Karagül

Karagül

Son dakika karagül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karagül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karagül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karagül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karagül gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 karagül haberi bulunmuştur. Tüm karagül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz' Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.
6.08.2023 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara'dan geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi gelmişti. Evliliğe giden ilişkilerini sessiz sedasız bitiren ikiliden Hara, önceki akşam Bebek'te arkadaşları ile kahve içerken objektiflere yansıdı. Basın mensupları, 40 yaşındaki ünlü isme, Altınbilek ile ayrılıkları hakkında sorular yöneltti.
27.10.2022 Magazin
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti!
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti! Bir yıldır mutlu birliktelikleri olan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara’yla ilişkisini noktaladı.
25.08.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Bakan Soylu: PKK'nın arkasındakilerin defterini düreceğiz
Bakan Soylu: PKK'nın arkasındakilerin defterini düreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenyurt'ta bu yıl 5'incisi düzenlenen Hamsi ve Horon Festivaline katıldı. Burada festivale katılanlara seslenen Bakan Soylu, "Esenyurt'ta uyuşturucu satanların bacaklarını kırmak boynumuzun borcu. PKK'yı bitirdik, onun arkasındakilerin defterlerini düreceğiz" dedi. Bakan Soylu konuşmasının ardından hamsi dağıttı.
27.03.2022 Gündem
Uludağ'da hafta sonu pistlerde yoğunluk!
Uludağ'da hafta sonu pistlerde yoğunluk! Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da hafta sonu güneşli havayı fırsat bilenler, pistlerde yoğunluk oluşturdu.
20.02.2022 Gündem
Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü? Göktuğ Kuruluş Osman dizisinden ayrılıyor mu?
Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü? Göktuğ Kuruluş Osman dizisinden ayrılıyor mu? Kuruluş Osman dizisi yeni fragmanı yayınlandı! Fragmana Göktuğ karakterinin kılıçla saldırıya uğradığı anlar damga vurdu. Dizinin takipçileri "Kuruluş Osman Göktuğ ölüyor mu?" sorusunu merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman Göktuğ karakterini oynayan Burak Çelik diziden ayrılıyor mu? Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü? Göktuğ Kuruluş Osman dizisinden ayrılıyor mu?İşte detaylar...
19.01.2022 Gündem
Esenyurt'ta mahallelinin korkusu haline gelmişti! Metruk bina yıkıldı
Esenyurt'ta mahallelinin korkusu haline gelmişti! Metruk bina yıkıldı İstanbul Esenyurt'ta, uyuşturucu kullanıldığı ve fuhuş yapıldığı iddia edilerek, mahallenin korkusu haline gelen metruk bina, Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül'ün talimatı ile yıkıldı.
14.01.2022 Yaşam
Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri…
Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri… Kemal Kuruçay öldü mü? Usta oyuncunun ölüm haberini alan vatandaşlar arama motorlarına yönelenler üzücü haberi öğrendi. Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. Komedi film ve dizilerde görmeye alışık olduğumuz Kemal Kuruçay'ın vefat haberi sanat camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Gurbetçiler isimli dizide oynadığı Fırıldak Cemil karakteriyle tanınan, İnce İnce Yasemince ve Reyting Hamdi isimli komedi dizilerinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri…
23.10.2021 Gündem
Kemal Kuruçay kimdir?
Kemal Kuruçay kimdir? Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Kemal Kuruçay, 59 yaşında hayatını kaybetti.
22.10.2021 Magazin
O ilimizde 'tehlikeli hastalık' alarmı! Çok sayıda köy karantinada
O ilimizde 'tehlikeli hastalık' alarmı! Çok sayıda köy karantinada Edirne'nin bir köyünde küçük ve büyükbaşlarda 'mavi dil' hastalığı görülmesi üzerine merkez ve Havsa ilçesine bağlı 8 köyde karantina uygulaması başlatıldı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, görülen hastalığın kontrol altına alındığını bildirdi.
24.09.2021 Gündem
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaşan Hülya Duyar’ın neden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Reklam çekimi sonrası çıktığı tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Hülya Duyar kimdir, kaç yaşında, evli mi?
3.08.2021 Gündem
Sevda Erginci’den mini şortlu poz!
Sevda Erginci’den mini şortlu poz! Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun’u canlandıran Sevda Erginci, bir dergi için objektif karşısına geçti. Erginci, özel fotoğraflardan birini kendi Instagram hesabından paylaştı.
