Jackie Chan

Jackie Chan

Son dakika Jackie Chan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jackie Chan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jackie Chan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jackie Chan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jackie chan gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 jackie chan haberi bulunmuştur. Tüm jackie chan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
30.06.2022 Televizyon
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf Netflix, 2019'da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle eleştirildiği bir programı Suudi Arabistan'da yayından kaldırma karşılığında, "pedofili" ve "eşcinsellik" içerikli videoları bu ülkede yayınlamalarına izin verildiğini açıkladı.
15.09.2020 Dünya
Koronavirüs aşı tedavisi başladı mı? | (Aşı üzerine çalışmalar yürüten 12 grup var)
Koronavirüs aşı tedavisi başladı mı? | (Aşı üzerine çalışmalar yürüten 12 grup var) Çin’in Wuhan şehrinde oraya çıkan ve Avrupa’ya da yayılan koronavirüsü tehlikesi İran’dan sonra Türkiye’nin sınır komşusu Azerbeycan’da da görüldü. Koronavirüsle (Kovid-19) ilgili yeni oluşturulan operasyonel karargahtan yapılan açıklamada, İran'dan Azerbaycan'a geçen bir Rus vatandaşında virüse rastlandığı belirtildi. Dünyanın birçok ülkesine yayılan corona virüsü 3 bine yaklaştı. Tedirginlik devam ederken, Dünya halkları soruyor, Koronavirüs aşı tarihi belli mi, aşı bulundu mu? Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, corona virüsü için aşının bulunduğunu ancak piyasaya çıkması için son testlerin yapımı bekleniyor’’ dedi.
28.02.2020 Gündem
Jackie Chan, corona virüs yüzünden karantinaya mı alındı?
Jackie Chan, corona virüs yüzünden karantinaya mı alındı? Aksiyon filmlerinin yıldızı Jackie Chan'in corona virüs nedeniyle karantinaya alındığı haberlerini yalanlandı.
25.02.2020 Magazin
Jackie Chan’den ilginç korona virüsü açıklaması!
Jackie Chan’den ilginç korona virüsü açıklaması! Jackie Chan, dünya üzerinde büyük korkuya neden olan korona virüsüne karşı panzehir geliştiren kişi ya da kişilere 1 milyon yuan (yaklaşık 143 bin dolar) ödül vereceğini açıkladı.
9.02.2020 Dünya
Netflix'in Suudi Arabistan'daki sansürüne tepki
Netflix'in Suudi Arabistan'daki sansürüne tepki Küresel internet televizyon ağı Netflix'teki sohbet programı Suudi Arabistan'da yasaklanan Amerikalı komedyen Hasan Minhaj, "Açıkçası insanların bir şeyi izlemesini engellemenin en iyi yolu, onu yasaklayarak internet üzerinde trend haline getirmek ve sonra da Youtube'a yüklemek." dedi. Minhaj, Twitter'dan yaptığı açıklamada, programının Suudi Arabistan'da yasaklanmasına tepki gösterdi.
3.01.2019 Dünya
Jackie Chan'in ilişki sahnesi İran devlet televizyonu çalışanını kovdurdu
Jackie Chan'in ilişki sahnesi İran devlet televizyonu çalışanını kovdurdu İran Devlet Televizyonu IRIB'in bir bölge müdürü, bir Jackie Chan filmindeki cinsel ilişki sahnesi yanlışlıkla gösterilince işten atıldı.
31.12.2018 Dünya
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar 8 Temmuz Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sabaha erken uyananlardansanız bu keyifli diziyi seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Son Görev” adlı aksiyon dolu sinema filmi sizleri karşılayacak. Pazar akşamı güzel bir sinema keyfi yapmak isterseniz bu filmi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi 7 Temmuz Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sabahınızı bol kahkahalı bir atmosfere bürüyen dizi ile renkli anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Jackie Chan İz Peşinde” adlı yabancı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Akşam herhangi bir etkinlik planı yapmadıysanız, bu sürükleyici film ile evinizde muhteşem bir sinema keyfi yapabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
7.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar 1 Temmuz Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken pazar sabahınızın çok daha eğlenceli ve keyişfli geçmesini sağlayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Robot Chappie” adlı yabancı sinema filmi ile güzel anlar yaşayabileceksiniz. Sinema filmini seyrederken pazar akşamınızın çok daha eğlenceli ve sürükleyici geçtiğini göreceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.07.2018 Gündem
Saadet’ten akrep tekmesi
Saadet’ten akrep tekmesi Saadet Işıl Aksoy, 2 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Ailecek Şaşkınız’ filminde dövüş sahneleriyle herkesi şaşırtacak.
21.02.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Ocak Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Ocak Cumartesi 06 Ocak Cumartesi gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:10’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlenceli ve keyifli çocuk programı ile güne renkli bir başlangıç yapıyor. Çocukların severek seyrettiği yayın, bu bölümünde keyif dolu kesitleri ile ebeveynlerin de oldukça hoşuna gidecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Jackie Chan Ejderha Ateşi Chınese Zodıac)” adlı yabancı sinema filmi yayın akışına başlıyor. Sürükleyici kesitleri ve aksiyon dolu anları ile tüm hayranlarını kendine çeken filmi izleyerek hafta sonu akşamınızı renklendirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
6.01.2018 Gündem
Tom Cruise düşüşte
Tom Cruise düşüşte Ekonomi dergisi Forbes, bu yılın en çok kazanan erkek oyuncularını açıkladı.
