Kanepe

Kanepe

Son dakika kanepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 kanepe haberi bulunmuştur. Tüm kanepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
A101 4 Ocak aktüel katalog yayınlandı! Yılın ilk katalogunda fırsat dolu kampanyalar yer aldı: Kanepe, masa takımı, televizyon...
A101 4 Ocak aktüel katalog yayınlandı! Yılın ilk katalogunda fırsat dolu kampanyalar yer aldı: Kanepe, masa takımı, televizyon... A101 4 Ocak aktüel katalog 2024 yayınlandı. Yeni yılın ilk güncel katalogunda fırsat dolu kampanyalar yer aldı. Masa takımı, 3'lü kanepe, televizyon ve diğer ürünlerde fiyatlar düştü. İşte 4 Ocak A101 aktüel katalog 2024...
1.01.2024 Ekonomi
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı 3 Ocak 2022'de polis korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. 36 yaşındaki Lacey Fletcher'ın idrar, dışkı, böcek ve şiddetli ülserle kaplı cesedi, kanepede 'erimiş' halde bulundu. Kadının ebeveynleri 'ihmalle' suçlanırken davada şoke eden bir gelişme yaşandı.
16.06.2023 Dünya
A101 aktüel ürünler 20 Ekim kataloğu! Bu Perşembe A101 kataloğu 20 Ekim 2022'de indirimli ürünler neler, TV, koltuk, puflu köşe takımı, buzdolabı ne kadar?
A101 aktüel ürünler 20 Ekim kataloğu! Bu Perşembe A101 kataloğu 20 Ekim 2022'de indirimli ürünler neler, TV, koltuk, puflu köşe takımı, buzdolabı ne kadar? A101 kataloğu 20 Ekim 2022 yayınlandı. A101’de bu hafta yine birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Masa takımından dikiş makinesine, köşe takımından kanepeye kadar her ihtiyaca yönelik ev eşyası A101 aktüel ürünler kataloğunda. Peki, Bu Perşembe A101’de indirimli ürünler neler, TV, koltuk, puflu köşe takımı, buzdolabı ne kadar? İşte A101 aktüel 20 Ekim 2022 kataloğu...
20.10.2022 Ekonomi
Balkondaki kanepe alev aldı, ev yandı! Haberi alıp eve gelen çift büyük üzüntü yaşadı
Balkondaki kanepe alev aldı, ev yandı! Haberi alıp eve gelen çift büyük üzüntü yaşadı Ankara'da, 2'nci kattaki evin balkonunda bulunan kanepenin tutuşmasıyla çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın haberini alınca gelen Şefika- Hamdi Akkuş çifti, evlerindeki hasarı görünce büyük üzüntü yaşadı.
12.08.2022 Yaşam
Cem Garipoğlu kimdir? Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı, Cem Garipoğlu öldü mü Çin’de yaşıyor mu?
Cem Garipoğlu kimdir? Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı, Cem Garipoğlu öldü mü Çin’de yaşıyor mu? 3 Mart 2009 yılında Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un SABAH'a Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili 8 yıldır içinde taşıdığı şüphesini anlatmasıyla aile avukatı Rezan Epözdemir açıklama yaparak, "Babanın talebi olursa mezarı açtıracağız" ifadelerini kullandı. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı, Cem Garipoğlu öldü mü Çin’de yaşıyor mu, kaçırıldı mı? Cem Garipoğlu kimdir?
11.04.2022 Gündem
Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası sonrası flaş açıklama: Mezarı açtıracağız
Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası sonrası flaş açıklama: Mezarı açtıracağız Cem Garipoğlu tarafından 3 Mart 2009'da vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili 8 yıldır içimde taşıdığı şüphesini anlatması gündeme bomba gibi düştü. Haberin ses getirmesinin ardından açıklamalarda bulunan aile avukatı Rezan Epözdemir "Süreyya Karabulut'un ölenin Cem Garipoğlu olup olmadığına dair kafasında ciddi soru işaretlerinin olduğu, bu konuda vicdanen rahatsız olduğu ve bayramdan sonra mezarın açılmasını isteği ile ilgili kendisini aradım, bu yönde bir talepleri olduğunda derhal gerekli hukuki süreci başlatabileceğimizi ifade ettim. Kendisi de telefonda biraz duygulandı ve bayramdan sonra bu konuyla ilgili dönüş yapacağını ifade etti" dedi.
