Gazete Vatan Logo
Magazin Yasağı deldi

Yasağı deldi

Sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'in öpüşme yasağı koyduğu Burak Özçivit, yasağı deldi.

MUĞLA'nın Yatağan İlçesi'ne bağlı Bozüyük Beldesi'nde çekimleri devam eden ‘Baba Ocağı’ dizisi, bu hafta yine çok konuşulacak.

Rol arkadaşı Ceren Hindistan ile ikinci kez öpüşen yakışıklı oyuncu, sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'i kızdırdı.
‘Baba Ocağı’ dizisinde sevgilisini canlandıran Ceren Hindistan ile ikinci kez ve hararetli şekilde öpüşen Özçivit, Akasya Durağı'nda oynayan sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler ile arasının açıldığını söyledi. İlk öpüşmeleri olay olan ikilinin, bu kez çekilen öpüşme sahnesinin çekimlerinde sete fotoğraf makinası ve kamera alınmadı.

Dizinin 34'üncü bölümündeki öpüşme sahnesi yüzünden Zeynep Dörtkardeşler'le ayrılıp yeniden barışan Özçivit'e, sevgilisi tarafından öpüşme yasağı getirildi. Yasağı dinlemeyen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, rol arkadaşı Ceren Hindistan ile ikinci kez öpüşerek sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'i yine kızdırdı. Dizinin yarın yayınlanacak bölümündeki öpüşme sahnesinin çekimleri sırasında ikinci yönetmen Semra Dündar tarafından sete fotoğraf makinası ve kamera alınmadı.Konuyla ilgili açıklama yapan Burak Özçivit, “Benim işim oyunculuk görsel ve ekranda olan bir iş yapıyoruz. Bana yazdılar ben de rolümün gerektirdiğini yaptım. Zeyep daha önce yasak koymuştu yasağı deldim. Şu an aramız kötü” dedi.

Haberin Devamı