Farah Zeynep Abdullah Kimdir

Farah Zeynep Abdullah Kimdir

Farah Zeynep Abdullah (d. 17 Ağustos 1989; Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul) Türk oyuncu. Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Ailesinin kökenlerini "Babam Irak asıllı Türk, babaannem Üsküplü. Annemse Boşnak ve Erzincanlı," olarak açıklamıştır.Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okudu. Daha sonra babasının işi gereği kaydını İngiltere'ye aldırarak lise öğrenimini bu ülkede tamamladı. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2. sezonundan sonra diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamladı ve 2013'te diplomasını aldı. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynadı. Amnesty Türkiye'nin de gönüllü destekçisidir.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan farah zeynep abdullah kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 415 farah zeynep abdullah kimdir haberi bulunmuştur. Tüm farah zeynep abdullah kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oryantal dans şovuyla takipçilerini şaşırttı. Rol aldığı yapımlarla gündeme gelen oyuncu, dans kıyafetiyle de olay oldu.
20.03.2024 Vatan TV
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile 5 yıllık birlikteliği sona erdikten sonra Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü bu ilişkide de aradığını bulamadı.
27.12.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'a gelen Dilruba mesajları: "Bihter'i hafız yapan dünya!" Sosya medya yıkıldı!
Farah Zeynep Abdullah'a gelen Dilruba mesajları: "Bihter'i hafız yapan dünya!" Sosya medya yıkıldı! Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba karakteriyle yer alınca yorumlar da gecikmedi. Bihter filminin yankıları sürerken şimdi de Show TV'nin güçlü dizisi Kızılcık Şerbeti ziyareti başarılı oyuncuyu gündemde tutmaya yetti. Sosyal medyada yer alan bazı yorumlar Farah Zeynep Abdullah'ı göklere çıkarırken bazıları ise acımasızdı.
1.12.2023 Televizyon
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti!
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti! Kızılcık Şerbeti 41 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay, babasının cep telefonundan Alev'e yemi atıyor. Öte yandan Umut'un kaçak elektrik çektiği anlaşıldı.
27.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle...
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle... Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz vardı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu. Ömer'in ikiz kardeşi Bekir'in tekrar geldiği fragmanda Abdullah da bu kez Mustafa'ya yakalandı. İşte Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne dair detaylar...
24.11.2023 Magazin
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu?
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu? Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir transfere imza atmak üzere... Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin yeni gelin adayı olacak.
24.11.2023 Televizyon
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’ Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.
18.11.2023 Magazin
Hande Ataizi'nin galada 1 milyon dolarlık bileklik takmış! 2 tane koruma göndermişler
Hande Ataizi'nin galada 1 milyon dolarlık bileklik takmış! 2 tane koruma göndermişler Dijital bir platformda yayına giren Aşk-ı Memnu uyarlaması 'Bihter' filminin galası kıyafetleriyle konuşulmaya devam ediyor. Filmin Firdevs'i Hande Ataizi, tarzı ve aksesusarlarıyla dikkat çekerken, Farah Zeynep Abdullah’ın giydiği kıyafet dalga konusu oldu. Kolundaki bilekliğin bir milyon dolar olduğunu söyleyen Ataizi'nin yanında mücevher için iki tane de koruma gönderildiği öğrenildi.
17.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, galada barıştı!
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, galada barıştı! Bihter filminin başrol oyuncuları Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah, çekim esnasında yaşadıkları anlaşmazlıklardan dolayı tartışmıştı. Ataizi ve Abdullah, filmin dün akşamki galasında birbirine sarıldı.
16.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi 'Bihter' filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj tazeledi.
10.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi 'Bihter' filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği iddia edilmişti. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.
22.10.2023 Magazin
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil"
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil" 1984 yılında vefat eden oyuncu, senarist ve yönetmen Yılmaz Güney, son dönemde Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' ile gündemde. Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Yılmaz Güney için “Sinemamızın en iyi yürüyen, kadın döven, şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği” demişti. Türk sinemasının usta isimlerinden Nur Sürer, geçtiğimiz günlerde Farah Zeynep Abdullah’ın, Yılmaz Güney hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.
10.10.2023 Magazin
Bergen'in mezarı neden kilitli ve kafeste? Bergen'in mezarında kaç kilit var, mezar girişinde ne yazıyor Bergen’in mezarı hangi şehirde?
Bergen'in mezarı neden kilitli ve kafeste? Bergen'in mezarında kaç kilit var, mezar girişinde ne yazıyor Bergen’in mezarı hangi şehirde? Bergen’in filmi 4 Mart tarihinde vizyona girdi. Filmde Bergen’e Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Filmi ilk kez TV’lerde yayınlanacak. Filmi izleyenler Bergen’in hayatını ve ölümünü araştırmaya başlıyor. En merak edilen konu ise Bergen’in mezarının neden kilitli ve kafeste olduğu oldu. Peki, Bergen kimdir, Bergen'in mezarı neden kilitli ve kafeste? Bergen'in mezarında kaç kilit var, mezar girişinde ne yazıyor Bergen’in mezarı hangi şehirde?
27.09.2023 Gündem
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı Şarkıcı Seçil Çiftçi, babasıyla birlikte eski sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilmiş haber günlerce Türkiye'nin gündeminde yer bulmuştu. İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'i babasıyla birlikte öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Şarkıcı Seçil Çiftçi, "Ölüm haberi alınan diğer kadınlar gibi olmak istemedim" diyerek kendisini koruduğunu öne sürdü.
21.09.2023 Gündem
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, iyi hal indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2023 Gündem
Markette müşterinin etek altı görüntüsü çekti! Taciz anları kamerada...
Markette müşterinin etek altı görüntüsü çekti! Taciz anları kamerada... Taciz olayı Bursa'da yaşandı. Zincir market şubesinde çalışan R.S. (23), müşteri olarak gelen Y.G.'nin (48) etek altı görüntüsünü çektiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Taciz anı, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
21.09.2023 Yaşam
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı Batman'da yaşamına son veren 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola para cezasına çarptırıldı. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açıldı. Ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da  Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü Farah Zeynep Abdullah, bu yıl 80’inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali’nin yan etkinliği Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü.
1.09.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle!
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.
5.05.2023 Magazin
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu Vizyona girmesiyl çok konuşulan ve büyük gişe başarısı yakalayan “Bergen” filmi davalık oldu. 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmin senaristleri Sema Kaygusuz ile Yıldız Bayazıt, maddi ve manevi haklarını ihlal ettikleri iddiasıyla yapımcı Mine Şengöz ile Orkestra Yapım’a dava açtı.
24.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Farah Zeynep Abdullah Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki farah zeynep abdullah kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.