İyi Niyet Elçisi

İyi Niyet Elçisi

Son dakika iyi niyet elçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iyi niyet elçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iyi niyet elçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İyi Niyet Elçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iyi niyet elçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 iyi niyet elçisi haberi bulunmuştur. Tüm iyi niyet elçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye özel teşekkür
Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye özel teşekkür Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye’ye Pakistan’ın yaşadığı doğal afetlerde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Şerif, erzak yüklü trenler gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Türk halkına övgüde bulundu.
4.10.2022 Siyaset
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim Geçen sene Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde geçirdiği kazayla uzun süre gündemde kalan ABD'li oyuncu Ashley Judd, katıldığı bir podcast programında 1999 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunan adamla yıllar sonra konuştuğunu anlattı. "Kederden kurtulmanın birçok yolu var" ifadelerini kullanan ünlü isim, bunu dinleyicileriyle paylaşmak istediğini dile getirdi.
27.07.2022 Magazin
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı!
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı! Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Rusya'dan gelen nükleer tehdit tüm dünyayı dehşete düşürdü. Rus şahinler, devlet televizyonunda infografikle Rus nükleer füzelerinin 200 saniyede Avrupa’yı yerle bir edebileceği tehdidinde bulundu. Milletler İyi Niyet Elçisi ünlü aktris Angelina Jolie, Ukrayna'nın Lviv kentini ziyaret ettiği sırada yaklaşan bir roket saldırısı nedeniyle hızla bölgeden kaçtı. Bölge Valisi Kozytsky, "Kimse onun gerçekten o olmadığına inanmadı" dedi. Rusya Devlet Başkanı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kremlin kaynaklı haberlere göre, Putin, kanser ameliyatı geçirecek. Rus lider bu süreçte koltuğunu ise adı komplo teorileri ile anılan bir isme emanet edecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Kiev'de görüştü. Rus ordusunun son olarak Ukrayna'nın Donetsk bölgesine düzenlediği saldırıda, 4'ü çocuk 9 sivil yaralandı.
1.05.2022 Dünya
Milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabını Ukraynalı bir doktora verdi
Milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabını Ukraynalı bir doktora verdi İngiliz Futbolcu David Beckham, Ukrayna'daki savaşın ağır sonuçlarına dikkat çekebilmek için milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabının kullanımını Harkov Perinatal Merkezi Müdürü Doktor Irina Kondratova'ya verdi.
21.03.2022 Magazin
Demet Evgar hamile mi? Güzel haber geldi...
Demet Evgar hamile mi? Güzel haber geldi... Demet Evgar, Birleşmiş Milletler kadın birimi (un women) Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi oldu. İyi niyet elçisi seçilen Demet Evgar’ın ilk bebeğine hamile olduğu iddia edildi.
9.03.2022 Magazin
Tarihi fotoğraftaki kahkahanın sırrı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı...
Tarihi fotoğraftaki kahkahanın sırrı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı... Afrika turunda ilgi odağı olan fotoğraf karesinin perde arkasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda uçakta gazetecilere anlattı. Liberya lideri Weah’ın başarılı futbol kariyerine değindi.
22.10.2021 Gündem
Rusya'nın reklam yüzü Tuba Büyüküstün!
Rusya'nın reklam yüzü Tuba Büyüküstün! Tuba Büyüküstün, Rusların dikkatini çekti. Yer aldığı uluslararası projelerle adını dünyaya duyuran güzel oyuncu, Rus telekomünikasyon markasının reklam filmi için Türkiye’de kamera karşısına geçti.
3.08.2021 Magazin
Hazal Kaya çok sevdiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı!
Hazal Kaya çok sevdiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı! Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay'la mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya eski günlere gitti. Denizin içinde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu altına yazdığı notla da dikkat çekti.
5.05.2021 Magazin
Uluslararası Göç Fİlmleri Festivali'nde 'Sama İçin' filmine ödül
Uluslararası Göç Fİlmleri Festivali'nde 'Sama İçin' filmine ödül Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Uluslararası Göç Filmleri Festivali"nde (UGFF), "En İyi Uzun Metraj Film" ödülünü, "Sama İçin" (For Sama) adlı yapım kazandı.
21.06.2020 Kültür Sanat
Tuba Büyüküstün 'Göç'  jürisinde
Tuba Büyüküstün 'Göç' jürisinde TUBA Büyüküstün, Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde yer alacak. “UNICEF İyi Niyet Elçisi ve Çocuk Hakları Savunucusu” olarak görev yapan oyuncu, festivalin UNICEF Kısa Film Yarışması’nda jüri üyeliği yapacak.
14.06.2020 Magazin
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak Hep dram konuşarak hata yapıyoruz, şimdi göçün güzelliklerini anlatma zamanı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak" dedi.
