Gazete Vatan Logo

Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?

Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.

Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?

Zeytin Ağacı 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlandı. OGM Pictures imzalı, dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlenirken senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldı. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın paylaştığı romantik ve dram türündeki Türk yapımı Netflix dizisi  Zeytin Ağacı’nın konusu nedir, Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?

ZEYTİN AĞACI KONUSU

Ada, Sevgi ve Leyla'nın “rakı, balık, Ayvalık” olarak başlayan macerası, onları geçmişleriyle barıştırırken kendi yaşamları için yepyeni kararlar almalarını sağlar.

Üniversite yıllarında tanışan Ada, Sevgi ve Leyla'nın yıllardır devam eden güzel bir dostlukları vardır. Başarılı bir cerrah olan Ada, idealist bir avukat ve kariyer yapmayan Leyla.. Ada, Sevgi ve Leyla'nın “rakı, balık, Ayvalık” olarak başlayan macerası, onları geçmişleriyle barıştırırken kendi yaşamları için yepyeni kararlar almalarını sağlar.

Ada, Sevgi’nin Ayvalık’ta alternatif bir terapiye katılma isteğine gönülsüzce razı olunca üç kız arkadaş yola koyulur. Ada hiç ummadığı biriyle karşılaşır ve eski yaralar depreşir.

Haberin Devamı

ZEYTİN AĞACI KARAKTERLERİ VE OYUNCULARI

Tuba Büyüküstün - Ada
Seda Bakan - Leyla
Boncuk Yılmaz - Sevgi
Murat Boz - Toprak
Fırat Tanış - Zaman
Rıza Kocaoğlu - Fikret (Fiko)
Füsun Demirel - Muko
Serkan Altunorak - Selim
Umut Kurt – Erdem

ZEYTİN AĞACI NEREDE ÇEKİLDİ?

Zeytin Ağacı dizisi şimdilik anlaşıldığı kadarıyla Çanakkale'nin Behremköy mahallesinde ve Assos Athena Tapınağı'nda çekildi.