İş Makinası

İş Makinası

Son dakika iş makinası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş makinası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş makinası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Makinası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş makinası gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 iş makinası haberi bulunmuştur. Tüm iş makinası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafasına tomruk çarpan kişi öldü
Kafasına tomruk çarpan kişi öldü Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, kafasına iş makinasındaki tomruk çarpan kişi öldü.
23.02.2020 Yaşam
Teröristlerden hain saldırı!
Teröristlerden hain saldırı! Siirt’in Eruh ilçesinde bir grup teröristin ormanlık alanı basarak ateşe verdikleri iş makinaları kullanılamaz hale geldi.
29.09.2021 Gündem
İş makinalarıyla inanılmaz kavga
İş makinalarıyla inanılmaz kavga Yol ortasında iş makinelerinin yaptığı kavga izleyenleri hayrete düşürdü. Çin'de aralarında anlaşmazlık yapan iki firmanın çalışanları iş makineleriyle birbirine girdi!
18.04.2016 Yaşam
Abbasağa Parkı'nda iş makinesi hareketliliği
Abbasağa Parkı'nda iş makinesi hareketliliği Beşiktaş Abbasağa Parkı'ndaki spor aletleri söküldü. Yerine kafe yapılacağını öğrenen mahalleli duruma tepki gösterip parkta beklemeye başladı.
7.05.2015 Yaşam
Korku dolu anlar güvenik kamerasında
Korku dolu anlar güvenik kamerasında ŞİŞLİ’de bir baba ile oğlu iş makinesi altında kalmaktan son anda kurtuldu.
18.12.2014 Yaşam
PKK 3 kişiyi kaçırdı, iş makinasını yaktı
PKK 3 kişiyi kaçırdı, iş makinasını yaktı PKK, Siirt’in Pervari İlçesi’nde 1’i köy muhtarı 3 kişiyi kaçırırken, Bingöl’de bir iş makinasını yaktı.
29.09.2021 Gündem
Vahşeti izlediler!
Vahşeti izlediler! Adana’da bir kişinin, başı kesildikten sonra kanalizasyon çukuruna atılmış cesedi bulundu. Ceset çukurdan iş makinesi ve vidanjör yardımıyla çıkartılırken, vatandaşlar çocuklarıyla birlikte olanları film izler gibi izledi.
18.03.2014 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, "Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde şu ana kadar 39 bin 672 vatandaşımızın hayatını kaybetti. Sadece arama kurtarma yapılan bina sayısı 20 binin üzerindedir. 82 bin bina da ağır hasar kodu konulmuştur. 10 ilde yaptığımız hasar tespitlerinde hemen hemen yarı orandayız. 82 bin bina hem yıkılmış hem ağır hasar olmuş hem de acil yıkılacak koduyla kodlanmıştır." dedi
17.02.2023 Gündem
Cumhuriyet hedefini 1919’da not ettirdi
Cumhuriyet hedefini 1919’da not ettirdi 19 Mayıs 1919’da Samsun’a geçen ve Anadolu’da Milli Mücadele ateşini yakan Mustafa Kemal, çalışmalarından rahatsızlık duyulması üzerine İstanbul Hükümeti’nce geri çağrılır. Talebi reddeden Mustafa Kemal Paşa ise askerlik görevinden istifa eder... Erzurum Kongresi’nin hazırlık sürecinde Mazhar Müfit Kansu’ya izleyeceği yol haritasını maddeler halinde yazdıran Mustafa Kemal, 8 Temmuz 1919 sabaha karşı. "Pekâlâ, yaz. Bir: Zaferden sonra hükümet biçimi Cumhuriyet olacaktır” ifadelerini kullandı.
29.10.2020 Gündem
Sahte alkol faciası! İstanbul'da ölü sayısı 7'ye yükseldi
Sahte alkol faciası! İstanbul'da ölü sayısı 7'ye yükseldi İstanbul'da sahte içkiden zehirlenme sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi. 8 ilde toplam 43 kişi sahte alkol nedeniyle yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanlığı'ndan sahte alkol zehirlenmeleri ile ilgili açıklama geldi; yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan 58 şüpheliden 7’sinin tutuklandığı açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, marketlerde satılan ve dezenfektan olarak kullanılan etil alkol bazlı yüzey temizleyici sıvılara, içki aromaları karıştırmak suretiyle içilmesinden dolayı zehirlenme vakalarının yaşandığının anlaşıldığı belirtildi ve operasyonların devam edeceği vurgulandı.
