Berkay Şahin

Berkay Şahin

Son dakika Berkay Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berkay Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berkay Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berkay Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berkay şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 259 berkay şahin haberi bulunmuştur. Tüm berkay şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berkay dava açtı! Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi
Berkay dava açtı! Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi Şarkıcı Berkay, 6 yaşındaki kızlarının üzerine düşerek yaralanmasına sebep olduğunu iddia ettiği mobilya firmasına karşı malın ayıplı olduğu iddiasıyla İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. Duruşmada Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi. Şahin ifadesinde "Çocuğum travma yaşadığı için çocuk odasındaki mobilyaları söktürüp çöpe attım" dedi.
11.12.2023 Magazin
Şarkıcı Berkay'ın eşine aldığı villanın fiyatı dudak uçuklattı!
Şarkıcı Berkay'ın eşine aldığı villanın fiyatı dudak uçuklattı! Özlem Ada Katipoğlu ile 30 Ağustos 2016 tarihinde nikah masasına oturan Berkay Şahin, "eşine Alaçatı'dan villa aldığı" haberiyle magazin gündemine geldi.
14.08.2023 Magazin
Berkay konserinde sürpriz isim!
Berkay konserinde sürpriz isim! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Magazin
Berkay ehliyet konusunda çözümü buldu! 2 yıl trafikten men edilmişti
Berkay ehliyet konusunda çözümü buldu! 2 yıl trafikten men edilmişti Popçu Berkay Şahin, geçtiğimiz ocak ayında Etiler'de alkollü şekilde trafik çevirmesine takılınca, iki yıl trafikten men edilmişti. Ehliyeti olmadığı için araç kullanamayan şarkıcı, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Berkay ehliyet konusunda çözümü buldu.
17.06.2023 Magazin
Berkay Şahin eşi için kesenin ağzını açtı!
Berkay Şahin eşi için kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Berkay Şahin eşi Özlem Ada Şahin'e büyük bir jest yaptı. Ünlü şarkıcı, bu yazı ailesiyle birlikte geçirmek için kesenin ağzını açtı. Şahin, eşine büyük bir jest yaparak Alaçatı'dan villa aldı.
8.05.2023 Magazin
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den 'üçüncü çocuk' açıklaması
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den 'üçüncü çocuk' açıklaması Berkay Şahin ile Özlem Katipoğlu, 30 Ağustos 2016 tarihinde aile arasında gerçekleşen bir törenle hayatını birleştirmişti. Arya ve Zeynep Mira adında iki kızları olan ünlü çiftten Berkay, "Ben dünden razıyım" diyerek, üçüncü çocuk istediğini dile getirdi. Eşinin sözleri üzerine gözlerin çevrildiği Özlem Ada ise net bir açıklamaya imza attı.
26.04.2023 Magazin
Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftinin kızları: 'Bizi izinsiz çekemezler ama baba'
Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftinin kızları: 'Bizi izinsiz çekemezler ama baba' Berkay Şahin, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin, çocukları Arya ve Zeynep ile Akmerkez'deydi. Bir mağazadan çocuklara ayakkabı alışverişi yapan şarkıcı, gazetecileri fark edince ailesi ile birlikte objektiflere el salladı.
21.04.2023 Magazin
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile yaşadığı kısa süreli ilişkisini bitirmişti. Bilic'in adı daha sonra ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile anılmıştı. Önceki gün gazetecilere konuyla alakalı açıklamada bulunan Kerem Bürsin, iddialara son noktayı koydu.
30.01.2023 Magazin
Şevval Şahin'in sevgilisi paylaştı: İki şahin bir aslan
Şevval Şahin'in sevgilisi paylaştı: İki şahin bir aslan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Yiğit Marcus Aral'ın ardından Murat Kazancıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şahin, Murat Kazancıoğlu ile de kasım ayında ayrılıp geçtiğimiz ay barışmıştı. Çift, Galatasaray-Hatay maçından bir paylaşım yaptı.
15.01.2023 Magazin
Şarkıcı Berkay ile ilgili şaşırtan durum! İki yıl men edildi
Şarkıcı Berkay ile ilgili şaşırtan durum! İki yıl men edildi 2018 senesinde eğlencenin dozunu kaçırarak, aracıyla trafiği birbirine katan Berkay Şahin, 2023'ün ilk günlerinde alkollü bir şekilde trafik çevirmesine takıldı. Alkolmetreyi üflememek için polisle tartıştığı iddia edilen Berkay'ın, iki yıl trafikten men edildiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Ada Şahin'in aracı olay yerinde bırakarak uzaklaştığı da konuşulanlar arasında.
6.01.2023 Magazin
Berkay ve Özlem Ada Şahin'e şok! Dava sonuçlandı
Berkay ve Özlem Ada Şahin'e şok! Dava sonuçlandı Şarkıcı Berkay ve Özlem Ada Şahin’in 6 yaşındaki kızı Arya’nın üzerine geçen kasım ayında dolap kapağı düşmüş ve yaralanmıştı. Kazanın ardından Özlem Ada Şahin markaya sosyal medyadan ateş püskürmüştü. Marka, Özlem Ada Şahin'e dava açtı. İşte detaylar...
4.01.2023 Magazin
Berkay Şahin: Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Berkay Şahin: Allah kimseyi evladıyla sınamasın Geçtiğimiz günlerde büyük kızı Arya’nın üstüne dolap kapağı düşen Berkay, kaza hakkında konuştu. Mobilya firmasını ihmalkârlıkla suçlayan ünlü şarkıcı, “Allah kimseyi evladıyla sınamasın” dedi.
