İş Kadınları

İş Kadınları

Son dakika iş kadınları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş kadınları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş kadınları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Kadınları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş kadınları gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 iş kadınları haberi bulunmuştur. Tüm iş kadınları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan, Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir Ekonomi ve İş Kadınlarının Rolü başlıklı konferansa katıldı
Emine Erdoğan, Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir Ekonomi ve İş Kadınlarının Rolü başlıklı konferansa katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New Yorkta Türkiye İş Kadınları Derneğinin (TİKAD) Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir Ekonomi ve İş Kadınlarının Rolü başlıklı konferansına katıldı.
23.09.2021 Gündem
Gösterin kendinizi
Gösterin kendinizi TİKAD’ın Genel Kurulu’na katılan Başbakan Binali Yıldırım, iş kadınlarını Doğu’ya yatırıma çağırdı. Cazibe Merkezleri Programı’ndaki 23 ili işaret eden Yıldırım, “Hanımefendiler, gösterin kendinizi” diyerek her türlü desteği vereceklerini söyledi
22.03.2017 Ekonomi
Başbakan Yıldırım: Avrupa bizi kıskanıyor
Başbakan Yıldırım: Avrupa bizi kıskanıyor Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye İş Kadınları Derneği toplantısında konuştu
29.09.2021 Gündem
TİKAD’dan dört bakana ziyaret
TİKAD’dan dört bakana ziyaret Türkiye İşkadınları Derneği (TİKAD) yeni kabinede yer alan bakanları ziyaret amacıyla bir Ankara turu gerçekleştirdi...
29.09.2021 Gündem
Aç Emine Hanım bir şey demez
Aç Emine Hanım bir şey demez Sahnede giyeceği kıyafet için öyle bir açıklama yaptı ki...
29.09.2021 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Bulem ne demek? Bulem isminin anlamı ne, Bulem hangi dilde, ne anlama geliyor?
Bulem ne demek? Bulem isminin anlamı ne, Bulem hangi dilde, ne anlama geliyor?  Bulem ismi anne ve babalar tarafından merak edilen isimlerden biri arasında yer alıyor. Çok tercih edilmeyen Bulem ismi ne demek, Bulem ne anlama gelir? Bulem hangi dilden? Sorusunun yanıtı... 
15.02.2023 Gündem
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı PROFAM tarafından yönetilen ANKAmall AVM, Değer Katan Girişimci Kadınlar Programı’nı başlattı. Programla ile fikir aşamasında olan 40 kadına girişim yolculuğunda mentorlük eğitimi verilecek. Programa son başvuru tarihi 23 Ocak olarak belirlendi. Katılımın ücretsiz olduğu programda eğitimler 60 saat sürecek.
20.01.2023 Ekonomi
Sevgili vaadiyle metruk binaya çağırıyorlardı! Polis baskın yaptı
Sevgili vaadiyle metruk binaya çağırıyorlardı! Polis baskın yaptı Arnavukköy'de sosyal medya üzerinden tanıştıkları kişileri buluşmaya çağırıp gasbeden şebekeyi polis aynı yöntemle yakaladı.
28.10.2022 Yaşam
Üniversitede taciz iddiasına dayak!
Üniversitede taciz iddiasına dayak! Bir grup kadın, tacizci olduğunu iddia ettikleri üniversite öğrencisi Ö.Ç.’ye internette fotoğrafı ve ismiyle ifşa ettikten sonra Kadıköy’de meydan dayağı attı. Hukukçular, yapılanın 4 ayrı suç oluşturduğu konusunda hemfikir.
15.10.2022 Yaşam
Pandemide 7 kadın bir araya gelip kooperatif kurdu! Gelir kapısı oldu, yurt dışına bile...
Pandemide 7 kadın bir araya gelip kooperatif kurdu! Gelir kapısı oldu, yurt dışına bile... Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde oturan 70 yaşındaki Durdane Özmel, 54 yaşında gittiği Halk Eğitim Merkezi'nin kursunda öğrendiği çini sanatını geliştirip kendi iş yerini açtı. 5 yıl kendi dükkanını işleten Özmel, pandemi döneminde işleri durgunlaşınca ilçedeki 7 kadınla, 'Güzelyurt Kadın Girişimciler Kooperatifi'ni kurdu. Ortaklarıyla çini üretip, satan Özmel, ''Sağlığımın bu denli iyi olmasını da bu sanata borçluyum. Yaptığımız iş diğer kadınlara da örnek oluyor" dedi.
26.07.2022 Ekonomi
Muhammet Burhan cinayeti nasıl ve nerede oldu, itiraf geldi mi? Amasya’da Muhammet Burhan nasıl öldü?
Muhammet Burhan cinayeti nasıl ve nerede oldu, itiraf geldi mi? Amasya’da Muhammet Burhan nasıl öldü? Muhammet Burhan cinayeti ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Muhammet Burhan cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Peki, Muhammet Burhan cinayeti nasıl ve nerede oldu, itiraf geldi mi? Muhammet Burhan nasıl öldü?
