Gazete Vatan Logo

Gölcük Kaymakamı neden öldü, Yusuf Özdemir kimdir, nereli? Gölcük Kaymakamı ne kanseriydi?

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kimdir, nereli, neden öldü, ne kanseriydi? Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti.

Gölcük Kaymakamı neden öldü, Yusuf Özdemir kimdir, nereli? Gölcük Kaymakamı ne kanseriydi?

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin Kaymakamı olan Yusuf Özdemir, kanser hastalığına karşı verdiği mücadeleyi kaybederek 63 yaşında yaşamını yitirdi. Haberin ardından Yusuf Özdemir'in kim olduğu, ne iş yaptığı, nereli olduğu ve ölüm nedeni sorgulanmaya başlandı.

GÖLCÜK KKAYMAKAMI YUSUF ÖZDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Yusuf Özdemir, 1970 yılında Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul eğitimine Almanya'da başlayan Özdemir, bu süreci Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde tamamladı. Orta ve lise eğitimini Samsun'da sürdüren Özdemir, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde eğitimine başladı ve 1991 yılında tamamladı. Ayrıca Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisansını tamamladı. Özdemir, evli ve üç çocuk babasıydı.

GÖLCÜK KKAYMAKAMI NEDEN ÖLDÜ?

Kaymakam Yusuf Özdemir, kanser hastalığı ile bir süredir mücadele ediyordu. Evde rahatsızlanan Özdemir, 63 yaşında yaşamını yitirmeden önce hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen doktorlar tarafından kurtarılamadı. 

Haberin Devamı