11.04.2022 Yaşam
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
Ukrayna mahsur Türk öğrenciler ve iş insanları dehşeti anlattı: Bizi buradan kurtarın
Ukrayna mahsur Türk öğrenciler ve iş insanları dehşeti anlattı: Bizi buradan kurtarın Rusya’nın Ukrayna harekatı sonrası son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ülkeden dehşete düşüren görüntüler gelirken, savaşın başlamasının ardından ülkede yaşayan Türk öğrenciler ve iş insanları mahsur kaldı. Güne bomba sesleri ve sirenlerle başlayan öğrenciler korku ve panikle ‘eve dönmek istediklerini’ dile getirdi. Bomba sesleri ile uyandıklarını dile getiren iş insanları ise “Hiçbir yere gitmemeyi daha güvenli bulduk. Ana arterlerde seyahat etmeyi güvenli bulmadık. Çok haince bir saldırı oldu. İyi Haberler duymuyorum. Eşimin kardeşi çatışmanın ortasında kaldı” ifadeleri ile ülkede yaşananları aktardı.
25.02.2022 Dünya
Bıldırcın yumurtası nasıl yenir? Bıldırcın yumurtasının faydaları nelerdir?
Bıldırcın yumurtası nasıl yenir? Bıldırcın yumurtasının faydaları nelerdir? Bıldırcın yumurtası, Galliformes düzeninde yer alan çeşitli bıldırcın türlerinin yumurtladığı yumurtalardır. Bıldırcınlar, Avrupa, Kuzey Afrika, Güney Amerika Birleşik Devletleri ve Asya'nın bazı bölgelerinde bulunan orta boy kuşlardır. Bıldırcın yumurtaları, dünya çapında yaygın olarak tüketiliyor. Pek çok faydası bulunan bıldırcın yumurtasının nasıl tüketileceği de pek çok kişinin merak ettiği konular arasında geliyor. Peki, Bıldırcın yumurtası nasıl yenir? Bıldırcın yumurtasının faydaları nelerdir? İşte detaylar…
31.01.2022 Sağlık
Konya'da korkutan deprem! Büyüklüğü...
Konya'da korkutan deprem! Büyüklüğü... Avrupa Sismoloji Merkezi'nin verilerine göre Konya merkezli 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssü olarak Konya'nın Meram ilçesini işaret ederken depremin şiddetini 4,1 olarak belirledi.
31.01.2022 Gündem
Dünya devlerinden Türkiye kararı! Resmen dünyaya duyurdular: IKEA, LPP, Boehringer Ingelheim ve DW Reusables...
Dünya devlerinden Türkiye kararı! Resmen dünyaya duyurdular: IKEA, LPP, Boehringer Ingelheim ve DW Reusables... Alman ilaç firması Boehringer Ingelheim, Polonya hazır giyim firması LPP, İsveçli mobilya şirketi IKEA, ve Belçika paketleme şirketi DW Reusables Türkiye'ye yatırıma odaklandı.
8.10.2021 Ekonomi
Mobilya devi IKEA'dan Türkiye kararı! Pandemide değişen şartlar etkili oldu...
Mobilya devi IKEA'dan Türkiye kararı! Pandemide değişen şartlar etkili oldu... Son dakika haberine göre; IKEA, pandemi döneminde küresel olarak yaşanan üretim ve sevkiyat kesintilerinin yanı sıra artan navlun maliyetlerinin ardından, Türkiye'den daha fazla alım yapmak için harekete geçti.
6.10.2021 Ekonomi
Ara öğün çocuğun abur cubur isteğini engeller
Ara öğün çocuğun abur cubur isteğini engeller Çocuğun gelişim çağında ihtiyacı olan faydalı besinleri tüketmesinin, gelecekte sağlıklı bir birey olarak yaşaması için oldukça önemli olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Tuanna Ak, “Çocuğunuz abur cubura karşı meraklıysa mutlaka ara öğün yaptırın” dedi.
6.09.2021 Sağlık
Ankara Yenimahalle Belediyesi'nde böbrek nakli skandalı!
Ankara Yenimahalle Belediyesi'nde böbrek nakli skandalı! Gelen son dakika haberine göre; Coşkun, Yenimahalle Belediyesi'nde işçiydi. Boşandığı eşiyle birlikte yaşayan 3 çocuğu vardı. Ekonomik sıkıntılarla boğuşuyordu. Kendisi, anne babasıyla kalıyordu. Bir gün belediyede şoför olarak çalışan Yörükoğlu'nun hasta olduğunu öğrendi. 10 yıldır işe gelmeden maaş alan Yörükoğlu'nun böbrek nakli olması gerekiyordu. Sarıaslan ve Neslihanoğlu'nun isteğiyle ona ve belediyedeki birçok işçiye test yapıldı. Sonuçta da Coşkun'un böbreğiyle Yörükoğlu'nunkinin doku değerleri yüzde 100 uyumlu çıktı.
1.09.2021 Gündem
Jandarmayı şaşkına çeviren görüntü! Böyle yakalandı...
Jandarmayı şaşkına çeviren görüntü! Böyle yakalandı... Son dakika haberine göre; Manisa'da, birçok suçtan hakkında arama kararı bulunan G.K. (40), jandarmanın operasyonuyla evindeki kanepenin altında saklandığı çukurda yakalanarak gözaltına alındı.
1.09.2021 Yaşam
Doğal gaz, su ve elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! 250 lira...