30.05.2022 Gündem
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Biz projeye değil ranta karşıyız
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Biz projeye değil ranta karşıyız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkede taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Biz meseleye öncelikle böyle bakarız; ancak bu taşın nasıl konulduğuyla da elbette ilgileniriz. İYİ Parti olarak sıklıkla bir şeyin altını çiziyoruz; biz projeye değil, ranta karşıyız" dedi.
23.03.2022 Siyaset
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Vodafone, 2025’e kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor
Vodafone, 2025’e kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor Vodafone, Türkiye’de de 2025 yılına kadar kadın çalışan oranını yüzde 44’ten yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Türkiye Vodafone Vakfı'nın da kadınların güçlenmesi amacıyla hayata geçirdiği projelerle son 11 yılda 61 bine yakın kadına ulaşırken, toplam 8,7 milyon TL’lik yatırım yaptıığı belirtildi.
4.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Müslüman kadınları satışa çıkardılar! İğrenç olay
Müslüman kadınları satışa çıkardılar! İğrenç olay Hindistan'da iğrenç olay. Hindistan'da aralarında gazeteci, araştırmacı ve sanatçıların da bulunduğu onlarca Müslüman kadın geçtiğimiz aylarda kendilerini internet üzerinden sahte açık artırmalarda satışa sunulduklarını gördü. Bu akılalmaz uygulama aylar süren mücadelenin ardından kaldırıldı.
4.01.2022 Dünya
68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Büyük Jüri Toplantısı yapıldı
68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Büyük Jüri Toplantısı yapıldı P&Gnin markası Gillette ile Milliyet Gazetesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiyenin en prestijli ödül töreni olan 68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporu Ödüllerinin büyük jüri toplantısı gerçekleştirildi. Halk oylamasına sunulacak olan 2021 yılının spordaki enleri, jüri tarafından belirlendi.
22.12.2021 Şampiy10
Sosyal medya devleri de içinde! 7 şirket için flaş yasak kararı
Sosyal medya devleri de içinde! 7 şirket için flaş yasak kararı Facebook, Whatsapp ve Instagram gibi uygulamaların sahibi Meta şirketi, yedi adet izleme şirketini, kendi platformlarında kullanıcıları hedef almasını engellemek için yasakladığını duyurdu. Şirket, izleme şirketlerini sahte hesaplar üretmek, hedef kitleyle uygulamalar üzerinden arkadaş olmak, karşılıklı takipleşmek ve hacklemek gibi faaliyetler üzerinden bilgi toplamakla suçladı.
17.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var Forbes dergisi dünyanın en güçlü 100 kadınını duyurdu. Listede Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi yazar ve hayırsever MacKenzie Scott’tan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e kadar pek çok isim yer aldı. Listeye; Beyonce, Taylor Swift ve Rihanna gibi dünyaca ünlü starlar da girdi. Koronavirüs pandemisi sürecinde dünyaya damga vuran bir Türk bilim insanının da yer aldığı listeye Türkiye’den de o isim girdi.
10.12.2021 Ekonomi
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var ABD kamuoyu aylardır Nxivm isimli topluluğu tartışıyor. Kişisel gelişim seminerleri kisvesinde bir saadet zinciri olan Nxivm'un kurucusunun da onlarca kadının cinsel ilişki kölesi olarak kullanıldığı bir tarikatın lideri olduğu ortaya çıktı. Biz de gerçek olamayacak kadar tüyler ürpertici bu hikayeyi tüm detaylarıyla masaya yatırdık.
12.09.2021 Gündem
PKK'dan kaçtı, terör örgütünün gerçeklerini tek tek anlattı!
PKK'dan kaçtı, terör örgütünün gerçeklerini tek tek anlattı! Diyarbakır HDP il binası önünde evlat nöbeti sürdüren ailelerden Ayşegül ve Rauf Biçer çiftinin çocukları Mustafa Biçer, terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Biçer, terör örgütüne katılma hikayesini, kaldığı süreçte yaşadıklarını ve örgüte yardım eden ülkelerle ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) önemli açıklamalarda bulundu. Biçer, ABD, Rusya ve Fransa'nın terör örgütüne önemli destekler verdiğini ileri sürerek, sosyal medya üzerinden kandırılarak dağa götürüldüğünü söyledi. Örgüte katıldığı andan sonra pişman olduğunu kaydeden Biçer, ancak örgüt üyelerinin kendisi ölümle tehdit ettiğini kaydetti.
11.08.2021 Gündem
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı...
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı... Dünyaca ünlü yoga okulundaki rezalet yıllar sonra ortaya çıktı. Şivananda yoga merkezleriyle ilgili gerçekleri seneler sonra öğrenen Ishleen Kaur isimli kadın adeta hayatının şokunu yaşadı. Kaur, cinsel istismar şikayetçisi kadınların başından geçenleri tek tek gün yüzüne çıkarıp tüm dünyanın öğrenmesini sağladı.
6.07.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İş Kadınları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş kadınları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.