28.05.2020 Kültür Sanat
Çin liderinin eşi DSÖ iyi niyet elçisi çıktı
Çin liderinin eşi DSÖ iyi niyet elçisi çıktı Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) internet sitesinde paylaşılan 9 iyi niyet elçisi arasında Çin Devlet Başkanı Şi Cingpingin eşi Peng Liyuana da yer verdi. Ancak Liyuan için Dünyanın en ünlü sesi ve şefkatli kalbi tanımı yapılırken; Çin Devlet Başkanı Cinpingin eşi olduğu detayının saklandığı ileri sürüldü.
24.05.2020 Dünya
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Didier Drogba Türkiye'ye geliyor!
Didier Drogba Türkiye'ye geliyor! Galatasaray, eski futbolcusu Didier Drogba'nın Yeni Malatyaspor maçını stattan takip edeceğini ve maç öncesi yıldız oyuncuya plaket verileceğini açıkladı.
5.04.2019 Galatasaray
Türk kadınları çok etkileyici
Türk kadınları çok etkileyici BM İyi Niyet Elçisi Rus süper model Natalia Vodianova, ELBI desteğiyle Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu’nca (UNFPA), kadınların güçlendirilmesine ve tabuların üstesinden gelinmesine yönelik Antalya’da düzenlenen ‘Let’s Talk!’ sempozyumuna ev sahipliği yapıyor.
26.10.2018 Magazin
Rus süpermodelin Türkiye'deki etkinliğine büyük ilgi
Rus süpermodelin Türkiye'deki etkinliğine büyük ilgi Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Rus süpermodel Natalia Vodianova, kadın sağlığı konuları hakkında ön yargının kültüre işlediğini söyledi.
26.10.2018 Magazin
Nobel Barış Ödülü cinsel şiddetle mücadeleye
Nobel Barış Ödülü cinsel şiddetle mücadeleye Norveç Nobel Komitesi, bu yılki Nobel Barış Ödülü’nü, cinsel şiddetin bir savaş silahı olarak kullanılmasını durdurmaya yönelik çabalarından ötürü tecavüz mağdurları için kurduğu klinikle Kongolu Dr. Denis Mukwege ve aylarca DEAŞ’ın tecavüzlerine uğrayan Nadia Murad’a verdi.
5.10.2018 Dünya
'Kahraman' Suriyeli yüzücü 'insan kaçakçılığından' gözaltında
'Kahraman' Suriyeli yüzücü 'insan kaçakçılığından' gözaltında Yunanistan Hükümeti, Midilli adasında 2015'te 18 mülteciyi boğulmaktan kurtaran ve Avrupa'da 'kahraman' ilan edilen profesyonel yüzücü Sara Mardini'nin insan kaçakçılığı, casusluk ve suç örgütüne üye olma suçlamasıyla gözaltına alındığını doğruladı.
6.09.2018 Dünya
Hollywood yıldızı Blanchett: Asla unutamıyorum
Hollywood yıldızı Blanchett: Asla unutamıyorum Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinin (BMMYK) İyi Niyet Elçisi Oscar Ödüllü Hollywood yıldızı Cate Blanchett, Arakanlı Müslümanların yaşadıklarına ilişkin açıklama yaptı.
29.08.2018 Dünya
Acılar bitti evleniyor
Acılar bitti evleniyor 2014’te DEAŞ militanları tarafından Irak’taki köyünden kaçırılıp seks kölesi yapılan Ezidi aktivist Nadia Murad, Almanya’da hayatının aşkını buldu
21.08.2018 Dünya
Angelina Jolie'den Kofi Annan mesajı: Beni derinden üzdü
Angelina Jolie'den Kofi Annan mesajı: Beni derinden üzdü Oscar ödüllü oyuncu ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, eski BM Genel Sekreteri Kofi Annan'ın ölüm haberinin kendisini derinden üzdüğünü belirtti.
18.08.2018 Dünya
Emre Akbaba imzayı attı!
Emre Akbaba imzayı attı! Galatasaray Kulübü, yeni transfer Emre Akbaba, sezon başında Inter'den bonservisi alınan Yuto Nagatomo ve son dönemde takıma dahil olan Muğdat Çelik ve Hery Onyekuru için toplu imza töreni düzenledi
18.08.2018 Galatasaray
Babalar günü sevinci
Babalar günü sevinci Çocuklarını Brad Pitt’e göstermediği için mahkeme tarafından velayeti kaybetme tehdidine maruz kalan Angelina Jolie, Babalar Günü’nde çocukları Pitt ile Londra’da buluşturdu.
19.06.2018 Magazin
Angelina Jolie Türkiye sınırında
Angelina Jolie Türkiye sınırında Irak'ta Musul'un ardından Duhok'taki mülteci kampını ziyaret eden BM İyi Niyet Elçisi Jolie, 33 bin Suriyeli'nin barındığı kampta kameraların karşısına geçti. Jolie'nin gittiği kampın Türkiye sınırına mesafesi 67 kilometre.
17.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İyi Niyet Elçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iyi niyet elçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.