8.12.2017 Magazin
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe SHOW TV 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı sabah saatlerinde Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor ve ardından Zahide Yetiş’le programıyla devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni dizi Klavye Delikanlıları’nın tekrar bölümü yer alacak. SHOW TV’nin 5 Ekim Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar SHOW TV’nin 1 Ekim Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde çocuklar tarafından sevilen Güldüy Güldüy Show ile başlıyor. Ardından birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Jackie Chan’in başrolde olduğu Şaşkın Hırsızlar filmi yer alıyor. SHOW TV’nin 1 Ekim Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TRT'nin yeni dizisi Yalaza'dan kötü başlangıç!
TRT'nin yeni dizisi Yalaza'dan kötü başlangıç! 16 Eylül tarihinin izlenme oranları açıklandı.
17.09.2017 Televizyon
Belhanda'dan Türkiye itirafı
Belhanda'dan Türkiye itirafı Younes Belhanda, Faslı yeni transfer Galatasaray Dergisi'nin 169. sayısına konuk oldu.
30.08.2017 Galatasaray
Star TV yayın akışında bugün neler var? -  25 Ağustos Cuma
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ağustos Cuma 25 Ağustos Cuma günü yayın akışının başlangıcında yerli diziler Aramızda Kalsın ve Hayat Bazen Tatlıdır’ın tekrar bölümleri bulunuyor. Ardından Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı yayın akışına giriyor. Yayın akışının devamında ise Fazilet Hanım ve Kızları, Kiralık Aşk ve Dolunay yerli dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağına ilk olarak yabancı sinema filmi Demir Yolu Kaplanları yayınlanıyor. Demir Yolu Kaplanları filminden sonra eğlenceli yarışma programı Çarkıfelek yeni bölümüyle sizlerle Star Tv ekranlarında buluşuyor. Akşam kuşağının devamında ise bir başka yabancı sinema filmi Ölüm Makinesi yayınlanıyor. Gece kuşağında da tekrar bölümler yayınlanıyor. 25 Ağustos Cuma günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem
Jackie  Chan’e rakip  oldu!
Jackie Chan’e rakip oldu! Boks sevdasıyla bilinen Kerem Bürsin’in, Çin yapımı ‘Hou Gong Gui Ying’ isimli bir filmde oynadığı öğrenildi.
13.08.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma ATV 11 Ağustos Cuma günü yayın akışı akşam kuşağında adeta yabancı sinema rüzgarları esiyor. Akşam kuşağı başlamadan önce yayın akışı sabah saatlerinde Kertenkele dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Kanatsız Kuşlar ve Seviyor Sevmiyor dizilerinin tekrar bölümleriyle yayın akışı devam ediyor. Akşam kuşağı geldiğinde ilk olarak Baskın Günü yabancı sinema filmi yayınlanmaya başlıyor. Baskın Günü bittikten sonra da Bitirim İkili 3 yabancı sinema filmi yayın akışına giriyor. Son olarak Tron Efsanesi yabancı sinema filmini ATV ekranlarında izleyebilirsiniz. ATV 11 Ağustos Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var?- 30 Temmuz Pazar
ATV yayın akışında bugün neler var?- 30 Temmuz Pazar ATV 30 Temmuz Pazar günü yayın akışı sabah kuşağında yabancı sinema Kamp Çocukları ekrana geliyor. Kamp Çocukları’nın hemen ardından ekrana Kanatsız Kuşlar dizisinin tekrar bölümü geliyor. Yayın akışının devamında bir başka yabancı sinema filmi Doğaya Karşı: Serengeti ATV ekranlarında yerini alıyor. Ardından ekrana Altın Yumruk İstanbul’da yabancı sinema film geliyor. Akşam kuşağında da birbirinden farklı yabancı sinema filmleri sizleri bekliyor. ATV akşam kuşağında Son Hava Bükücü ve Indiana Jones: Kutsal Hazine Avcıları yayınlanıyor. ATV 30 Temmuz Pazar günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
KANAL D yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe
KANAL D yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe KANAL D 27 Temmuz Perşembe günü yayın akışı Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin hemen ardından Sabah Haberleri canlı yayınıyla ekrana geliyor. Saatler ilerledikçe Evim Lokanta ve Magazin D Yaz programları da yayın akışında yerlerini alıyorlar. Akşam kuşağına gelindiğin de ise Kanal D Haber ekrana geliyor. Ardından Jackie CHAN 1911 yabancı sinema filmi TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Kanal D 27 temmuz Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Sony’nin çocuk dünyası “SÇocuk” yayına girdi
Sony’nin çocuk dünyası “SÇocuk” yayına girdi Televizyon ve eğlence sektörünün öncü kuruluşlarından Sony Pictures Television Networks Turkey, Türkiye’de çocuk kanalı SÇocuk’un yayına başlamasını “Sony’nin Çocuk Dünyası ile hayallerini yakala!” konsepti ile kutladı.
29.04.2017 Arşiv
Film çekene teşvik var
Film çekene teşvik var Sinema Filmlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun’da yapılacak değişiklikle Türkiye’de film çekmek isteyen yabancı film yapımcılarına teşvik verilecek
2.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Jackie Chan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jackie chan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.