Tuba Büyüküstün Kimdir

Tuba Büyüküstün Kimdir

Hatice Tuba Büyüküstün (5 Temmuz 1982, İstanbul), Türk oyuncudur. Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafından Kırım göçmeni, baba tarafından ise Girit göçmeni kökenlidir. İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol aldı. Üniversiteyi bitirdikten sonra yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başladı.

Tuba Büyüküstün Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuba büyüküstün kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 804 tuba büyüküstün kimdir haberi bulunmuştur. Tüm tuba büyüküstün kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle ekrana dönen 41 yaşındaki Tuba Büyüküstün sık sık ikiz kızları paylaşım yapıyor. Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları büyüdü. Geçtiğimiz günlerde 12 yaşına basan kızlarının doğum günlerini sosyal medya hesabından paylaştığı kareler ile kutlayan Tuba Büyüküstün'e beğeni ve yorum yağmıştı. İşte Yarın Yokmuş Gibi dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün'ün kızları Maya ve Toprak...
11.02.2024 Magazin
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım'
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım' İşletmeci Umut Evirgen'in Tuba Büyüküstün'le ilişkisinin bitme sebebi olarak gösterilen Defne Samyeli, geçtiğimiz gün GQ Türkiye'nin ödül töreninde görüntülendi. 2 Aralık'ta Alina Boz ile dünyaevine giren Evirgen ile ilgili sorular ise Samyeli'den dikkat çeken açıklama geldi.
20.12.2023 Magazin
'Lüks nedir?' videosuyla gündem olmuştu: Tuba Büyüküstün'den Paris paylaşımı
'Lüks nedir?' videosuyla gündem olmuştu: Tuba Büyüküstün'den Paris paylaşımı Tuba Büyüküstün'ün, geçen günlerde sosyal medyada paylaştığı ve 'Düşünüyorum, lüks nedir?' diye sorduğu videosu gündem olmuştu. Bir süredir Paris'te yaşayan ünlü oyuncu, lüks evinden bir paylaşım yaptı.
3.09.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün gözü yaşlı paylaşımıyla merak uyandırmıştı! Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün gözü yaşlı paylaşımıyla merak uyandırmıştı! Açıklama geldi Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı gözü yaşlı selfie ile dikkatleri üzerine çekmişti. Eski Eşi Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri Maya ve Toprak ile Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu, hüzünlü paylaşımı hakkında açıklama yaptı.
19.06.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün’ün balmumu figürü görücüye çıktı! 'İnanamadım, çok benziyor'
Tuba Büyüküstün’ün balmumu figürü görücüye çıktı! 'İnanamadım, çok benziyor' Tuba Büyüküstün’ün balmumu figürü Madame Tussauds İstanbul’un koleksiyonundaki yerini aldı.
15.04.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22 Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, 18 yıl önce rol aldığı diziden bir kareyi paylaşarak geçmişi andı. Ünlü oyuncunun 22 yaşında çekilen fotoğrafı takipçilerinden ilgi gördü. Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, şimdilerde vaktinin bir çoğunu kızlarıyla geçiriyor.
19.01.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün: Uçlarda yaşayan biri değilim
Tuba Büyüküstün: Uçlarda yaşayan biri değilim Son olarak Zeytin Ağacı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Tuba Büyüküstün Elle dergisine konuştu. Eski eşi Onur Saylak’tan olan ikiz kızları Toprak ve Maya’nın burada okuduğunu ve Paris sokaklarında sık sık yürüyüp rastladığı sergileri gezdiğini söyledi. Oyuncu, farklı konularda açıklamalar yaptı...
8.12.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi 'Kara Para Aşk' dizisinde beraber oynayıp sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü. Aşk iddialarına Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi.
30.11.2022 Magazin
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah paylaşımı!
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah paylaşımı! Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karışmıştı. Yakın arkadaş olduklarını iddia eden ikiliden Evirgen, Abdullah ile çekilen siyah-beyaz karesini yayınlayarak; sosyal medyanın gündemine oturdu.
28.11.2022 Magazin
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karıştı. Geçtiğimiz haftalarda sabaha kadar birlikte eğlenen ve sonrasında Evirgen'in evine giden ikili, yakın arkadaş olduklarını ifade etmişti. Ardından aynı konserden peş peşe paylaşımlar yapan ünlü çiftten Umut Evirgen, yakın arkadaşlarıyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. O masada Abdullah'ın da olması dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan’ın cenazesi ne zaman, saat kaçta kalkacak? Kalkavan’ın cenaze töreni nerede, nereye defnedilecek?