13.10.2020 Gündem
Bas Dost bonservisini cebinden ödeyecek!
Bas Dost bonservisini cebinden ödeyecek! Sözleşmenin feshi için Sporting Lizbon’la görüşme halinde olan Hollandalı golcü, gerekirse kendi cebinden küçük bir fesih bedeli vermeyi bile kabul etti.
29.06.2018 Fenerbahçe
Kına gecesinde 56 kişiyi öldüren canlı bomba 22- 23 yaşlarındaymış
Kına gecesinde 56 kişiyi öldüren canlı bomba 22- 23 yaşlarındaymış GAZİANTEP'te, geçen 20 Ağustos günü çoğunluğu çocuk 56 kişinin ölümüne, 94 kişinin de yaralanmasına yol açan terör örgütü IŞİD'in düzenlediği canlı bomba saldırısı aydınlatıldı. Saldırıyı 16 Ekim günü hücre evi baskınında polis tarafından vurulduktan sonra eve döşediği patlayıcıyı infilak ettiren IŞİD'in sözde emiri Mehmet Kadir Cebael'in talimatıyla 22- 23 yaşlarında Türkçe konuşan bir kişinin yaptığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Seyyal Taner: Barış Manço bana platonik aşıktı
Seyyal Taner: Barış Manço bana platonik aşıktı Son Verdim Kalbimin İşine” ile başlayan, “Naciye”, “Leyla”, “Alladı Pulladı” ve “Şiirimin Dili” gibi unutulmaz şarkılara imza atan sanatçı, müzikal yolculuğunu, unutulmaz şarkılarının hikayelerini paylaştı...
14.09.2016 Magazin
Fenerbahçe göğsünü maç maç, 90 dakikalık açacak
Fenerbahçe göğsünü maç maç, 90 dakikalık açacak Fenerbahçe, formalardaki göğüs reklamını tek sponsora satmayacak. Artık tek maç veya üçlü, beşli paketler halinde göğüs reklamı alınacak. Fenerium’da satılacak formalarda da sponsor adı yazmayacak
4.07.2014 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum
Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olmasını sert sözlerle eleştirdi, "Dünyaya rezil oluruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da 6 yılın özeti
Ergenekon'da 6 yılın özeti 12 Haziran 2007'de Ümraniye'de bir gecekonduda el bombalarının bulunmasıyla başlayan Ergenekon davasında bugüne kadar neler yaşandı? İşte 6 yılın özeti..
29.09.2021 Gündem
Vialand'i Başbakan Açtı
Vialand'i Başbakan Açtı VIALAND’in açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.
27.05.2013 Arşiv
JİTEM'in A takımının belgesi ortaya çıktı
JİTEM'in A takımının belgesi ortaya çıktı İçişleri Bakanlığı'nın varlığını kısmen kabul ettiği JİTEM'in subay kadrosu listesi 30 yıl sonra ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Yasağı deldi
Yasağı deldi Sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'in öpüşme yasağı koyduğu Burak Özçivit, yasağı deldi.
5.06.2009 Magazin
Onlarla gol atmak kolay
Onlarla gol atmak kolay “Kariyerimin en iyi yılını geçiriyorum. Etrafımda da birçok kaliteli isim var. Gol yolları sonuna kadar açılıyor.”
11.01.2009 Futbol
İddaa skandalı
İddaa skandalı İDDAA bayilik hakkının verilmesinde skandal! AKP'li vekilin de adı geçiyor, Bakanlık sıkıntıda
23.12.2008 Siyaset
'Siyasete atılacağım'
'Siyasete atılacağım' 13 yıldır ekranlarda olan Esra Ceyhan, zamanı geldiğinde siyasete atılmayı planladığını açıkladı
2.09.2008 Magazin
Bu da Çin işi ' Nokla '
Bu da Çin işi ' Nokla ' Teknolojik aletlerin bire bir kopyalarını üretip satma konusunda lider olan Çin, gözünü Nokia'ya dikti ve...
28.01.2008 Bilim ve Teknoloji
Gaffur'un yerine kim geliyor?
Gaffur'un yerine kim geliyor? Avrupa Yakası'nın yeni sezonunda Gaffur yok, peki Gaffur'un yerini kim dolduracak?
10.09.2007 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İş Makinası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş makinası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.