18.05.2021 Magazin
Esenyurt 57 ili geride bıraktı!
Esenyurt 57 ili geride bıraktı! İstanbul'un Esenyurt ilçesi 957 bin 398'e ulaşan nüfusuyla 6'sı büyükşehir olmak üzere 57 ili geride bıraktı. Bağcılar ilçesi ise 737 bin 206'ya ulaşan nüfusuyla aralarında Çanakkale'den Giresun'a kadar birçok kentin de bulunduğu 51 ili geride bıraktı.
5.02.2021 Yaşam
Esenyurt'ta Bakan Soylu başkanlığında güvenlik toplantısı
Esenyurt'ta Bakan Soylu başkanlığında güvenlik toplantısı İstanbul Esenyurt'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında güvenlik toplantısı düzenlendi. Toplantıya İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da katıldı.
9.01.2021 Siyaset
5 yılda 83 milyon litre karbon salımını nötrledi!
5 yılda 83 milyon litre karbon salımını nötrledi! Karbon nötrleme programıyla 5 yılda 83 milyon litre karbon salımı nötrlendi. Bu rakam her yıl 15 bin km yol yapan yaklaşık 20 bin benzinli aracın ürettiği karbon salım miktarına eşit.
11.12.2020 Otomobil
İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı Balca kimdir, kaç yaşında?
İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı Balca kimdir, kaç yaşında? Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in baş rolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Sen Anlat Karadeniz’de Berrak karakterine hayat veren İlayda Çevik diziye Balca karakterine hayat verecek. İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı dizisinin Balca karakteri İlayda Çevik…
5.12.2020 Gündem
TOGG Üst Yöneticisi Karakaş: 200'e yakın bizimle ilgili start-up'ı inceledik
TOGG Üst Yöneticisi Karakaş: 200'e yakın bizimle ilgili start-up'ı inceledik TOGG Üst Yöneticisi Karakaş, online olarak gerçekleştirilen İstanbul Tech Week 2020 etkinliği kapsamında düzenlenen "Türkiye'nin Otomotiv Yolculuğu" konulu panelde yaptığı konuşmada, mobilite kavramını ve TOGG'un mobilite vizyonunu değerlendirdi.
5.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Karagül Apartmanı’na da 'çürük' raporu!
Karagül Apartmanı’na da 'çürük' raporu! İzmir depreminde yıkılan Karagül Apartmanı’na da ‘çürük raporu’ verildiğini ortaya çıkardı.
3.11.2020 Gündem
Tıp fakültesini kazanan öğrencilere moral verdiler
Tıp fakültesini kazanan öğrencilere moral verdiler Türkiye sıralamasında ilk 5000’e giren Merve Karakoç ile 15 bin içine giren Emirhan Söğüt tıp fakültesini kazandılar.İstanbul Ardahan Kültür Evi de bir ilki başlatarak, bu başarılı öğrencilere destek olma kararı aldı.
11.09.2020 Eğitim
Esenyurt'ta yangın: 2 kişi hayatını kaybetti
Esenyurt'ta yangın: 2 kişi hayatını kaybetti Esenyurt'ta binada çıkan yangında anneanne ile 8 yaşındaki torunu hayatını kaybetti. Torunuyla birlikte hayatını kaybeden anneannenin Kurban Bayramı için dayısı ile birlikte İzmir'den geldiği öğrenildi.
28.07.2020 Yaşam
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
İBB'den Esenler'deki kentsel dönüşüme 'bisiklet yolu' davası
İBB'den Esenler'deki kentsel dönüşüme 'bisiklet yolu' davası İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'bisiklet yoluna ilişkin bir somut düzenleme' yer almadığı gerekçesiyle Esenler'in kentsel dönüşüm planlarına dava açtırdı.
1.02.2020 Gündem
''Fizik tedavi ve rehabilitasyonda güncel tedavi yöntemlerine ilgi artıyor''
''Fizik tedavi ve rehabilitasyonda güncel tedavi yöntemlerine ilgi artıyor'' Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Sevil Karagül, fizik tedavi ve rehabilitasyonda güncel tedavi yöntemlerine olan ilginin arttığını belirtirken, güncel tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verdi.
4.11.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Karagül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karagül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.