Doğal gaz, su ve elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! 250 lira... Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili önemli açıklama. Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. 250 lira fark oluyor. Faturaya yansıyor. Sakın bunları yapmayın. Elektrik, doğal gaz ve su kullanımı ile ilgili dikkat etmeniz gereken önemli hususlar bulunuyor. Faturalar evde olunmasa bile yüksek geliyor. Öncelik elektrik ile ilgili tedbirler alınması. Bunların yapılmaması durumunda sadece elektrik, yılda 200-250 liranın çöpe atılmasına sebep oluyor.
23.04.2021 Ekonomi
Kan donduran itiraf: Alperen'i annesi ile birlikte gömdük
Kan donduran itiraf: Alperen'i annesi ile birlikte gömdük Kayseri'de 3 yaşındaki Alperen Ekinci'nin dövülerek öldürülmesiyle ilgili haklarında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan anne Emel Öner ile sevgilisi Harun Sezer'in yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık Harun Sezer, "Bir parça kanepe örtüsü ile perde aldık, Alperen'in üstünü çıkarıp kefenledik. Alperen'i annesi ile birlikte çukura gömdük" dedi.
21.04.2021 Yaşam
MHP lideri Bahçeli: PKK acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır
MHP lideri Bahçeli: PKK acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücü terör örgütünün sonu nihayet gelmiştir. PKK can çekişmekte, acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır." dedi.
13.04.2021 Siyaset
Konya'da iş yerinde rezalet! Kanepe ve dolaptan çıktılar
Konya'da iş yerinde rezalet! Kanepe ve dolaptan çıktılar Konya'da, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken hizmet verdiği belirlenen 5 alkollü eğlence mekanı ve kumarhaneye dönüştürülen iş yerine polis ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda mekanlardan birinde polisten kaçmaya çalışan bazı kişiler, kanepe altına ve mutfak dolabına saklandı. Yakalanan 203 kişiye toplam 1 milyon 278 bin 900 TL ceza uygulandı.
4.04.2021 Yaşam
3 yaşındaki Alper dövülerek öldürüldü! Kan donduran detaylar...
3 yaşındaki Alper dövülerek öldürüldü! Kan donduran detaylar... Kayseri'de 3 yaşındaki Alperen Ekinci'nin dövülerek öldürülmesiyle ilgili, haklarında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan anne Emel Öner ile sevgilisi Harun Sezer'in tutuklu yargılanmasına devam edildi. Sanık Emel Öner, olay sırasında Sezer'den olan kızının yanlarında olduğunu belirterek, "Kızımı da öldürmekle tehdit etti. 'Yapma' dedim, kızımla birlikte beni duvara çarptı" dedi.
24.03.2021 Yaşam
Enkaz altında kalırsak ne yapmalıyız? Deprem anında ne yapmalıyız? Depremde hayat kurtaran bilgiler!
Enkaz altında kalırsak ne yapmalıyız? Deprem anında ne yapmalıyız? Depremde hayat kurtaran bilgiler! Depremin ne zaman olacağını asla bilemezsiniz, ancak etkilerini azaltmak için adımlar atabilirsiniz. Alınabilecek önlemlerle ailenizin zarar görmesini, yaralanmasını önleyebilir ve can kayıplarının önüne geçebilirsiniz. Çocukları ve tüm ailenizin güvenliğini sağlamak ve korumak için ek planlama ve hazırlık yapmak önem taşıyor. Öncelikle binanızı depreme daha dayanıklı hale getirin. Acil durum planlarınızda depreme hazırlıklı olun, çocuklara, ailenize ve personelinize olası bir deprem durumunda ne yapacaklarını öğretin ve acil durum malzemelerini hazır bulundurun. Peki, Deprem anında ne yapmalıyız? Evde deprem anında ne yapılmalı? Depreme hazırlık nasıl yapılır? Deprem çantasında neler olmalı? Depremde enkaz altında kalırsak ne yapmalıyız? İşte Depremde hayat kurtaran bilgiler!
3.11.2020 Gündem
Depremde yaşam üçgeni nedir? Yaşam üçgeni nasıl oluşturulur? İşte hayat kurtaran yaşam üçgeni!
Depremde yaşam üçgeni nedir? Yaşam üçgeni nasıl oluşturulur? İşte hayat kurtaran yaşam üçgeni! İzmir'de meydana gelen şiddetli depremin ardından herkes deprem anında yapılması gerekenleri araştırıyor. Enkazdan, önce Elif sonrasında da Ayla bebeğin yaşam üçgeni sayesinde hayatta kalması yaşam üçgeninin nasıl oluşturulacağını konusunu da gündeme getirdi. Peki, Depremde yaşam üçgeni nedir? Yaşam üçgeni nasıl oluşturulur? Depremde yaşam üçgeni nasıl oluşturulur? Hayat üçgeni nasıl yapılır? İşte depremde hayat kurtaran yaşam üçgeni!
3.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.