Kanser Hastalığı

Kanser Hastalığı

Son dakika Kanser hastalığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kanser hastalığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kanser hastalığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanser Hastalığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanser hastalığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.824 kanser hastalığı haberi bulunmuştur. Tüm kanser hastalığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Eskişehir’de 2 öğretmen hayatını kaybetti
Eskişehir’de 2 öğretmen hayatını kaybetti Eskişehir'de biyoloji öğretmeni Elif Aslan (36) bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle, sınıf öğretmenliği yapan Ersin Dirisağlık (44) ise geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
11.11.2023 Yaşam
Her gün tüketiyoruz! Sonuçları çok ağır, bu belirtiler varsa doktora gidin
Her gün tüketiyoruz! Sonuçları çok ağır, bu belirtiler varsa doktora gidin Kanser vakaları gün geçtikçe artıyor. Tıpın çoğu zaman çaresiz kaldığı kanserde erken tanı en önemli rolü oynuyor. Özellikle akciğer kanseri yıllarca belirti vermeden ilerleyebiliyor. Genetik faktörler, çevresel etkenler, beslenme ve yaşam şekli kanser riski üzerinde etkili olurken, bu riski azaltmak da mümkün. Uzman isim akciğer kanserinin belirtileri, teşhis ve tedavi süreci ile ilgili yaptığı açıklamada ‘sigara’ vurgusu yaparak, beslenme ve yaşam şeklinin akciğer kanserine etkisini anlattı.
22.10.2023 Sağlık
Gölcük Kaymakamı neden öldü, Yusuf Özdemir kimdir, nereli? Gölcük Kaymakamı ne kanseriydi?
Gölcük Kaymakamı neden öldü, Yusuf Özdemir kimdir, nereli? Gölcük Kaymakamı ne kanseriydi? Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kimdir, nereli, neden öldü, ne kanseriydi? Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti.
31.08.2023 Gündem
Teşhisi kolaylaştıran yazılımlarıyla TEKNOFEST'te birinci oldular
Teşhisi kolaylaştıran yazılımlarıyla TEKNOFEST'te birinci oldular TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 'Sağlıkta yapay zeka' yarışmasında derece alan öğrencilere ödüllerini Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci takdim etti.
29.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Kalbine yenik düşen 37 yaşındaki genç anne hayatını kaybetti
Kalbine yenik düşen 37 yaşındaki genç anne hayatını kaybetti Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yaşayan 37 yaşındaki genç anne hayatını kaybetti.
17.04.2023 Yaşam
Askerden yeni dönen öğretmen adayı hayatını kaybetti
Askerden yeni dönen öğretmen adayı hayatını kaybetti Denizli’nin Tavas ilçesinde askerden yeni dönen beden eğitim öğretmeni adayı, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.
29.12.2022 Yaşam
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim Fatih Erkoç, yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendirdi. Erkoç, katıldığı bir davette 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
16.12.2022 Magazin
İstismara uğradı, kolları kesildikten sonra uçurumdan atıldı! Mahkemeden isyan ettiren karar
İstismara uğradı, kolları kesildikten sonra uçurumdan atıldı! Mahkemeden isyan ettiren karar ABD'de yaşayan 15 yaşındaki genç kızın başından geçenler ülkeyi dehşete düşürdü. Genç kızın kabusu evden kaçmasıyla başladı. Bilmediği bir şehirde tek başına kalan Mary Vincent, dedesine gitmek üzere tek başına yürürken, kendisine yardım etmek istediğini düşündüğü adamın aracına bindi. Daha sonra olanlar ise ülke tarihinde en çok konuşulan dehşetlerden biri haline geldi. Genç kıza tecavüz edip kollarını kesen adam intikam yeminleri etti. Daha sonra yaptıkları ise herkesin kanını dondurdu.
8.12.2022 Dünya
Kansere neden oluyor! Kuru öksürük, göğüs ve sırt ağrısı ile ortaya çıkıyor
Kansere neden oluyor! Kuru öksürük, göğüs ve sırt ağrısı ile ortaya çıkıyor Kanser vakaları hızla artıyor. Birçok hastalıkta olduğu gibi, kanserde de erken tanı hayat kurtarıyor. Akciğer kanseri yıllarca belirti vermeden ilerleyebiliyor. Genetik faktörler, çevresel etkenler, beslenme ve yaşam şekli kanser riski üzerinde etkili olurken, bu riski azaltmak da mümkün. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğçe Hürkal akciğer kanserinin belirtileri, teşhis ve tedavi süreci ile ilgili yaptığı açıklamada ‘sigara’ vurgusu yaparak, beslenme ve yaşam şeklinin akciğer kanserine etkisini anlattı.
23.10.2022 Sağlık
Justin Bieber'ın videosunu paylaştığı Sofi Ömer: İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la çay içeceğiz
Justin Bieber'ın videosunu paylaştığı Sofi Ömer: İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la çay içeceğiz Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Yayla köyünde oturan ve 'Sofi Ömer' lakabıyla tanınan Ömer Çelik, Instagram hesabından kendisini paylaşan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'a teşekkür ederken "İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la bir çay içeceğiz’’ dedi.