Billur Kalkavan’ın cenazesi ne zaman, saat kaçta kalkacak? Kalkavan’ın cenaze töreni nerede, nereye defnedilecek? İstanbul'da hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın (60) cenaze programı belli oldu. Peki, Billur Kalkavan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta, nerede? Billur Kalkavan cenazesi nerede defnedilecek?
17.10.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ikiz kızları Toprak ve Maya'yı paylaştı! Yorum yağdı
Tuba Büyüküstün ikiz kızları Toprak ve Maya'yı paylaştı! Yorum yağdı Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisiyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak ve Maya ile fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak'ı görenler "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarından bulundu.
10.10.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan Umut Evirgen hamlesi!
Farah Zeynep Abdullah'tan Umut Evirgen hamlesi! Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlü isimle birlikte olan Umut Evirgen, son olarak Alina Boz'u yakın takibe almıştı. Bu durumdan rahatsız olan Alina Boz, Evirgen'i takipten çıkmıştı. Evirgen'in daha sonra Farah Zeynep Abdullah ile buluştuğu konuşulmuştu. İkili gündeme gelince takipleşmeyi bıraktı.
3.10.2022 Magazin
Alina Boz'dan flaş Umut Evirgen hamlesi! Rahatsız oldu
Alina Boz'dan flaş Umut Evirgen hamlesi! Rahatsız oldu Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Umut Evirgen'den ilginç bir hamle geldi. Evirgen, geçtiğimiz haftalarda Sarıkaya ile yollarını ayırmıştı. Son olarak Alina Boz'u yakın takibe alan Evirgen, sosyal medyadan yorum üzerine yorum yaptı. Bu durumdan rahatsız olan Alina Boz hamlesini yaptı.
30.09.2022 Magazin
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dijital platformda yayınlanan ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı. Akalın, o paylaşımıyla olay oldu.
31.07.2022 Magazin
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak mekan çıkışı görüntülendi! Çevirmeye takıldılar
Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak mekan çıkışı görüntülendi! Çevirmeye takıldılar Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' adlı dizide Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçen Murat Boz'un rol arkadaşı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hem Büyüküstün hem Boz aşk haberlerini yalanlarken; Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak, geçtiğimiz gece Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Görüntü vermek istemeyen oyuncular hızlıca araçlarına binerken, Boz basın mensuplarıyla sohbet etti.
29.07.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birlikte mi? Murat Boz'dan açıklama geldi...
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birlikte mi? Murat Boz'dan açıklama geldi... Dijital platformda 'Another Self' dizisinde başrolü paylaşan ve sette tanışan Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddia edilmişti. Büyüküstün bu iddiayı yalanlamıştı Murat Boz'dan da konuyla ilgili bir açıklama geldi.
20.07.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi!
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi! Cesur ve Güzel, Kara Para Aşk, Sefirin Kızı, Asi ve Ihlamurlar Altında gibi yapımlarda rol alan Tuba Büyüküstün, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de sık sık adından söz ettirmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla bir kez daha kendine hayran bıraktı.
17.05.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor!
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor! Kuzey Güney, İçerde, Çukur, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan, Çukur dizisindeki 'Aliço' rolüyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu son haliyle takipçilerini şaşırttı.
18.04.2022 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen'e gönderme! 'Aman Serenay duymasın'
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen'e gönderme! 'Aman Serenay duymasın' Oyuncu Tuba Büyüküstün, dijital platformda yayınlanacak olan 'Another Self' dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçen sene işletmeci sevgilisi Umut Evirgen'den ayrılan Büyüküstün, hayatına kimseyi almamıştı. Güzel oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Büyüküstün, Evirgen'e göndermede mi bulundu? İşte detaylar...
14.04.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuba Büyüküstün Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuba büyüküstün kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.