21.11.2022 Magazin
Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü
Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü Şarkıcı Berkay Şahin ile 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Özlem Ada Şahin, talihsiz bir olayla gündeme geldi. Evdeki dolaplarının kapağının kızının üstüne düşmesiyle adeta çılgına dönen Şahin, yaşananları sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Kızının boynundan ve yüzünden yaralandığını da paylaşan ünlü isim, mobilya firmasına adeta ateş püskürdü.
19.11.2022 Magazin
Arda Turan'ın yargılandığı taciz davasında karar!
Arda Turan'ın yargılandığı taciz davasında karar! Futbolcu Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar verildi. Arda Turan, beraat etti.
29.06.2022 Magazin
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın yaptığı, oyuncu Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', sezon finaliyle 10 Haziran Cuma gecesi izleyicisiyle buluştu.
11.06.2022 Televizyon
Özlem Ada Şahin karın kası estetiği mi yaptırdı?
Özlem Ada Şahin karın kası estetiği mi yaptırdı? Şarkıcı Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin karın kaslarıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi Özlem Ada Şahin'in spor yaptığını kimi ise karın kaslarının estetik olduğunu iddia etti.
5.04.2022 Magazin
Gülşen'e olay gönderme! 'Ben de mi lolipop yiyeyim?'
Gülşen'e olay gönderme! 'Ben de mi lolipop yiyeyim?' Popçu Berkay Şahin, son dönemde giydiği kostümler ve sahne şovları nedeniyle eleştirilen meslektaşı Gülşen'e destek çıktı. Erkek şarkıcıların bu konuda ne kadar cesur olabilecekleri sorusu yöneltilen Berkay, Gülşen'in yeni şarkısı 'Lolipop' üzerinden esprili bir cevap verdi.
18.03.2022 Magazin
Berkay'dan yeni açıklama! 'Pişman değilim'
Berkay'dan yeni açıklama! 'Pişman değilim' Şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün Etiler trafiğinde objektiflere yansıdı. Ailesine küfür ettiğini iddia ettiği takipçisiyle mahkemelik olan ünlü popçudan açıklama geldi.
4.02.2022 Magazin
Berkay Şahin şaşkına çevirdi! 'Dokunun yanıyorum'
Berkay Şahin şaşkına çevirdi! 'Dokunun yanıyorum' Berkay-Özlem Ada Şahin çifti, kızları Arya ve Zeynep Mira ile birlikte yeni yılı aileleriyle karşılamak üzere İzmir’e uçtu. İstanbul Havalimanı’nda kendilerine eşlik eden bakıcılarıyla objektiflere mutluluk pozu veren şarkıcının, yaz aylarından görmeye alışık olduğumuz terlik ve şort kombininden kış ayında bile vazgeçmemesi dikkat çekti.
1.01.2022 Magazin
Şarkıcı Berkay Şahin'in takipçisine hakareti başına iş açtı!
Şarkıcı Berkay Şahin'in takipçisine hakareti başına iş açtı! Şarkıcı Berkay Şahin, fotoğrafına yorum yazan takipçisine sosyal medyadan hakaret etti. "Kızgınlıkla yazdım" diyen Berkay Şahin hakkında 'hakaret' ve 'tehdit' suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, duruşmalara da katılmayınca hakkında çıkan yakalama kararı gereği polis eşliğinde hakim karşısına çıktı. Savunma yapayım derken yeniden hakaret edince de hakkında ikinci bir soruşturma başlatıldı.
2.12.2021 Magazin
Arda Turan-Berkay davasına 'Burak Yılmaz' engeli!
Arda Turan-Berkay davasına 'Burak Yılmaz' engeli! Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yeniden yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, tanık futbolcu Burak Yılmaz gelmediği için duruşma ertelendi. Mahkeme, yurt dışındaki futbolcu Burak Yılmaz'ın hazır edilmesi için süre verdi.
15.09.2021 Magazin
Arda Turan ve Berkay Şahin'in davası yeniden görülüyor
Arda Turan ve Berkay Şahin'in davası yeniden görülüyor Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraatine yönelik hükmün istinaf mahkemesince bozulmasının ardından yeniden yargılanıyor.
7.04.2021 Magazin
Arda Turan- Berkay davasında yeni gelişme!
Arda Turan- Berkay davasında yeni gelişme! Ünlü şarkıcı Berkay Şahin’in eşine tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Arda Turan yeniden hakim karşısına çıkacak.
5.02.2021 Magazin
Ozan Güven, Berkay Şahin, Kıvanç Tatlıtuğ... Ünlülerin aylık gelirleri ne kadar?
Ozan Güven, Berkay Şahin, Kıvanç Tatlıtuğ... Ünlülerin aylık gelirleri ne kadar? Ünlülerin kazançları ne kadar? Mahkemede aylık gelirlerini öğrendiğimiz ünlü isimler kazandıkları para ile şaşırtıyor. Lüks hayatlarını göz önünde yaşamaktan çekinmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncular aylık gelirlerini neredeyse maaşlı çalışan insanlar gibi gösteriyor. Peki ünlüler bunu neden yapıyor? Şarkıcı Berkay Şahin ve Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından dün hakim karşısına çıkan Oyuncu Ozan Güven de mahkemede açıkladığı aylık geliri ile şaşırttı. Akıllara, “Vergi mi kaçırıyorlar” sorusunu getiren ünlülerin bu beyanda bulunmasının sebebi ise bambaşka. Yeminli Mali Müşavir Dr. Nedim Türkmen, “Mahkeme eğer tazminata hükmederse, beyanındaki gelirine göre bir tazminat ödesin diye böyle yapıyorlar.” dedi.
22.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berkay Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berkay şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.