12.08.2022 Gündem
Justin Bieber paylaştı, dünya onu izledi! Hakkarili 'Sofi Ömer'e yurtdışından teklif yağıyor
Justin Bieber paylaştı, dünya onu izledi! Hakkarili 'Sofi Ömer'e yurtdışından teklif yağıyor Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yaşayan ve Sofi Ömer lakabıyla tanınan 'halay başı' Ömer Çelik (70), son günlerde Türkiye ve dünyanın gündemine oturdu. Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın Instagram hesabından videosunu paylaştığı Sofi Ömer, yaşananlar sonrası ilk kez konuştu. Türkiye dışından birçok 'halay başı' teklifi aldığını ifade eden Çelik, ünlü şarkıcı Bieber'a da teşekkür etti.
12.08.2022 Yaşam
Dünyaca ünlü Japon moda tasarımcısı Issey Miyake hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü Japon moda tasarımcısı Issey Miyake hayatını kaybetti Japon moda tasarımcısı Issey Miyake'nin 84 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi.
9.08.2022 Dünya
Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti
Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti Usta sanatçı Emel Sayın'ın uzun süredir tedavi gören kardeşi Fatoş Sayın, hayatını kaybetti. Sayın, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Emel Sayın, üç yıl önce de diğer kız kardeşi Şenel Sayın’ı kanser nedeniyle kaybetmişti.
6.08.2022 Magazin
İş insanı İlyas Kama hayatını kaybetti!
İş insanı İlyas Kama hayatını kaybetti! Antalyalı iş insanı ATSO Meclis Üyesi İlyas Kama (56), rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
20.07.2022 Ekonomi
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu...
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu... İran'daki tarihi zirve için Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldi. Putin'in İran'a indiği anlara ait görüntüler dünyanın gündemine oturdu. İngiliz basını Putin'in topallayarak yürüdüğünü iddia ederken o anlar sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline geldi.
20.07.2022 Dünya
İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, hayatını kaybetti
İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, hayatını kaybetti Yunanistan'da, Batı Trakya Türklerinin yaşadığı İskeçe kentinin müftüsü Ahmet Mete (57), bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi.
14.07.2022 Gündem
Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!
Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi! Fenerbahçe, 6’ıncı hazılık maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile yapacak. Maç Acun Ilıcalı’nın vefat eden arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Pek çok kişi Alpay Kazan hakkındaki bilgileri araştırıyor. Peki, Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!
10.07.2022 Gündem
Alpay Kazan kimdir, neden öldü? Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Alpay Kazan!
Alpay Kazan kimdir, neden öldü? Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Alpay Kazan! Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Alpay Kazan geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti. Dün akşam Survivor All Star finalinde Alpay Kazan da anıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Alpay Kazan kimdir, neden öldü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
1.07.2022 Televizyon
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü...
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken Putin'in sağlık durumuna ilişkin Kiev'den flaş bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin'in gece yarısında Kremlin'e gittiği anlar ile ilgili ilk defa konuştu.
27.06.2022 Dünya
Tek geçim kaynağı olan ineği ölmüştü! Bakan Kirişci talimat verdi, vali inek ve buzağı hibe etti
Tek geçim kaynağı olan ineği ölmüştü! Bakan Kirişci talimat verdi, vali inek ve buzağı hibe etti Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, tek geçim kaynağı olan ineği merada otlarken ölen Nesibe Durna’ya (60), Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin talimatıyla inek ve buzağı hibe etti.
18.05.2022 Yaşam
Tek geçim kaynağı ineği öldü, büyük üzüntü yaşadı
Tek geçim kaynağı ineği öldü, büyük üzüntü yaşadı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Nesibe Durna'nın (60) tek geçim kaynağı ineği, merada otladığı sırada aniden fenalaşarak öldü. Durna, ineğinin yediği ottan zehirlendiğini düşündüğünü belirterek yetkililerden yardım istedi. 
10.05.2022 Yaşam
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Erken teşhis kanserde en önemli nokta. Erken teşhis edildiği sürece kanser yüzde 100 tedavi edilebilen bir hastalık" dedi.
5.04.2022 Sağlık
Kemik tümörü cerrahisinden sonra takip nasıl yapılmalıdır?
Kemik tümörü cerrahisinden sonra takip nasıl yapılmalıdır? Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Deveci, kemik tümörü cerrahisinden sonraki takip ve kontroller hakkında bilgiler verdi.
4.03.2022 Sağlık
Kanser hücrelerinin çoğalmasını engelliyor, kronik hastalıklara iyi geliyor! Yeşil mucize...
Kanser hücrelerinin çoğalmasını engelliyor, kronik hastalıklara iyi geliyor! Yeşil mucize... Kanser riskini azaltıyor, kolesterolü düşürüyor, yaşlanmayı geciktiriyor. İçerisinde 33 çeşit kükürt bileşiği, 17 çeşit aminoasit, flavonoidler, çinko, magnezyum, kalsiyum, A vitamini, B ve C vitaminlerini barındırıyor. Kan yağlarını azaltıyor, kan pıhtılaşmasını önlüyor, tansiyonu düşürüyor. Yüksek düzeylerde vitamin, lif, potasyum ve kalsiyum içeriyor, göz sağlığına iyi geliyor. Kalp rahatsızlıkları riskini azaltıyor, kan şekerini düşürüyor, kemikleri güçlendiriyor ve inflamasyonu önlüyor. Alzheimer gibi hastalıkların riskini azaltıyor, sindirimi hızlandırıyor. Tok tutuyor, kalorisi ve karbonhidrat içerikleri düşük olduğu için kilo vermeye yardımcı oluyor.
17.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kanser Hastalığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanser hastalığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.