
Gece sık sık uyananlar dikkat Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd.Doç.Dr.Rıdvan Üney, gece sık uyananları uyardı.
30.05.2016 Sağlık
Gece sık sık uyananlar tehlikede
Gece sık sık uyananlar tehlikede Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd...
9.05.2016 Sağlık
Barbie bebekler bile rejimi bıraktı
Barbie bebekler bile rejimi bıraktı Yıllardır tartışılır durur... Barbie bebekler genç kızları depresyona, hatta intihara sürüklüyor diye. Firmadan sonunda bir adım geldi. Barbie’ler artık üç farklı vücut tipinde.
29.01.2016 Arşiv
Baklava güzeli operasyonu
Baklava güzeli operasyonu Saç ekiminden sonra şimdi de baklava kas yaptırmak isteyen Ortadoğu ve Avrupalılar İstanbul’un yolunu tutuyor.
22.12.2015 Yaşam
‘Oyunculuk özgüven değil sorumluluk getirdi’
‘Oyunculuk özgüven değil sorumluluk getirdi’ FOTOĞRAFLAR: ELİF MANDAN Güneşin Kızları dizisindeki genç oyuncular müthiş bir hayran kitlesi kazandı...
5.09.2015 Magazin
Bölgesel yağlarınızdan kurtulun…
Bölgesel yağlarınızdan kurtulun… Günümüzde çalışma saatleri hayatımızda daha fazla yer kapladığından, kişinin spora zaman ayırabilmesi güçleşti.
21.07.2015 Sağlık
5 adımda göbeğinizi eritin
5 adımda göbeğinizi eritin Hareketsiz geçen kış günleri, ihmal edilen egzersizler derken, karın bölgenizde biriken yağlar ve sarkıklık sizin için de sorun yaratıyorsa günde 15 dakikanızı ayırmanız yeterli olabilir...
30.05.2015 Sağlık
F.Bahçe'de Caner Erkin sıkıntısı
F.Bahçe'de Caner Erkin sıkıntısı Caner Erkin'in geçen sezonki performansından uzak kalmasının sebebi ortaya çıktı.
5.05.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Karın Kası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karın kası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.