Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe

KANAL D 27 Temmuz Perşembe günü yayın akışı Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin hemen ardından Sabah Haberleri canlı yayınıyla ekrana geliyor. Saatler ilerledikçe Evim Lokanta ve Magazin D Yaz programları da yayın akışında yerlerini alıyorlar. Akşam kuşağına gelindiğin de ise Kanal D Haber ekrana geliyor. Ardından Jackie CHAN 1911 yabancı sinema filmi TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Kanal D 27 temmuz Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe

05.30’da yayın akışı Kabim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Zeliş ve Mustafa’nın yaşadıklarını görünce şaşıracaksınız. Birbirinden farklı bu halleri görmek için Kanal D ekranlarını takip edebilirsiniz. Kalbim Ege’de Kaldı dizisi bittikten sonra ekranlara Sabah Haberleri canlı bir şekilde geliyor. Gündeme dair öğrenebileceğiniz her şeyin yayınlandığı Sabah Haberlerini 07.00’da izleyebilirsiniz. Sabah Haberleri’nin ardından da Hayat Şarkısı dizisi tekrar bölümüyle beraber yayınlanıyor. Hülya ve Kerim’in mutluluğuna gölge düşürecek adımlar Hülya tarafından geliyor. Bu heyecanlı bölüm 08.45’te Kanal D’de!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.45’te Evim Lokanta programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Birbirinden farklı ve pratik ev yemekleri tariflerinin yer aldığı programdan sizler de yeni tarifler öğrenebilirsiniz. Şef Burak Zafer ile Evim Lokanta programını seyrederek mutfağınızda harikalar yaratabilirsiniz. Evim Lokanta’dan sonra ise Magazin D Yaz programı ekranlarda olacak. Yaza dair tüm magazin haberlerine, ünlülerin nerede olduğuna, konserlere dair her şeyi Magazin D Yaz programından öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

14.30’da Kanal D’nin sevilen dizilerinden Küçük Ağa tekrar bölümüyle yayında olacak. Sinem ve Ali’nin bu bölümde yaşadıkları izleyicileri üzüyor. Küçük Ağa’nın ardından bir başka sevilen dizi Arka Sokaklar ekrana geliyor. Tekrar bölümüyle yayınlanacak olan Arkak Sokaklar 16.30’da Kanal D’de! Kanal D Haber Arka Sokaklar biter bitmez yayına giriyor. Kanal D Haber ile Tüm dünya ve Türkiye’den güncel haberleri izleyebilirsiniz.

20.00’da izleyicilerin heyecanla beklediği Jackie CHAN 1911 yabancı sinema filmi TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Filmde 1911 Xinhai Devrimi anlatıyor. Eşsiz kadrosuyla oluşturulan bu filmi sakın kaçırmayın! Bu harika yabancı sinema filminden hemen sonra bir başka yabancı sinema filmi yayına giriyor. 22.00’da Muhbir yabancı sinema filmi Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

00.15’te kahkalara boğulacağınız Yalan Dünya dizisinin tekrar bölümü yayına giriyor. Ardından ise Galip Derviş dizisinin tekrar bölümünü Kanal D ekranlarında seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı